איך להיפטר מיונים?
יונים הקימו קן במרווח שבין החלון לתריסים.
צירפתי תמונה.
https://i.postimg.cc/X7wFxDQx/image.jpg
איך נפטרים מהקן ומהגוזלים?
ביררתי בקשר למרחיק יונים והוא אמר שלעשות פינוי של הקן, ניקיון יסודי והדברה עולה 600 ש"ח,
ופינוי הקן והדברה, בלי ניקוי הלשלשלת, עולה 300 ש"ח.
כל המחירים פלוס מע"מ.
מה דעתכם?
צירפתי תמונה.
https://i.postimg.cc/X7wFxDQx/image.jpg
איך נפטרים מהקן ומהגוזלים?
ביררתי בקשר למרחיק יונים והוא אמר שלעשות פינוי של הקן, ניקיון יסודי והדברה עולה 600 ש"ח,
ופינוי הקן והדברה, בלי ניקוי הלשלשלת, עולה 300 ש"ח.
כל המחירים פלוס מע"מ.
מה דעתכם?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אתר אגורה
מרקטפלייס- מודעה למסירה ללא תשלום
מה דעתנו על מה? על מה שתעשה עם הכסף שלך? על זה שבתחום פינוי היונים פועלים אזרחים שומרי חוק שגובים מס ערך מוסף כדין בגין שירותיהם?
על זה שמשום-מה דעת אחרים מאד חשובה לך?
על זה שעצוב שאתה לא מזרחי גאה?
למה אין יונים ב 4k? מתי יהיו יונים באירוויזיון ? האם יהיו יונים באירוויזיון ארה״ב לפני ארופה?
מרקטפלייס- מודעה למסירה ללא תשלום
מה דעתנו על מה? על מה שתעשה עם הכסף שלך? על זה שבתחום פינוי היונים פועלים אזרחים שומרי חוק שגובים מס ערך מוסף כדין בגין שירותיהם?
על זה שמשום-מה דעת אחרים מאד חשובה לך?
על זה שעצוב שאתה לא מזרחי גאה?
למה אין יונים ב 4k? מתי יהיו יונים באירוויזיון ? האם יהיו יונים באירוויזיון ארה״ב לפני ארופה?
ועכשיו ברצינות, תחכה שהיונים יגדלו ואז תעיף את הקן + כל הלכלוך, אישית מצאתי שרק קוצי מברזל עושים את העבודה. תדביק אותם(אפשר גם עם סיליקון כגון סופר 7) לאזור שבו הם יושבים. אם אתה לא מסוגל והעבודה קשה לך אז תשלם לבעל מקצוע, לרוב זה עסק לא זול מניסיון שלי בעבודה במפעל כבקר איכות.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4774
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 761 פעמים
קשה להבין מהתמונה מה בדיוק הולך שם, אבל אם אני מבין נכון הן יושבות על המסילה של החלון.
לא הייתי ממהר לשים שם דבק. אחרי שיתעופפו תשטוף טוב עם מים, סבון ואקנומיקה. אם זו מרפסת שירות שים שם רשת יונים
לא הייתי ממהר לשים שם דבק. אחרי שיתעופפו תשטוף טוב עם מים, סבון ואקנומיקה. אם זו מרפסת שירות שים שם רשת יונים
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4774
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 761 פעמים
יונים לא מסוגלות לשבור שלבים של תריס...