שמע חלש ברמקול סנטר.
בכל אופן אני רוצה לכייל מחדש את הרמקולים דרך האודיסי.
אם אין לי חצובה , בעזרת מה בדיוק אוכל להציב את המיקורופון בגובה האוזניים?
בנוסף במהלך בכיול האם יש צורך להפעיל את הדינמיק אקולייזר והדינמיק ווליום ? (אלו 2 שאלות שנשאלות במהלך הכיול)
אם אין לי חצובה , בעזרת מה בדיוק אוכל להציב את המיקורופון בגובה האוזניים?
בנוסף במהלך בכיול האם יש צורך להפעיל את הדינמיק אקולייזר והדינמיק ווליום ? (אלו 2 שאלות שנשאלות במהלך הכיול)
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
אני נוטה להסכים פה עם ahersko11/07/2022 10:15Amir64 כתב: מציאות ריאלית בעיני מי?
כל אחד ורמת הציפיות שלו.
יש אנשים שממש נשארים פעורי פה מהאיכות הנפלאה של סאונדבר פשוט.
ציפיה לחולל נפלאות? לא נראה לי שזו הציפיה של פותח השרשור.
אף אחד לא אמר לו שהוא "יקבל יס פלאנט בסלון".
הוא קיבל פיתרון באמצעות שימוש ב- dynamic volume.
אני לא אוהב את הפתרון הזה כי לדעתי הוא תמיד מקלקל, אבל אולי זה רק במערכות טובות, ואולי הוא כן שימושי במערכות פשוטות. לא יודע.
אם פותח השרשור מרוצה אז הכל בסדר, גם אם רמת הציפיות שלי ושלך קצת באודיו יותר גבוהות....
יש כל מיני פתרונות טובים שהוצעו אבל מה זה עוזר אם המערכת מוגבלת על ידי הרמקולים ומיקום גרוע שלהם ?
למען האמת מקרן קול סביר שמגיע עם סאב יעשה עבודה הרבה יותר טוב ממה שיש שם כרגע.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10920
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1944 פעמים
יש לו רמקולים גרועים, אם לא גרועים ביותר.14/07/2022 19:00mulder כתב: אני נוטה להסכים פה עם ahersko
יש כל מיני פתרונות טובים שהוצעו אבל מה זה עוזר אם המערכת מוגבלת על ידי הרמקולים ומיקום גרוע שלהם ?
למען האמת מקרן קול סביר שמגיע עם סאב יעשה עבודה הרבה יותר טוב ממה שיש שם כרגע....
אבל זה מה שיש לו. וזכותו לנסות להפיק את המיטב מבחינתו בלי להוציא עוד כסף.
לא רלוונטי שאנחנו והוא לא נמצאים באותה סקאלה של הבנה והעדפות במערכות ק"ב.
היום אני אעשה כיול מחדש לכל הרמקולים כי אני זוכר שהמתקין בכלל לא כיוון את המיקרופון לגובה האוזניים אלא הוא רק הניח אותו על המושב.
מכיוון שאין לי חצובה , בעזרת מה אני יכול לכוון את המיקרופון לגובה האוזניים ? רעיונות כלשהם ?
חשבתי על שרוול כוסות חד פעמיים
מכיוון שאין לי חצובה , בעזרת מה אני יכול לכוון את המיקרופון לגובה האוזניים ? רעיונות כלשהם ?
חשבתי על שרוול כוסות חד פעמיים
קנית את הAVR חדש? אם כך החצובה אמורה להכלל בקופסא. זה בסה"כ כמה חלקי קרטון משוטחים שאתה בונה אחד על השני לגובה ובעליון יש מעין תושבת למיקרופון.16/07/2022 9:20kfirg14 כתב: היום אני אעשה כיול מחדש לכל הרמקולים כי אני זוכר שהמתקין בכלל לא כיוון את המיקרופון לגובה האוזניים אלא הוא רק הניח אותו על המושב.
חשבתי על שרוול כוסות חד פעמיים...
https://www.stereonet.com/forums/upload ... c93d81.jpg
Jack of some trades, master of none