אהלן.
התחברתי לבזק לפני פחות מחודש לסיבים ואני מעוניין להיות עם ציוד משלי בלי להשכיר כל חודש ציוד.
אז שלחו לי ציוד מאושר GPON בזק, הבאתי מוצר לפי זה ועכשיו אומרים לי בבזק שזה לא מתאים.
https://www.bezeq.co.il/media/PDF/gpon. ... isp=footer
הבאתי את המוצר ZTE F601
מה אני צריך לעשות מפה?
בבזק תמיכה טכנית לא מצליחים לעזור לי.
רוצה להתחבר לבזק סיבים עם ציוד פרטי.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
לא הבנתי למה אומרים לך שזה לא מתאים? אולי לא הסברת להם נכון? האם גרסאת הקושחה זהה לזו שמופיעה בטבלה?
תחבר את הסיב לZTE, תתקשר לתמיכה הטכנית ותגיד להם להכניס את כתובת הMAC Address שלו למערכת, תחבר אותו לנתב שלך ותגדיר חייגן PPPOE ותהנה.
תחבר את הסיב לZTE, תתקשר לתמיכה הטכנית ותגיד להם להכניס את כתובת הMAC Address שלו למערכת, תחבר אותו לנתב שלך ותגדיר חייגן PPPOE ותהנה.
לפי מה שהצלחתי להבין זה שהנציגים שלהם אין להם שום קשר לתמיכה טכנית.05/07/2022 22:39ValorHeart כתב: לא הבנתי למה אומרים לך שזה לא מתאים? אולי לא הסברת להם נכון? האם גרסאת הקושחה זהה לזו שמופיעה בטבלה?
תחבר את הסיב לZTE, תתקשר לתמיכה הטכנית ותגיד להם להכניס את כתובת הMAC Address שלו למערכת, תחבר אותו לנתב שלך ותגדיר חייגן PPPOE ותהנה....
אמר לי לתת לו את הPON SN זה מה שהבאתי לו, הוסיף את המכשיר ואז אמר לי שהוא לא מצליח לקבל אות התחברות.
יש מצב כי הראוטר עוד לא היה מחובר למודם אז הוא לא קיבל אות ?
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
כן, כי הראוטר הוא המודם בעצם שמתחבר, הממיר הזה רק מתרגם לך סיב אופטי לחיבור רשת סטנדרטי