התייעצות לגבי Anthem AVM70
יש לי סיפור לא פשוט. לפני שנה רכשתי דרך היבואן בארץ את הפרוססור מרנץ AV7706. המכשיר נדפק והיצרן מתקשה לספק ליבואן את חלקי החילוף ואני תקוע כבר למעלה מ 4 חודשים בלי הפרוססור.
אין לי טענות להיבואן והם באמת עושים ככול יכולתם אבל זה לא מתקדם.
הם היצעו לי החזר כספי מלא עבור המכשיר.
כאן מתחיל הצורך בהתייעצות.
מה אני קונה בכסף הזה או אפילו בתוספת סבירה.
ראיתי כאן דיבורים על ה Antherm AVM 70. הוא יקר יותר מהמרנץ בכ 6 אלף שקל.
יש לו תמיכה בהרבה ערוצים, ממש יותר ממה שאני צריך. המרנץ הוא 11.2 ואילו זה 15.2. מצד שני המרנץ יש לו תמיכה ב 8k שאני אולי כן ירצה בעתיד.
עכשיו ראיתי פה באתר שפורסם שיוצאת גרסה AVM 70 עם תמיכה ב 8k.
בקיצור,
מה אני עושה?
יש לו תמיכה בהרבה ערוצים, ממש יותר ממה שאני צריך. המרנץ הוא 11.2 ואילו זה 15.2. מצד שני המרנץ יש לו תמיכה ב 8k שאני אולי כן ירצה בעתיד.
בקיצור,
מה אני עושה?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5168
- נתן תודות: 1066 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
ערב טוב, שתי המכשירים טובים וזה עניין של טעם והעדפה אישית, מהניסיון שלי האנת'ם טובים יותר...
אני עם הavm70 ומרוצה מאוד, עד שלא תיקח אליך הבית ותנסה לא תדע מה אתה מפסיד, בהצלחה
אגב ראיתי שיואב המליץ לך על ה stormaidio, מכשיר בליגה אחרת מהאנת'ם, יקר יותר, איכותי יותר ברמת המכשיר ומבחינת מערכת הכיול והגמישות שלה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
10/07/2022 22:01י-א כתב: יש לי סיפור לא פשוט. לפני שנה רכשתי דרך היבואן בארץ את הפרוססור מרנץ AV7706. המכשיר נדפק והיצרן מתקשה לספק ליבואן את חלקי החילוף ואני תקוע כבר למעלה מ 4 חודשים בלי הפרוססור.
בקיצור,
מה אני עושה?...
https://www.audiosciencereview.com/foru ... ng.159097/
מבחינת איכות סאונד הוא מדורג לא רע בכלל וזה שיפור לעומת הדגם הקודם שלהם AVM60 שנמדד ממש גרוע. הם הפנימו את התלונות בפורום ASR. בהתחלה הסדרה החדשה סבלה מהמון באגים, אבל נכון להיום, 90% מהם תוקנו עי עדכונים. אם אתה מגיע ממרנץ, אז קח בחשבון שבפרוססור חסרים כמה פיצרי נוחות שאולי התרגלת אליהם במרנץ. גם אין לו תמיכה ב AURO 3D. חוץ מזה, הוא לא רע בכלל עם מערכת כיול טובה יותר מאודיסי, אפילו עם משדרגים לגרסת הפרו החדשה. מערכת הכיול שלו דיי דומה לדיראק בגישה ובביצועים. בארץ המחיר שלו קצת מופקע בהשוואה למחיר בחול.
תודה. אני החלטתי על ה anthem בעיקר בגלל מה שקרה עם השירות של מרנץ באספקת חלפים לתיקון והזילזול בלקוח באחריות.11/07/2022 23:52יהלי ב כתב: https://www.audiosciencereview.com/foru ... ng.159097/
מבחינת איכות סאונד הוא מדורג לא רע בכלל וזה שיפור לעומת הדגם הקודם שלהם AVM60 שנמדד ממש גרוע. הם הפנימו את התלונות בפורום ASR. בהתחלה הסדרה החדשה סבלה מהמון באגים, אבל נכון להיום, 90% מהם תוקנו עי עדכונים. אם אתה מגיע ממרנץ, אז קח בחשבון שבפרוססור חסרים כמה פיצרי נוחות שאולי התרגלת אליהם במרנץ. גם אין לו תמיכה ב AURO 3D. חוץ מזה, הוא לא רע בכלל עם מערכת כיול טובה יותר מאודיסי, אפילו עם משדרגים לגרסת הפרו החדשה. מערכת הכיול שלו דיי דומה לדיראק בגישה ובביצועים. בארץ המחיר שלו קצת מופקע בהשוואה למחיר בחול....
אני רק מקווה שלא אזדקק לעבור את זה עם ה anthem ושטופ אודיו יתנו שירות טוב.
נכון שאני רגיל הרבה שנים עם מרנץ ורגיל לאפליקציה שלהם אבל אני בטוח שאתרגל גם לזה.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5168
- נתן תודות: 1066 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
אני ויקטור ועופר רק הזכיר אותי כי אני בעלים של Anthem avm70...

המלצתי בכיף, בחרת מעולה, בהצלחה ברכישה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- יהלי ב
- חבר ותיק

לא ממש הבנתי. אם החנות מוכנה להחזיר לך את הכסף, למה שלא תבקש פרוססור חדש? הסיכוי שתתקל בעוד תקלה הוא 1 למליון. זה לא שיש המון תלונות על תקלות ברשת. זה קורה אחת ל 2000 יחידות שנמכרות. אתה גם יכול ללכת על רסיבר של דנון ולהגדיר אותו כ PRE בלבד. אצל דנון, החל מ X6700H, המכשירים מיוצרים ביפאן עם רכיבים יותר אמינים והרכבה הרבה יותר קפדנית. ה X6700H ייתן לך את כל מה שיש במרנץ עם 13.2 ערוצים וישאר לך עודף כדי לרכוש סאב נוסף, מה שבאמת יכול להביא לשינוי משמעותי...
- יהלי ב
- חבר ותיק

זה כנראה בגלל מחסור בציפים של AKM. בגלל זה דנון עברו ל ESS. מה שההיתי מציעה, זה להתעקש לקבל מכשיר חלופי מתצוגה ולהמתין להגעת דגמי 2023 (דנון ומרץ החליטו לדלג על 2021 ו 2022 בהכרזה על דגמים חדשים). יש שמועות שבדגמי 2023 הם יציעו רכישה אופצינאלית למערכת DIRAC לצד אודיסי.
יכול להיות שזו באמת הסיבה אבל לחכות עם חלופי עד דגמי 23 לא נראה לי ריאלי וגם ככול הנראה היבואן לא יסכים.
לא ברור לי למה את מציעה לא ללכת על האנתם? נכון שאני רגיל לאפ שלהם אבל אפשר להתרגל לכול דבר. לגבי שמיעת רדיו אינטרנט שאין לאנתם בילטאין אז עושים העברה מהטלפון באירפליי, לא נשמע פתרון גרוע.
לא ברור לי למה את מציעה לא ללכת על האנתם? נכון שאני רגיל לאפ שלהם אבל אפשר להתרגל לכול דבר. לגבי שמיעת רדיו אינטרנט שאין לאנתם בילטאין אז עושים העברה מהטלפון באירפליי, לא נשמע פתרון גרוע.