פאזה רביעית של מארוול

מסכים לחלוטין. עדיין סרט מהנה.08/07/2022 1:39sgrimbl כתב: סרט מארוול טוב הוא סרט שיודע לאזן בין אקשן, קומדיה ורגש (ע"ע שומרי הגלקסיה הראשון).
טאיקה הגזים הפעם. אני מת עליו אבל אי אפשר שכל דבר יהיה בדיחה.
הוא הצליח להגחיך את הדמות של תור עד למצב שברגע שמגיע חלק שבו אתה אמור להרגיש משהו, זה פשוט עובר לך מעל הראש (לפחות עבורי).
תור עבר מקצה אחד של להיות דמות שייקספירית בסרט הראשון, לקצה שני שהוא עכשיו מכונת בדיחות בסרט הזה.
אפעם לא הרגשתי שהיה חיבור אמיתי בינו לבין פורטמן והסרט החדש לא ממש עוזר בזה.
הסרט עדיין מהנה, אבל לא כזה שבא לי לרוץ לראות אותו שוב....
מסכים.08/07/2022 1:39sgrimbl כתב: סרט מארוול טוב הוא סרט שיודע לאזן בין אקשן, קומדיה ורגש (ע"ע שומרי הגלקסיה הראשון).
טאיקה הגזים הפעם. אני מת עליו אבל אי אפשר שכל דבר יהיה בדיחה.
הוא הצליח להגחיך את הדמות של תור עד למצב שברגע שמגיע חלק שבו אתה אמור להרגיש משהו, זה פשוט עובר לך מעל הראש (לפחות עבורי).
תור עבר מקצה אחד של להיות דמות שייקספירית בסרט הראשון, לקצה שני שהוא עכשיו מכונת בדיחות בסרט הזה.
אפעם לא הרגשתי שהיה חיבור אמיתי בינו לבין פורטמן והסרט החדש לא ממש עוזר בזה.
הסרט עדיין מהנה, אבל לא כזה שבא לי לרוץ לראות אותו שוב....

ובכן, הסרט יצא בדיסני פלוס ומסתבר שיש לו שני Ascpet Ratio07/07/2022 12:26Lior_M כתב: הבת שלי ראתה אתמול את הסרט בסינימה סיטי בראשון.
לטענתה באחד הקטעים בסרט התמונה נמתחה אורכית (לגובה) והדמויות היו צרות וגבוהות.
אומרת שזה נראה כמו טעות. מישהו שצפה בסרט יכול להגיד אם הוא חווה משהו כזה או שאכן מדובר בתקלה במהלך ההקרנה ?...
הפורמט של הסרט הוא 2.39:1 ,09/09/2022 15:20Lior_M כתב: ובכן, הסרט יצא בדיסני פלוס ומסתבר שיש לו שני Ascpet Ratio
2.39:1 ו 1.9:1 ( בקטעי האימקס ).
לחבורת החובבנים בקולנוע לא היה מושג מה יש להם ביד והם ככל הנראה לא ביצעו את ההתאמות הנדרשות בשביל להציג את
שני היחסים של הסרט. כתוצאה מכך התמונה היתה צריכה להימתח ולהתכווץ כדיי להתאים למסך ההקרנה....

אתה מנסה להסביר לי משהו שאני יודע, מכיר ונתקל לא מעט.13/09/2022 13:26pessik כתב: הפורמט של הסרט הוא 2.39:1 ,
כאשר לפעמים בחלק מסצינות המסך נמתח לכל גודלו
ליחס של 1:1.85 כדי להעצים את החוויה .
זו לא פעם ראשונה שסרטים משנים את ה Aspect Ratio שלהם תוך כדי הצפייה
זה קרה במשחקי רעב וגם וטופ-גאן החדש ....