חוכמת ההמונים הוט 1000/100

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #1 

אני לקוח של הוט כבר המון שנים דרך איזו חבילת טריפל משתלמת יחסית ממקום העבודה.
( 230 טריפל הכל כלול + חבילות ספורט + אינטרנט 500/10) .
חייב להגיד שאני מאוד מרוצה כרגע מהאינטרנט. הקוו יציב, אני מקבל את כל רוחב הפס בכל שעות היום, אפילו טורנטים יורדים ב 450-480Mb.
מבחינת תקלות - נדיר.
ספק: בזק בינלאומי ( היתי קודם לכן בהוט נט כי קיבלתי את זה חינם בחבילה אבל ה NAT שלהם שבר אותי כי היו אתרים שבכלל לא ניתן היה להגיע אליהם ).

מציעים לי תמורת 20 שקלים נוספים מעבר לסיבים 1000/100 ( הזדמנות דרך אגב להיפטר מהממירים ההזויים שלהם כי זה יאפשר מעבר לסטרימרים) הבעיה היא שאין להם אפשרות לתת לי את החבילה הזו עם ספק אחר, כלומר החיבור הוא רק דרך הוט נט ( כלול במחיר ).

אשמח לשמוע אם יש למישהו ניסיון עם ה 1000/100 שלהם והאם כדאי לעשות שינוי לאור העובדה שהאינטרנט אצלי כרגע עובד פשוט מצויין.
תכלס, בקצבים האלה זה כבר לא כל כך משנה 500 או 1000.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

amirn
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1067
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #2 

בפיסקה האחרונה נראה שדי ענית לעצמך... אם ה1000 לא משמעותי ואין לך צורך באפלואד של 100 אז אתה רק תקבל מעבר להוטנט שלא היית מרוצה מהם וסיכוי לקו פחות יציב ממה שיש לך היום וכבונוס תשלם עוד כסף...

dor4x
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
שם מלא: דור
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

באמת מחיר טוב. אם הכל עובד לך ואתה מסתפק ב UPLOAD הקיים אז אין טעם לעבור לדעתי.
חוץ מזה לך תדע.. תוספת של 20 שקל ל X חודשם ואחרי זה...

YoniKori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

תנסה להוריד במחיר ולעבור לסיבים.
זה העתיד והיציבות של סיב זה עולם אחר.

למיטב הבנתי עם הוטנט בשיחת טלפון אתה מבקש מהם לשחרר אותך מה CGNAT .

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #5 

29/06/2022 11:42  
YoniKori כתב:
תנסה להוריד במחיר ולעבור לסיבים.
זה העתיד והיציבות של סיב זה עולם אחר.

למיטב הבנתי עם הוטנט בשיחת טלפון אתה מבקש מהם לשחרר אותך מה CGNAT .
...
אי אפשר להשתחרר מה-NAT שלהם ניסיתי בכל דרך אפשרית כולל הפעלת סינון תכנים.
מצד שני אין להם חייגן שזה יתרון על אחרים.
עוד יתרון זה שאפשר לקחת חבילת 200 שיותר זולה ובפועל זה לא מוגבל באמת כך שמקבלים 500.
סיבים זה כרגע תחום עדיין חדש יחסית כך שהסיכוי לתקלות שם יותר גבוה מאשר בתשתית הקיימת.
התקלות היחידות שקרו לי עם תשתית הוט הם כשאדיוטים כלשהם חפרו במקום הלא נכון וניתקו כבלים תת קרקעיים, מה שיכול לקרות באותה מידה עם סיבים.
בשימוש יומיומי לא מרגישים הבדל משמעותי אפילו בין 200 ל-1GB. כך שמיותר לשדרג.

YoniKori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #6 

29/06/2022 15:11  
gildmor כתב:
אי אפשר להשתחרר מה-NAT שלהם ניסיתי בכל דרך אפשרית כולל הפעלת סינון תכנים.
מצד שני אין להם חייגן שזה יתרון על אחרים.
עוד יתרון זה שאפשר לקחת חבילת 200 שיותר זולה ובפועל זה לא מוגבל באמת כך שמקבלים 500.
סיבים זה כרגע תחום עדיין חדש יחסית כך שהסיכוי לתקלות שם יותר גבוה מאשר בתשתית הקיימת.
התקלות היחידות שקרו לי עם תשתית הוט הם כשאדיוטים כלשהם חפרו במקום הלא נכון וניתקו כבלים תת קרקעיים, מה שיכול לקרות באותה מידה עם סיבים.
בשימוש יומיומי לא מרגישים הבדל משמעותי אפילו בין 200 ל-1GB. כך שמיותר לשדרג.
...
חבל שאתה מחפש להגיד בדיוק את ההפך לכל משפט שאמרתי.

אומר לך שבשיחת טלפון מוציאים אותך מנאט. אתה יכול להצטרף לקבוצת הסיבים האופטיים בפייסבוק ויסבירו לך את זה גם.

תשתית סיבים זאת תשתית יציבה מאוד. אפילו אם היא חדשה, היא הרבה יותר יציבה מהכבלים נקודה.

200 מגה זה באמת מעל ומעבר למשתמש הממוצע,
היום 1000 מגה מהירות עולה שקלים יותר מ200 מגה מהירות גם על גבי סיב. ככה שעדיף להשתדרג וליהנות מסיב יציב ולהתנתק מהכבלים.

מה גם שהוא חוסך על ציוד ויכול לקנות סטרימרים פרטיים וכ'ו.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #7 

אני בהוטנט במהירות 500 סימטרי, אחרי שהועברתי מ-015. תשתית אנלימיטד ישנה.
מבחינת מהירות ויציבות אין בעיות. משום מה IPv6 לא עובד לי אבל הוא לא ממש עבד גם ב-015, נראה לי בעיית תשתית של אנלימיטד.
שמים אותך ב-NAT אבל מוציאים אותך בחינם אם אתה מבקש.
התלונה העיקרית שלי היא השירות והתמיכה, לפעמים לוקח כמעט שעה להגיע לנציג שיודע מה אתה רוצה ממנו.

* כל מה שרשום נכון לחיבור בסיבים בלבד, לא רלוונטי למי שמחובר בתשתית הוט כבלים.

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2127
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #8 

גם אני אומר שאם הupload לא מהווה לך בעיה אז תמשיך עם מה שיש לך במיוחד אם הכול עובד לך כמו שאתה אומר

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #9 

29/06/2022 19:50  
YoniKori כתב:
חבל שאתה מחפש להגיד בדיוק את ההפך לכל משפט שאמרתי.

אומר לך שבשיחת טלפון מוציאים אותך מנאט. אתה יכול להצטרף לקבוצת הסיבים האופטיים בפייסבוק ויסבירו לך את זה גם.

תשתית סיבים זאת תשתית יציבה מאוד. אפילו אם היא חדשה, היא הרבה יותר יציבה מהכבלים נקודה.

200 מגה זה באמת מעל ומעבר למשתמש הממוצע,
היום 1000 מגה מהירות עולה שקלים יותר מ200 מגה מהירות גם על גבי סיב. ככה שעדיף להשתדרג וליהנות מסיב יציב ולהתנתק מהכבלים.

מה גם שהוא חוסך על ציוד ויכול לקנות סטרימרים פרטיים וכ'ו.
...
אף אחד לא מחפש כלום, אני אומר מה שאני מכיר מהניסיון שלי האישי עם הוטנט ללא סיבים. ביליתי איתם יותר משעה בטלפון עם כמה נציגים וכמה אתחולים של ההוטבוקס בשביל שיפעילו את הסינון תכנים כי אמרו כאן שזה מוציא מהנאט וזה לא ממש עזר. מה שעבד לפעמים כבר לא עובד, דברים משתנים.
היום בדיוק חידשתי את "המבצע" למחיר של 65 לתשתית 500 את עלות השכרת הוטבוקס הם מקזזים אז אני לא משלם עליו ואף פעם לא שילמתי עליו.

יהודהב
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #10 

כתבתי על זה לפני שבועיים בתגובה על שאלה אחרת כאן: viewtopic.php?p=3238660#p3238660

רק לעדכן: מאז התקלה הראשונה שהייתה בשידורי הטלוויזיה הייתה עוד תקלה כמעט זהה מספר ימים אחר-כך. מאז השידורים יציבים.

לא יודע להגיד לגבי עניין ה NAT שעלה כאן בכמה תגובות. מצידי לא נתקלתי בשום בעיה בגלישה, אבל גם אין לי שום מכשיר חכם שדורש גישה מחוץ לבית.

מבחינת יציבות האינטרנט, יש מדי פעם עדיין ניתוקים רגעיים. יחסית למה שהיה לי קודם (100/5 בתשתית נחושת) זה שיפור משמעותי, הן ביציבות והן במהירות.

מבחינת הסטרימר לעומת הממיר הישן, מבחינתי זה שמיים וארץ. לי היה דור ראשון של ממירי ה HD, אז הוא לא קיבל את עדכוני הגרסאות האחרונים, אבל שרותים כמו catch up, הפסקה ואפילו חזרה אחורה בשידורי לייב זה שידרוג רציני לצפייה.

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #11 

כיום הוטנט מוציאים מNAT גם בכבלים, עובדתית אצלי זה ככה וגם אנשים אחרים בפורום הוציאו אותם. לדעתי הייתי נשאר בחבילה שאתה איתה עכשיו ואולי בעתיד שוקל סיבים, אתה לא תרגיש שום שינוי משמעותי לטובה

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”