LCD בגדלים 46-47 Sony KDL46S2530 v. Toshiba 47wl68?
שרגא, האמן לי שאני יודע, אני בעצמי מחזיק פלאזמה בסלון אך הוא מתעקש על LCD , שים לב שהוא גם מתעניין רק בחברות המוכרות לו (טושיבה וסוני) שאת שתיהן אני לא מחבב, אך העדפתי לוותר לו ולפחות לשמוע ביקורות על המסך המועדף מבין השניים...
בכל מקרה נראה לי שבסוף אני אומר לו "אמרתי לך..."
גילעד שלום,
אני לקחתי את הסוני p2530 בגודל 32, לצפיה ב HOT בלבד ואני די מרוצה אע"פ שאין מה לעשות ישנם ערוצים/תכנים באיכות גרועה מאוד וזה מתבטא.
עם דגמים קודמים של טושיבה יש לי נסיון פחות טוב עם תכני HOT, לפחות במדגם המצומצם שלי.
אני לקחתי את הסוני p2530 בגודל 32, לצפיה ב HOT בלבד ואני די מרוצה אע"פ שאין מה לעשות ישנם ערוצים/תכנים באיכות גרועה מאוד וזה מתבטא.
עם דגמים קודמים של טושיבה יש לי נסיון פחות טוב עם תכני HOT, לפחות במדגם המצומצם שלי.
giladye כתב:שרגא, האמן לי שאני יודע, אני בעצמי מחזיק פלזמה בסלון אך הוא מתעקש על LCD , שים לב שהוא גם מתעניין רק בחברות המוכרות לו (טושיבה וסוני) שאת שתיהן אני לא מחבב, אך העדפתי לוותר לו ולפחות לשמוע ביקורות על המסך המועדף מבין השניים...
הטושיבה היא FULL HD הסוני המדוברת לא.
אגב אם תרצה הטושיבה מוצגת בהוליווד סינמה סטור בהרצליה. והם מחוברים שם ליס, אתה יכול להתרשם.
הסוני מוצגת באלמ אבל לא בדגם המדובר....
נערך לאחרונה על ידי almog22 ב 26/08/2007 17:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
לי יש 40V2000 כאשר בדגם 40V2500 יש HDMIx2 וזה ההבדל. אני עם הוט והמצב ככה ככה. יש ערוצים לדוג' 10 שיש תמונה מדהימה ויש ערוצים לדוג' 11 שרואים רע. אתה מדבר על 46" כך שהמצב לא יהיה יותר טוב, רק הפוך.
על הנייר סדרה V הינה ה-HD Ready הכי טובה שיש לסוני. בקרוב צפוים לנחות דגמי 3000 אולי כדאי לחכות.
מה שכן, סוני התחילו למכור את ה-V ב-40" ו-46" בפומביות באינטרנט והמחירים נחתכו בצורה אגרסיבית.
ביג בוקס מפרסמים את ה-46V2500 ב-14k אבל בפומביות אפשר בהרבה פחות.
הציפיה שלי כרגע היא לשידורי HD של YES שבתקווה ישפרו את המצב הנוכחי.
על הנייר סדרה V הינה ה-HD Ready הכי טובה שיש לסוני. בקרוב צפוים לנחות דגמי 3000 אולי כדאי לחכות.
מה שכן, סוני התחילו למכור את ה-V ב-40" ו-46" בפומביות באינטרנט והמחירים נחתכו בצורה אגרסיבית.
ביג בוקס מפרסמים את ה-46V2500 ב-14k אבל בפומביות אפשר בהרבה פחות.
הציפיה שלי כרגע היא לשידורי HD של YES שבתקווה ישפרו את המצב הנוכחי.