יש לי שאלה בנוגע למסך lcd קטן
שלום רב,
אני מעוניין לקנות מסך lcd קטן למטבח.
המרחק צפייה הוא בערך מטר ורציתי לדעת איזה על איזה lcd אתם ממליצים?
כמו כן קראתי במדריך מסוים שהנתונים הבאים חיונים למסך lcd:
1. יחס ניגודיות של 2000:1 או גבוה יותר.
2. עצמת אור של 1000 cd/m2 (לעיתים קוראים לזה NITS במסכי LCD).
3. זמן תגובה קצר ככל הניתן – רצוי 6 מילישניות ומטה.
4. חיבורים למחשב (DVI או HDMI) וכניסות SCART, או RGBS.
5. האם המחיר כולל רמקולים וטיונר (מקלט טלוויזיה).
השאלה היא האם זה קריטי גם למסכים קטנים שמרחק הצפייה לא גדול במיוחד?
תודה רבה על כל העזרה.
אני מעוניין לקנות מסך lcd קטן למטבח.
המרחק צפייה הוא בערך מטר ורציתי לדעת איזה על איזה lcd אתם ממליצים?
כמו כן קראתי במדריך מסוים שהנתונים הבאים חיונים למסך lcd:
1. יחס ניגודיות של 2000:1 או גבוה יותר.
2. עצמת אור של 1000 cd/m2 (לעיתים קוראים לזה NITS במסכי LCD).
3. זמן תגובה קצר ככל הניתן – רצוי 6 מילישניות ומטה.
4. חיבורים למחשב (DVI או HDMI) וכניסות SCART, או RGBS.
5. האם המחיר כולל רמקולים וטיונר (מקלט טלוויזיה).
השאלה היא האם זה קריטי גם למסכים קטנים שמרחק הצפייה לא גדול במיוחד?
תודה רבה על כל העזרה.
הנתונים לא כל כך חשובים כי כל חברה בודקת את המסך שלה בצורה אחרת וכותבת את אותם נתונים בצורה שונה.
נראה לי שאתה צריך מסך 26 אינצ או אולי אפילו פחות(פחות מזה יהיה קשה לך למצוא מבחר).
בקשר לזמן תגובה אתה צודק צריך שהוא יהיה כמה שיותר נמוך הבהירות כמה שיותר גבוה והיחס ניגודיות כמה שיותר גבוה, אבל אמרתי כבר קודם כל חברה בודקת את זה אחרת.
ולשאלה האחרונה שלך כמעט כל החברות מביאות את המסכים שלה עם רמקולים כלולים במחיר, אני יודע על פנסוניק שהרמקולים שלה באים בנפרד לפעמים, וזה עולה בתשלום.
וגם מסכים קטנים צריכים להיות נורמלים עם נתונים כמו שצריך וחברה כמו שצריך כי אחרי זה הם או יהרסו מהר או שלא תראה בהם טוב.
אם תרצה המלצות על איזה מסך לקנות תפתח שרשור עזרה לקניית LCD 26 אינצ למטבח ואני בטוח שיעזרו לך.
נראה לי שאתה צריך מסך 26 אינצ או אולי אפילו פחות(פחות מזה יהיה קשה לך למצוא מבחר).
בקשר לזמן תגובה אתה צודק צריך שהוא יהיה כמה שיותר נמוך הבהירות כמה שיותר גבוה והיחס ניגודיות כמה שיותר גבוה, אבל אמרתי כבר קודם כל חברה בודקת את זה אחרת.
ולשאלה האחרונה שלך כמעט כל החברות מביאות את המסכים שלה עם רמקולים כלולים במחיר, אני יודע על פנסוניק שהרמקולים שלה באים בנפרד לפעמים, וזה עולה בתשלום.
וגם מסכים קטנים צריכים להיות נורמלים עם נתונים כמו שצריך וחברה כמו שצריך כי אחרי זה הם או יהרסו מהר או שלא תראה בהם טוב.
אם תרצה המלצות על איזה מסך לקנות תפתח שרשור עזרה לקניית LCD 26 אינצ למטבח ואני בטוח שיעזרו לך.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
איפה ראית יחס ניגודיות (לא דינאמי) של 1:2000 ב-LCD? זה יחס של פלאזמה. וגם הנתון של 1000 נרות מאד מוגזם.
בתכל'ס, למרחק צפיה כזה חובה לראות במו עיניך מה אתה קונה, ובכלל בכלל לא להתיחס למספרים כמו ניגודיות או בהירות או מהירות רענון. כל פגם במסך יראה לך טוב טוב, לכן אתה חייב לבדוק לפני שאתה קונה שהאיכות מתאימה לך.
בתכל'ס, למרחק צפיה כזה חובה לראות במו עיניך מה אתה קונה, ובכלל בכלל לא להתיחס למספרים כמו ניגודיות או בהירות או מהירות רענון. כל פגם במסך יראה לך טוב טוב, לכן אתה חייב לבדוק לפני שאתה קונה שהאיכות מתאימה לך.
Silence speaks louder than words
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בדיוק כמו שפתחת את השרשור הנוכחי. פותח שאלה חדשה.
Silence speaks louder than words