Dune: Part Two ב 14/3/24
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
https://www.imdb.com/title/tt15239678/
https://dunenewsnet.com/2022/06/dune-pa ... ease-date/
אחרי ההצלחה של החלק הסרט הראשון נראה מובן מאליו שיהיה כם חלק שני (וכמובן שלישי לפי החזון של הבמאי). אז נראה שהצילומים של "חולית 2" יצאו לדרך באיטליה. אל טימותי שאלאמה, זנדאיה, ג'וש ברולין, חוויאר בארדם, רבקה פרגוסון וחברי קאסט נוספים מהסרט הראשון, יצטרפו שחקנים מוכרים נוספים, כגון כריסטופר ווקן, פלורנס פיו, לאה סדו ועוד.
https://dunenewsnet.com/2022/06/dune-pa ... ease-date/
אחרי ההצלחה של החלק הסרט הראשון נראה מובן מאליו שיהיה כם חלק שני (וכמובן שלישי לפי החזון של הבמאי). אז נראה שהצילומים של "חולית 2" יצאו לדרך באיטליה. אל טימותי שאלאמה, זנדאיה, ג'וש ברולין, חוויאר בארדם, רבקה פרגוסון וחברי קאסט נוספים מהסרט הראשון, יצטרפו שחקנים מוכרים נוספים, כגון כריסטופר ווקן, פלורנס פיו, לאה סדו ועוד.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 12/12/2023 18:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4812
Re: Dune: Part Two ב 17/11/23
משום מה הייתי בטוח שמראש צולמו כל החלקים ל-2 החלקים. מוזר. אולי מדובר רק בהשלמות ?
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
“I wanted at the beginning to do the two parts simultaneously,” Villeneuve told Variety in a new interview. “For several reasons, it didn't happen, and I agreed to the challenge of making part one and then wait to see if the movie rings enough enthusiasm04/07/2022 17:15ChinggisKhan כתב: משום מה הייתי בטוח שמראש צולמו כל החלקים ל-2 החלקים. מוזר. אולי מדובר רק בהשלמות ?...
הרי כל הבאז (והמתח מצד המעריצים) היה על האם הסרט יצליח מספיק או לא בשביל שהאולפנים יאשרו את הסרט השני.
מצפה בקוצר רוח, מכין את עצמי נפשית מעכשיו לנסיעה מהצפון עד לראשון בשביל IMAX
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
לחכות עד סוף 2023 ? למרות ההסברים, עדיין זמן ארוך מידי בין הסרטים.
יצא שקראתי את הספר ממש לפני החלק הראשון (בלי קשר לסרט הוא היה ברשימת ספרים שלי).
הנאמנות של הסרט לעלילה בספר נדירה. אין פרשנויות, אין "בהשראת..." - פשוט מראים את הסיפור. רק דמות אחת הפכו מגבר לאישה, בקטנה.
יצא שקראתי את הספר ממש לפני החלק הראשון (בלי קשר לסרט הוא היה ברשימת ספרים שלי).
הנאמנות של הסרט לעלילה בספר נדירה. אין פרשנויות, אין "בהשראת..." - פשוט מראים את הסיפור. רק דמות אחת הפכו מגבר לאישה, בקטנה.
Huber
-
- חבר במועדון HT

- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
- sabres
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1305
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
טוב זה סרט ששווה את ה 3 שעות נסיעה ל IMAX ראשל״צ
בנימה זו, מתי יס פלאנט יפתחו אולם IMAX בצפון
בנימה זו, מתי יס פלאנט יפתחו אולם IMAX בצפון
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

-
Huber
-
- חבר במועדון HT

שאלה מצויינת. אבל הבעייה בקולנוע היא לא גדול המסך אלא איכות הקהל. היה על זה דיון שלם בעבר....
- manola
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
גרסת 4K, לראות רק על מסך טלויזיה, לא בפלאפון. טריילר אפי!
אני כבר סופר את הימים עד נובמבר, וכמובן שאת הסרט הזה חובה לראות אך ורק באיימקס (הוא צולם כולו במצלמת איימקס, דרך אגב...)
- sabres
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1305
- Kondo10
-
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11683
סרט שאולי באמת יוציא אותי לבית קולנוע לאחר שנעדרתי מבתי קולנוע למעלה מ -15 שנים (אולי יותר)
וכל זאת בתור מכור לבתי קולנוע/סרטים עוד כילד. הראשון היה אחד הסרטים הטובים שיצאו בשנים האחרונות, להפתעתי אפילו בני הבית המורחב
כולל ילד מתבגר נהנו מהסרט וציינו את זה בפה מלא. ללא ספק הסרט הכי מצופה מבחינתי.
וכל זאת בתור מכור לבתי קולנוע/סרטים עוד כילד. הראשון היה אחד הסרטים הטובים שיצאו בשנים האחרונות, להפתעתי אפילו בני הבית המורחב
כולל ילד מתבגר נהנו מהסרט וציינו את זה בפה מלא. ללא ספק הסרט הכי מצופה מבחינתי.
- emage
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 686
ראיתי את הראשון לראשונה השבוע בבלוריי ועפתי עליו שכמעט ראיתי אותו שוב BACK TO BACK.
שוקל לחזור לקולנוע IMAX לראשונה מאז פרוץ הקורונה לכבוד השני (למרות שתכלס שומעים יותר טוב בבית)
שוקל לחזור לקולנוע IMAX לראשונה מאז פרוץ הקורונה לכבוד השני (למרות שתכלס שומעים יותר טוב בבית)
- נוקי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
בא לי לראות שוב את הראשון לפני שהשני מגיע לקולנוע. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו?
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
- emage
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 686
למיטב ידיעתי זמין בתשלום באמאזון פריים / אפל טיוי
אם יש לך איך לנגן אני ממליץ על בלוריי מאמאזון
אם יש לך איך לנגן אני ממליץ על בלוריי מאמאזון
- נוקי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
ראיתי באפלטיוי אבל אין לי מוצרים של אפל לנגן את זה עליהם. באמזון זה לא זמין בארץ. גם בגוגל מצאתי ולא זמין בארץ.
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
כשאני מחפש בטלגרם חולית הוא נותן לי קישורים להורדה.
אלה קישורים פיראטים אז כמובן שאני לא מוריד משם.
אלה קישורים פיראטים אז כמובן שאני לא מוריד משם.
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
יש לא מעט טלויזיות חכמות שניתן להתקין עליהן את האפליקציה של אפל טיוי פלוס (מסכי LG למשל), וגם אם אין לך טלויזיה כזו,30/06/2023 22:17נוקי כתב: ראיתי באפלטיוי אבל אין לי מוצרים של אפל לנגן את זה עליהם. באמזון זה לא זמין בארץ. גם בגוגל מצאתי ולא זמין בארץ....
ניתן לראות סרטים באפל טיוי פלוס על כל מחשב ממוצע דרך האתר של אפל שתואם כל דפדפן:
https://tv.apple.com/channel/tvs.sbd.4000
ממש לא צריך מוצר של אפל כדי לנגן סרטים בטיוי פלוס, אבל כמובן שצריך לעשות מנוי לשירות, והסרט עצמו גם עולה כסף בנוסף למנוי.