Cisco 4331
ערב טוב
יש לי סיסקו 4331 שאני רוצה למכור
יש פה אנשים בתחום? בעניין אולי?
החלפה על משהו מעניין גם טוב.
עובד תקין מרוסט להגדרות יצרן
רישיון פעיל עד 300Mbps.
הסיסקו ואישתי לא הולכים באותו בית בגלל רעש של המאווררים
חשבתי אולי לחפש מאווררים באותה מידה רק שקטים יותר
אבל עקב עבודה אין לי זמן לתעסק בזה.
יש לי סיסקו 4331 שאני רוצה למכור
יש פה אנשים בתחום? בעניין אולי?
החלפה על משהו מעניין גם טוב.
עובד תקין מרוסט להגדרות יצרן
רישיון פעיל עד 300Mbps.
הסיסקו ואישתי לא הולכים באותו בית בגלל רעש של המאווררים
חשבתי אולי לחפש מאווררים באותה מידה רק שקטים יותר
אבל עקב עבודה אין לי זמן לתעסק בזה.
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אכן מפלצת רועשת.
מה הסיבה שבגינה החלטת להשתמש בו ולא במוצר אחר?
מה הסיבה שבגינה החלטת להשתמש בו ולא במוצר אחר?
קבלתי אותו מאיזה מקום,בעיקר ללמוד עליו לקנפג ציוד סיסקו...
בגלל שהוא רועש אני מחפש לעיף אותו ולהביא משהו שקט.
אבל ה 4331 מפלצת של ראוטר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73371
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אם אתה מחפש משהו עוצמתי ושקט, לך על ה ubiquiti dream machine pro:
https://store.ui.com/collections/unifi- ... ts/udm-pro
https://store.ui.com/collections/unifi- ... ts/udm-pro
מכיר את המוצר13/07/2022 13:38Huber כתב: אם אתה מחפש משהו עוצמתי ושקט, לך על ה ubiquiti dream machine pro:
https://store.ui.com/collections/unifi- ... ts/udm-pro...
אני מחפש סיסקו לצורך למידה של CCNA והלאה.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4311
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
לצורך "למידה של CCNA והלאה" מכשיר בודד כמו Cisco 4331, ואם עוד לוקחים בחשבון שהוא כבר שנים שמוגדר כ obsolete לא יעזור כלל, במיוחד ברשת ביתית, שבה לא ניתן יהיה לתרגל בו כלום ושום דבר מהנושאים הרלוונטיים. לצורך של "למידה של CCNA והלאה", אם אין גישה לסביבת פיתוח של CISCO בעבודה עם כל הברזלים בני זמנינו בה, בבית ניתן להשתמש סביבה וירטואלית, למשל במערכת GNS3, שאותה אפשר להתקין או על שרת פיזי ייעודי וגם כמכונה וירטואלית, למשל על ESXI. רק שיהיה לשרת לפחות 64GB של RAM זמין....
ושם כבר ניתן לבנות כל תסריט תרגול נדרש עם מספר רב של מכשירי CISCO ולתרגל את כל מה שרוצים אחרי שמורידים את קבצי IOS נדרשים.
אין לי שרת עם 64 ג'יגה ראם ואין לי גישה להורדת IOS של סיסקו אז בתור התחלה ציוד ברזל כזה14/07/2022 10:02sys_admin כתב: לצורך "למידה של CCNA והלאה" מכשיר בודד כמו Cisco 4331, ואם עוד לוקחים בחשבון שהוא כבר שנים שמוגדר כ obsolete לא יעזור כלל, במיוחד ברשת ביתית, שבה לא ניתן יהיה לתרגל בו כלום ושום דבר מהנושאים הרלוונטיים. לצורך של "למידה של CCNA והלאה", אם אין גישה לסביבת פיתוח של CISCO בעבודה עם כל הברזלים בני זמנינו בה, בבית ניתן להשתמש סביבה וירטואלית, למשל במערכת GNS3, שאותה אפשר להתקין או על שרת פיזי ייעודי וגם כמכונה וירטואלית, למשל על ESXI. רק שיהיה לשרת לפחות 64GB של RAM זמין.
ושם כבר ניתן לבנות כל תסריט תרגול נדרש עם מספר רב של מכשירי CISCO ולתרגל את כל מה שרוצים אחרי שמורידים את קבצי IOS נדרשים....
מספיק בישביל להבין איך להגדיר ציוד סיסקו.
בלי שום קשר 4331 אולי כבר EOL אבל עדין סוס עבודה.
הגדרתי אותו עם ממשק SFP לכיוון חיבור שלי בפרטנר עובד כמו גדול רק הבעיה שלו זה הרעש של המאוררים.
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
בשביל ללמוד ל-CCNA תצטרך קצת יותר מנתב (מתג או שניים, ציוד קצה). המלצה שלי? אם אתה באמת רוצה ללמוד, קח קורסים, אפילו ב-UDEMY. לאחר שנים בתחום, הפרקטיקה קצת שונה מהתיאוריה שעליה אתה נבחן, במיוחד בשאלות המעבדה שיש בבחינה.
CBT BUGGETS מהעשור הקודם יכול לתת נקודת פתיחה טובה.
כשלמדתי לפני 10 שנים ל-CCNA, עבדתי בסביבה שהיו בה "ברזלים" מאותה התקופה, זה היה הרבה יותר קל אבל מן הסתם וזה היה כדי להרגיש את הכל "חי", בסופו של דבר פניתי ל-DUMPS כמו 99 אחוז מהנבחנים.
CBT BUGGETS מהעשור הקודם יכול לתת נקודת פתיחה טובה.
כשלמדתי לפני 10 שנים ל-CCNA, עבדתי בסביבה שהיו בה "ברזלים" מאותה התקופה, זה היה הרבה יותר קל אבל מן הסתם וזה היה כדי להרגיש את הכל "חי", בסופו של דבר פניתי ל-DUMPS כמו 99 אחוז מהנבחנים.