שאלה לגבי Anthem AVR 70
היום במרנץ יש לי את האפשרות לשמוע רדיו אינטרנטי דרך tunein מובנה כולל האפשרות לקבוע לאיזה zone אני מוציא את הערוץ רדיו.
האם זה קיים גם באנתם?
שאלה נוספת קשורה ליכולת ה 2 סאבים מופרדים:
אני היום עם סאב אחד של פוקאל דגם SB900 מסדרת אלקטרה ומאד מרוצה מהבאסים.
למה בעצם יש לכם צורך ביותר מסאב אחד?
האם זה קיים גם באנתם?
למה בעצם יש לכם צורך ביותר מסאב אחד?
בדרך כלל משתמשים בשני סאבים ויותר לכסות "חורים" בחדר שבהם הסאב הבודד לא אפקטיבי ואולי גם אפשרות לSPL גבוה יותר. אני מוצא שבהרבה בתים רק לבן אדם אחד באמת חשוב שהבאסים יהיו רציניים וחלק מבני הבית האחרים מעדיפים שלא יהיו רמקולים בכלל14/07/2022 20:59י-א כתב: היום במרנץ יש לי את האפשרות לשמוע רדיו אינטרנטי דרך tunein מובנה כולל האפשרות לקבוע לאיזה zone אני מוציא את הערוץ רדיו.
האם זה קיים גם באנתם?
למה בעצם יש לכם צורך ביותר מסאב אחד?...
Jack of some trades, master of none
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4963
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
הי, יש ממשק WEB לשליטה בכל החיבורים והגדרות ויש גם אפליקציה השימושית יותר לזמן צפייה.14/07/2022 21:01י-א כתב: שאלה נוספת - במרנץ יש אפליקציה לטלפון שנותנת מענה די טוב לשליטה.
הבנתי שלאנתם אין אלא יש את דף ה web.
האם ניתן לשלוט הצורה נוחה דרך איפון? או חייבים מסך גדול יותר כדי לשלוט?...
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
כאחד שכרגע מתעניין באנטם, אני יכול להגיד לך שבאנטם אין כמעט כלום שיש בדנון\מרנץ.
אין GUI על המסך (יש רק ממשק WEB עשיר ו OSD פשוט שמראה איזו כניסה נבחרה ועוצמם ווליום)
מלבד יכולת להזרים אליו עי כרומכאסט או AIRPLAY, אין לו שום יכולת הזרמת מוסיקה או ניגון מדיה. תשכח מלנגן רדיו אינטרנט או שירותי סטרימינג (הם בעתיד יוסיפו תמיכה ל ROON וספוטיפי, מתי בעתיד? אין לדעת כי לקח להם שנתיים להוסיף כיול פאזה בסאבים)
יש להם שליטה מטלפון דומה לזו בממשק ה WEB.
ניתן לצפות במקור HDMI אחד ולשמוע מקור אודיו בלבד אחר, אבל רק מכניסות CD ו TAPE, אם אתה זוכר מה אלו בכלל...
לאנטם יש יתרון אחד בולט וזה איכות שהסאונד במוסיקה. בסרטים, אתה לא תרגיש שום הבדל ביחס למרנץ.
לדעתי, כדאי לך לשקול להמתין לדגמים החדשים של מרנץ\דנון וגם לשדרג ל MULTIEQ-X (זה רשיון פר מכשיר, אז לא כדאי לבזבז אותו על מכשיר ישן)
אין GUI על המסך (יש רק ממשק WEB עשיר ו OSD פשוט שמראה איזו כניסה נבחרה ועוצמם ווליום)
מלבד יכולת להזרים אליו עי כרומכאסט או AIRPLAY, אין לו שום יכולת הזרמת מוסיקה או ניגון מדיה. תשכח מלנגן רדיו אינטרנט או שירותי סטרימינג (הם בעתיד יוסיפו תמיכה ל ROON וספוטיפי, מתי בעתיד? אין לדעת כי לקח להם שנתיים להוסיף כיול פאזה בסאבים)
יש להם שליטה מטלפון דומה לזו בממשק ה WEB.
ניתן לצפות במקור HDMI אחד ולשמוע מקור אודיו בלבד אחר, אבל רק מכניסות CD ו TAPE, אם אתה זוכר מה אלו בכלל...
לאנטם יש יתרון אחד בולט וזה איכות שהסאונד במוסיקה. בסרטים, אתה לא תרגיש שום הבדל ביחס למרנץ.
לדעתי, כדאי לך לשקול להמתין לדגמים החדשים של מרנץ\דנון וגם לשדרג ל MULTIEQ-X (זה רשיון פר מכשיר, אז לא כדאי לבזבז אותו על מכשיר ישן)
- יהלי ב
- חבר ותיק

תקרא על איך משתמשים ב REW ומיקרופון כיול UMIK-1 ותריץ בדיקה. עם סאב בודד ברוב המקרים תקבל חוסר אחידות לאורך תחום התדרים עם משקעים וגבהים קיצוניים. עד כמה שנראה לך שאתה שומע טוב, עם שני סאבים מכויילים עי ניהול באסים איכותי (אפילו MINIDSP פשוט ב 200 דולר), אתה יכול לקבל שיפור משמעותי מאד, מנסיון. אני היום לעולם לא אחזור לסאב בודד (אגב, בשני סאבים אתה מאמץ כל סאב פחות ולכן מקטין גם עיוותים)14/07/2022 20:59י-א כתב: היום במרנץ יש לי את האפשרות לשמוע רדיו אינטרנטי דרך tunein מובנה כולל האפשרות לקבוע לאיזה zone אני מוציא את הערוץ רדיו.
האם זה קיים גם באנתם?
למה בעצם יש לכם צורך ביותר מסאב אחד?...
- יהלי ב
- חבר ותיק

עניתי לך על כל השאלות בתגובה מס 6. באנטם אין כלום חוץ מיכולת להשמיע סאונדץ זה פרוססור נטו סטייל טרינוב. המלצתי, תתעקש על החלפה למרנץ חדש ותכסוך מעמצמך הרפתקאות עם חברה שאתה לא רגיל אליה.15/07/2022 20:08י-א כתב: טוב, קיבלתי תשובה מחברת אנתם שאין רדיו אינטרנט במכשיר והפתרון הוא הזרמה ממכשיר חיצוני.
חבל...
אלא אם אתה חייב כניסות בלאנסד, AVR עם פרה-אאוט למגברי כח שלך של דנון או מרנץ יתן לך מענה דומה וחסכוני יותר. ככל שידוע לי בדגמים של דנון מ3700 ומעלה יש אפשרות לנתק את ההגברה הפנימית לטובת מגבר חיצוני. מניח שאותו הדבר תקף למרנץ מאחר והם בערך אותם מכשירים עם שינויים קלים.
- יהלי ב
- חבר ותיק

אני התעניינתי באנטם 740 אבל לאחר הרבה שיעורי בית, החלטתי שבאותו המחיר, עדיף את הדנון avc-x6700h שמיוצר ביפן ומספק תמורה גדולה בי 10 למחיר בהשוואה לאנטם. עכשיו ההתלבטות האם לרכוש ביבוא מקבילי או רשמי (פער משמעותי, שניהם תוצרת יפן כי לא מייצרים במפעל אחר)16/07/2022 11:13Avi_Dagan כתב: אלא אם אתה חייב כניסות בלאנסד, AVR עם פרה-אאוט למגברי כח שלך של דנון או מרנץ יתן לך מענה דומה וחסכוני יותר. ככל שידוע לי בדגמים של דנון מ3700 ומעלה יש אפשרות לנתק את ההגברה הפנימית לטובת מגבר חיצוני. מניח שאותו הדבר תקף למרנץ מאחר והם בערך אותם מכשירים עם שינויים קלים....
נשמע הגיוני.16/07/2022 11:22יהלי ב כתב: אני התעניינתי באנטם 740 אבל לאחר הרבה שיעורי בית, החלטתי שבאותו המחיר, עדיף את הדנון avc-x6700h שמיוצר ביפן ומספק תמורה גדולה בי 10 למחיר בהשוואה לאנטם. עכשיו ההתלבטות האם לרכוש ביבוא מקבילי או רשמי (פער משמעותי, שניהם תוצרת יפן כי לא מייצרים במפעל אחר)...
באמת בחירה קשה. לא אוהב את עניין מחיקת המספרים סידוריים ביבוא המקביל של הברוכים הזה, אם כי הבנתי שיש שיטה די פשוטה למצוא את המספר הסידורי.
בדקת כמה יעלה בפועל יבוא רשמי בחנויות מתמחות? שהרי ידוע שהמחיר הרשמי שהן מפרסמות הוא ממש לא מחיר סופי. אולי ההפרש יותר קטן בסופו של דבר. באופן אישי יש לי ספקות עד כמה האחריות והמעבדות של יבואן רשמי שווים במבחן המציאות. כמו לדוגמא הOP שקנה מיבואן רשמי ואכל כינים בסוף (למרות שלדבריו הם הציעו זיכוי מלא שזה מכובד). ממה שהבנתי, היבואן הקודם אפילו לא טרח להציע את הפתרון 2.1 המגושם לסדרות הייצור הראשונות.
מה המחיר הנוח ביותר שמצאת ביבוא מקביל? בKSP יש ב9,500 מברוכים ובסופי שבוע יש להם קופונים הנחה בטלגרם שאם תקפים למוצר יכולים להוריד עוד קצת.
נערך לאחרונה על ידי Avi_Dagan ב 16/07/2022 12:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני מאד מאוכזב ממרנץ עד כדי שאני מוציא עוד כמה אלפי שקלים לקחת פרוססור של חברה אחרת ואשלם גם את דמי הלימוד.16/07/2022 0:47יהלי ב כתב: עניתי לך על כל השאלות בתגובה מס 6. באנטם אין כלום חוץ מיכולת להשמיע סאונדץ זה פרוססור נטו סטייל טרינוב. המלצתי, תתעקש על החלפה למרנץ חדש ותכסוך מעמצמך הרפתקאות עם חברה שאתה לא רגיל אליה....
לא נוגע יותר במרנץ
- יהלי ב
- חבר ותיק

אכן, יהוא מקבילי עם שנה אחריות של מדיהטק (ברוכים) יוצא 10 אלף (לא באילת). יבוא רשמי עם 3 שנות אחריות, הכי זול כרגע, 12 אלף... באילת לא מצאתי כי איבורי ו KSP לא מחזיקים את הדגם הזה, רק את ה X4700H... ה AVC-X6700H מיוצר רק במפעל אחד ביפן, כך שאין חשש מיבוא מקבילי, פרט כמובן לאחריות. במקרה תקלה, מעבדת השירות של ברוכים לא יכולה לעשות הרבה, חוץ מלנסות לתקן אם מדובר במשהו קטן, או להגיע עם הלקוח להסדר בצורת שדרוג בתוספת תשלום... הם לא יכולים לקבל חלקי חילוף מדנון כי היא לא מכירה בהם (זו הסיבה שהם מוחקים את המס סריאלי שמאד קל לשחזר עי אפלקציה של HEOS)16/07/2022 11:39Avi_Dagan כתב: נשמע הגיוני.
באמת בחירה קשה. לא אוהב את עניין מחיקת המספרים סידוריים ביבוא המקביל של הברוכים הזה, אם כי הבנתי שיש שיטה די פשוטה למצוא את המספר הסידורי.
בדקת כמה יעלה בפועל יבוא רשמי בחנויות מתמחות? שהרי ידוע שהמחיר הרשמי שהן מפרסמות הוא ממש לא מחיר סופי. אולי ההפרש יותר קטן בסופו של דבר. באופן אישי יש לי ספקות עד כמה האחריות והמעבדות של יבואן רשמי שווים במבחן המציאות. כמו לדוגמא הOP שקנה מיבואן רשמי ואכל כינים בסוף (למרות שלדבריו הם הציעו זיכוי מלא שזה מכובד). ממה שהבנתי, היבואן הקודם אפילו לא טרח להציע את הפתרון 2.1 המגושם לסדרות הייצור הראשונות.
מה המחיר הנוח ביותר שמצאת ביבוא מקביל? בKSP יש ב9,500 מברוכים ובסופי שבוע יש להם קופונים הנחה בטלגרם שאם תקפים למוצר יכולים להוריד עוד קצת....
https://ksp.co.il/web/item/16797216/07/2022 13:24יהלי ב כתב: אכן, יהוא מקבילי עם שנה אחריות של מדיהטק (ברוכים) יוצא 10 אלף (לא באילת). יבוא רשמי עם 3 שנות אחריות, הכי זול כרגע, 12 אלף... באילת לא מצאתי כי איבורי ו KSP לא מחזיקים את הדגם הזה, רק את ה X4700H... ה AVC-X6700H מיוצר רק במפעל אחד ביפן, כך שאין חשש מיבוא מקבילי, פרט כמובן לאחריות. במקרה תקלה, מעבדת השירות של ברוכים לא יכולה לעשות הרבה, חוץ מלנסות לתקן אם מדובר במשהו קטן, או להגיע עם הלקוח להסדר בצורת שדרוג בתוספת תשלום... הם לא יכולים לקבל חלקי חילוף מדנון כי היא לא מכירה בהם (זו הסיבה שהם מוחקים את המס סריאלי שמאד קל לשחזר עי אפלקציה של HEOS)...
תבדוק את עניין הקופון סופ"ש בטלגרם גם.
- יהלי ב
- חבר ותיק

תודה. לא ידעתי שיש להם גם אותו. בהחלט שווה לקפוץ לאילת לאסוף ולחזור (דלק על חשבון העבודה גם כך). האמת שמעולם לא הצלחתי להפעיל שום קופון בטלגרם שלהם ואני רשום. אם תוכל לרשום איך מעילים את זה, אני מאד אשמח (אני חבר בקבוצה וכל מה שאני רואה שם זה מליון הודעות פרסום ולא ניתן ללחוץ על כלום)16/07/2022 13:36Avi_Dagan כתב: https://ksp.co.il/web/item/167972
תבדוק את עניין הקופון סופ"ש בטלגרם גם....
תודה
- יהלי ב
- חבר ותיק

תודה. הצלחתי! ה AVC-X6700H תוצרת יפפן נרכש הרגע בסכום של 7,635.00 איסוף מסניף אילת. רשמו שיקח עד 10 ימי עבודה לעיבוד ההזמנה... נתפלל שיעבור בשלום ובלי תקלות.16/07/2022 13:43יהלי ב כתב: תודה. לא ידעתי שיש להם גם אותו. בהחלט שווה לקפוץ לאילת לאסוף ולחזור (דלק על חשבון העבודה גם כך). האמת שמעולם לא הצלחתי להפעיל שום קופון בטלגרם שלהם ואני רשום. אם תוכל לרשום איך מעילים את זה, אני מאד אשמח (אני חבר בקבוצה וכל מה שאני רואה שם זה מליון הודעות פרסום ולא ניתן ללחוץ על כלום)
תודה...
אחלה, נשמע טוב. בהצלחה!16/07/2022 13:51יהלי ב כתב: תודה. הצלחתי! ה AVC-X6700H תוצרת יפפן נרכש הרגע בסכום של 7,635.00 איסוף מסניף אילת. רשמו שיקח עד 10 ימי עבודה לעיבוד ההזמנה... נתפלל שיעבור בשלום ובלי תקלות....