הצעה למערכת שקיבלתי - דרוש עזרה
היי
הייתי בחנות hollywood הרצליה והוצעה לי מערכת :
רסיבר הרמון קרדון AVR245 ב - 3490 ש"ח
רמקולים :
JBL E80 ב - 3990 ש"ח
JBL EC25 ב- 1390 ש"ח
JBL E20 ב- 1290 ש"ח
JBL E150P ב- 2290 ש"ח
שמעתי את המערכת בחנות ונשמעת פיצוץ לחלוטין , אבל רמת המחיר הייתה גבוהה מדי למרות שהמוכר אמר לי שניתן להסתדר קצת . המחיר גבוהה מדי ורציתי לשאול אם אתם מכירים מקום אחר עם מחירים פחות גבוהים מהנ"ל או מערכת איכותית בסדר גודל דומה לזאת עם רמת מחיר נמוכה מזאת .
תודה
הייתי בחנות hollywood הרצליה והוצעה לי מערכת :
רסיבר הרמון קרדון AVR245 ב - 3490 ש"ח
רמקולים :
JBL E80 ב - 3990 ש"ח
JBL EC25 ב- 1390 ש"ח
JBL E20 ב- 1290 ש"ח
JBL E150P ב- 2290 ש"ח
שמעתי את המערכת בחנות ונשמעת פיצוץ לחלוטין , אבל רמת המחיר הייתה גבוהה מדי למרות שהמוכר אמר לי שניתן להסתדר קצת . המחיר גבוהה מדי ורציתי לשאול אם אתם מכירים מקום אחר עם מחירים פחות גבוהים מהנ"ל או מערכת איכותית בסדר גודל דומה לזאת עם רמת מחיר נמוכה מזאת .
תודה
המחיר סביר אך ניתן למצוא את המערכת במחיר זול יותר, זה בתנאי שבא לך לטייל קצת בחנויות ואם אתה סגור על המערכת אפילו באינטרנט (כדי שלא ישגעו אותך בכל חנות...)
דרך אגב נראה שבחרת לעצמך אחלה מערכת ואתה בטוח תהנה ממנה, למרות שלא מפתיע שזה מה ששמעת בהוליווד במקרה זו גם מערכת של בעל הבית...
דרך אגב נראה שבחרת לעצמך אחלה מערכת ואתה בטוח תהנה ממנה, למרות שלא מפתיע שזה מה ששמעת בהוליווד במקרה זו גם מערכת של בעל הבית...
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
השאלה העיקרית היא באמת מה הצרכים הבסיסיים, כלומר מה ייעוד המערכת ומה גודל החדר. זוג של E80 יכול לספק הרבה באס, ובכלל לא בטוח שצריך סאב. להיפך, אם זה חדר קטן יחסית, אולי ה-E80 יהיו אפילו גדולים עליו, ולא ישמעו כל כך טוב, ועדיף לעבור למדפיים.
שמעת את הסט הזה בבית?
שמעת את הסט הזה בבית?
Silence speaks louder than words
מסכיםMetalliJoe כתב:השאלה העיקרית היא באמת מה הצרכים הבסיסיים, כלומר מה ייעוד המערכת ומה גודל החדר. זוג של E80 יכול לספק הרבה באס, ובכלל לא בטוח שצריך סאב. להיפך, אם זה חדר קטן יחסית, אולי ה-E80 יהיו אפילו גדולים עליו, ולא ישמעו כל כך טוב, ועדיף לעבור למדפיים.
שמעת את הסט הזה בבית?...
בתור אחד שיש ברשותו את ה-E80 הוא מספק מספיק בס
תספק עוד פרטים
1.גודל החדר
2.מה הייעוד של המערכת ק"ב או סטריאו
תנסה בטרקלין חשמל יש להם את כל הסט והם מורידים כמות נכבדה מהמחיר
תשאר עם הסט הזה אם כי אני לא בטוח לגבי הרסיבר תנסה לשמוע רסיברים אחרים אני ממליץ לך על הדנון שילוב טוב עם הרמקולים הללו עם אתה תבקר בטרקלין תבקש מהם לשמוע איזה דנון יש גם את פיוניר וימהה שטובים מאוד בק"ב במיוחד הפיוניר
תשאר עם הסט הזה אם כי אני לא בטוח לגבי הרסיבר תנסה לשמוע רסיברים אחרים אני ממליץ לך על הדנון שילוב טוב עם הרמקולים הללו עם אתה תבקר בטרקלין תבקש מהם לשמוע איזה דנון יש גם את פיוניר וימהה שטובים מאוד בק"ב במיוחד הפיוניר
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
אני גם חושב שאפשר להגיע לביצועים יותר טובים עם רמקולים כאלה עם רסיבר של פיוניר או אונקיו, במיוחד בהתחשב לעובדה שאתה רוצה את המערכת לצורכי סרטים בעיקר.
תנסה לשמוע את אותה מערכת עם רסיבר אונקיו 505E החדש, שמחירו בשוק 3500.
לגבי חנות אני ממליץ לך בחום על היי-פיי בתל אביב רחוב סלמה 121.
אני ואחיי קנינו שם מערכות קולנוע יקרות מאד לבית (רמקולים+רסיברים+דיוידי+טלויזיות LCD( , ויש לי הרבה חברים שגם קנו שם מערכות בשווי גבוה מאד ותמיד היו מרוצים מהמחיר הסופי שהוצע להם.
תנסה לשמוע את אותה מערכת עם רסיבר אונקיו 505E החדש, שמחירו בשוק 3500.
לגבי חנות אני ממליץ לך בחום על היי-פיי בתל אביב רחוב סלמה 121.
אני ואחיי קנינו שם מערכות קולנוע יקרות מאד לבית (רמקולים+רסיברים+דיוידי+טלויזיות LCD( , ויש לי הרבה חברים שגם קנו שם מערכות בשווי גבוה מאד ותמיד היו מרוצים מהמחיר הסופי שהוצע להם.
בכל הקשור למחירים אני בד"כ משתדל לא לכתוב את דעתי אבל המחירים שנתנו לך הם ממש בשמיים, למעשה הם נתנו לך את המחיר לצרכן של הרמקולים..
אני ממליץ לך לבקר בחנות סטריאו, אני בטח שהמחירים שתקבל שם יהיו הרבה יותר טובים.
אני ממליץ לך לבקר בחנות סטריאו, אני בטח שהמחירים שתקבל שם יהיו הרבה יותר טובים.
חשבתי שאתה סגור על המערכת? בכל מקרה תנסה את הדנון 1907 והאונקיו 505 שהומלץ קודם, לטעמי הדנון ישמע נעים יותר אבל זה עניין של טעם.
אני חוזר על מה שאני תמיד אומר- אם ההרמן נשמע לך טוב ואתה מרוצה ממנו לא הייתי מכניס את עצמי למיטה חולה ומתחיל לשמוע דברים נוספים כי אין סוף לשיגעון לדגמים ולסוגים. אם אהבת את המערכת והיא מתאימה לכיסך קח אותה בלי התלבטויות.
אני חוזר על מה שאני תמיד אומר- אם ההרמן נשמע לך טוב ואתה מרוצה ממנו לא הייתי מכניס את עצמי למיטה חולה ומתחיל לשמוע דברים נוספים כי אין סוף לשיגעון לדגמים ולסוגים. אם אהבת את המערכת והיא מתאימה לכיסך קח אותה בלי התלבטויות.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
אתה כנראה מדבר על מוצרים שעמדו בתצוגה, לפי דעתי זאת טעות לקנות מוצרי תצוגה מרשתות גדולות (אני לא מדבר על חנויות סטריאו! ) מהסיבה שלפי מה שהספקתי לראות עד היום, רשה למצוא שם רמקול או רסיבר שהוא לא פגום בצורה כלשהיא, פשוט מדהים עושה רושם שאנשים נכנסים לשם רק להרוס.amitbak כתב:אים אתה מהצפון כנס לטרקלין או שקם
ותוציא את הסט הזה בחצי מחיר ממה שהציעו לך
פשוט מחסלים שם את הסטריאו וק"ב במחירי כסאח
הייתי שם היום....
אני לא מכיר חנויות במרכז הארץ אבל אם כבר אתה בנתניה אז תצפין לחיפה ששם יש את אניגמה שאני מציע שתדבר איתם, הם ממולצים בחום וגם את הסטריאו של צביקה...
בקשר לרסיבר, אני יכול לספר לך מידע אישי בתור אחד שהיה לו את השילוב דנון+JBL E80 שהשילוב די מוצלח.