צריך עזרה בכיול LA32R81B
קניתי את ה LA32R81B ויש כמה דברים מוזרים שאני לא הכי מבין.
כשאני רואה DVD המחובר דרך COMPONENT וYES המחובר דרך SVIDEO (כבל איכותי)
אז יש מין הרגשה שהתמונה זזה מהר מדי, זה ממש קשה להסביר אבל התופעה דומה קצת למצב שבו את מעבירים קדימה סרט במחשב והוא קצת נתקע אז הוא משלים כמה שניות אחרונות שהוא לא ההציג במהירות גבוה יותר.
מישהו נתקל בתופעה כזאת?
מה ההגדרות שאתם ממליצים לחיבור מחשב בשביל שידורי HD וחיבור XBOX360?
תודה לכל העונים.
אז יש מין הרגשה שהתמונה זזה מהר מדי, זה ממש קשה להסביר אבל התופעה דומה קצת למצב שבו את מעבירים קדימה סרט במחשב והוא קצת נתקע אז הוא משלים כמה שניות אחרונות שהוא לא ההציג במהירות גבוה יותר.
מישהו נתקל בתופעה כזאת?
תודה לכל העונים.
יש לי גם את הטלוויזיה הזאת ואני שובר את הראש כבר שבועיים כיצד לכייל אותה בצורה הטובה ביותר , למרות שהגעתי להגדרות דיי טובות שרואים בהן שידורי HD דרך המחשב באיכות מעולה עדיין יש לי בעיה עם החדות של הכתב ב windows\אינטרנט שאני לא מצליח לפתור לגמרי.
יש גם המון הגדרות שממש הורסות את איכות התמונה לפי מה שבדקתי.
על איזה רזולוציה אתם שמים את הטלוויזיה במחשב ?
יש גם המון הגדרות שממש הורסות את איכות התמונה לפי מה שבדקתי.
על איזה רזולוציה אתם שמים את הטלוויזיה במחשב ?
TV: Samsung UA46ES6200M
לפחות בנושא של רזולוציית המסך במחשב אני יכול לתרום את המעט שלי -
אתה צריך לשים את המחשב על רזולוציה שקרובה ככל האפשר לרזולוציה הטבעית של המסך (כמות הפיקסלים במסך הספציפי שלך)
מערכות הפעלה כמו חלונות לא תומכות בדר"כ ברזולוציה כזו, ולכן יש להשתמש בתוכנות כמו Powerstrip כדי לשנות את רזולוציית המסך.
http://www.entechtaiwan.com/util/ps.shtm
אתה צריך לשים את המחשב על רזולוציה שקרובה ככל האפשר לרזולוציה הטבעית של המסך (כמות הפיקסלים במסך הספציפי שלך)
מערכות הפעלה כמו חלונות לא תומכות בדר"כ ברזולוציה כזו, ולכן יש להשתמש בתוכנות כמו Powerstrip כדי לשנות את רזולוציית המסך.
http://www.entechtaiwan.com/util/ps.shtm
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
תנסה אולי לבטל את המנגנון של ה movie plus.souless כתב:קניתי את ה LA32R81B ויש כמה דברים מוזרים שאני לא הכי מבין.
מישהו נתקל בתופעה כזאת?
תודה לכל העונים....
מצד שני זה יכול להיות בעיות עם הממיר...
כרגע הטלוויזיה מוצגת על רזולוציה של 1360x768 שזה אמור להיות בדיוק מה שצריך לפי מה שחשבתי אבל המתקין של הטלוויזיה אמר לי פתאום שצריך לחפש רזולוציה אחרת כדיש יראו יותר טוב... מאז אני לגמרי מבולבל כבר ולא יודע מה לעשותugilad כתב:לפחות בנושא של רזולוציית המסך במחשב אני יכול לתרום את המעט שלי -
http://www.entechtaiwan.com/util/ps.shtm...
מישהו יכול להסביר קצת על ההגדרות של הטלוויזיה ובמה זה מוסיף\גורע ?
אצלי היא מחוברת כרגע לממיר של YES (לא 3100) בחיבור קומפוזיט ורואים ממש גרוע.
מחוברת ל-WII בחיבור קומפוזיט וגם את זה לא רואים כל כך טוב (כנראה שאצטרך לקנות כבל קומפוננט ל-WII)
עוד יצא לי לחבר אותה למחשב אבל שם אני מצפה לתוצאות ממש טובות.
מחוברת ל-WII בחיבור קומפוזיט וגם את זה לא רואים כל כך טוב (כנראה שאצטרך לקנות כבל קומפוננט ל-WII)
עוד יצא לי לחבר אותה למחשב אבל שם אני מצפה לתוצאות ממש טובות.
לא כל סרט הוא 16:9 ישנם פורמטים אחרים של מסך רחב תעבוד על רזולוציה 1360*768 וסרטים שהם 16:9 יהיו על כל המסך אצלך.
אם אתה עובד עם כבל VGA TO VGA אז תשאיר את זה על 16:9 ולא JUST SCAN
ה JUST SCAN זה מתאים לכבל של DVI TO HDMI כשאתה עובד על רזולוציה של 1920*1080.
אל איזה הגדרות אתה רואה אתה הסרטים? הכוונה לSETTINGS של הטלוויזיה כמו CONTRSAT BRIGHTNESS וכל שאר שאר האפשרויות ב MENU?
אם אתה עובד עם כבל VGA TO VGA אז תשאיר את זה על 16:9 ולא JUST SCAN
ה JUST SCAN זה מתאים לכבל של DVI TO HDMI כשאתה עובד על רזולוציה של 1920*1080.
אל איזה הגדרות אתה רואה אתה הסרטים? הכוונה לSETTINGS של הטלוויזיה כמו CONTRSAT BRIGHTNESS וכל שאר שאר האפשרויות ב MENU?
אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכבל DVI TO HDMI
ואני עובד על רזולוציה של 1360x768
משום מה אני לא יכול לבחור ב- JUST SCAN כאשר המחשב דלוק (ה- JUST SCAN מופיע כ- DISABLED) ,
רק כשאני מכבה את המחשב או מנתק את הכבל מהצד שלו אז אני יכול לבחור ב- JUST SCAN,
למה?
בחיבור מחשב אני רואה ב- DYNAMIC וגם אני מדליק את האופציה של HTPC ורואים ממש טוב (גם את הדסקטופ וגם בניגון של קבצי MKV 720P)
ואני עובד על רזולוציה של 1360x768
משום מה אני לא יכול לבחור ב- JUST SCAN כאשר המחשב דלוק (ה- JUST SCAN מופיע כ- DISABLED) ,
רק כשאני מכבה את המחשב או מנתק את הכבל מהצד שלו אז אני יכול לבחור ב- JUST SCAN,
למה?
בחיבור מחשב אני רואה ב- DYNAMIC וגם אני מדליק את האופציה של HTPC ורואים ממש טוב (גם את הדסקטופ וגם בניגון של קבצי MKV 720P)
זה שאתה יכול להפעיל את ה HTPC זה אומר שהחיבור הוא VGA TO VGA כי בHDMI האפשרות הזאת לא זמינה לפי מיטב זיכרוני.
מה גם כשאני חיברתי את הטלוויזיה עם DVI TO HDMI לא הייתה לי רזולוציה של 1360*768 הרזולוציות שהיו הן קפיצות של תקנים כמו 1280*720 או 1920*1080 ככה שנראה לי אתה מתבלבל ואתה משתמש ב VGA CABLE פשוט.
מה גם כשאני חיברתי את הטלוויזיה עם DVI TO HDMI לא הייתה לי רזולוציה של 1360*768 הרזולוציות שהיו הן קפיצות של תקנים כמו 1280*720 או 1920*1080 ככה שנראה לי אתה מתבלבל ואתה משתמש ב VGA CABLE פשוט.
החיבורים של הכבל הם בוודאות DVI-D TO HDMI
יש מצב שלמרות החיבורים האלה זה רק כבל VGA פשוט?
אולי אני צריך לקנפג משהו שונה במחשב?
לא יודע אם זה משנה אבל ה- LCD מוגדרת במחשב כ- DISPLAY והיא EXTENDED לדסקטופ והרזולוציה שלה מוגדרת ל-1360x768
יש מצב שלמרות החיבורים האלה זה רק כבל VGA פשוט?
אולי אני צריך לקנפג משהו שונה במחשב?
לא יודע אם זה משנה אבל ה- LCD מוגדרת במחשב כ- DISPLAY והיא EXTENDED לדסקטופ והרזולוציה שלה מוגדרת ל-1360x768
טוב עוד כמה מסקנות אחרי ששיחקתי הרבה עם הטלויזיה:
כמו שאמרתי מקודם הכבל הוא DVI TO HDMI, הטלויזיה הזאת די חכמה היא משנה את
התפריטים לפי הרזולוציה שנבחרה, ב- 1360x768 ה- JUST SCAN הוא DISABLED
אבל ברזולוציות אחרות כמו 1280x720 ה- JUST SCAN הופך ל- ENABLED אבל אז
הדסקטופ לא ממלא את כל המסך (יש שוליים שחורים למטה ולמעלה).
האמת אני מניח שזה כבר לא משנה מה זה ה- JUST SCAN הזה, לפי מה שאני רואה 1360x768
באמת נראית כרזולוציה האופטימלית (כמו שרשום בחוברת ההדרכה) ותכני 720P נראים אז מצויין בה
כמו שאמרתי מקודם הכבל הוא DVI TO HDMI, הטלויזיה הזאת די חכמה היא משנה את
התפריטים לפי הרזולוציה שנבחרה, ב- 1360x768 ה- JUST SCAN הוא DISABLED
אבל ברזולוציות אחרות כמו 1280x720 ה- JUST SCAN הופך ל- ENABLED אבל אז
הדסקטופ לא ממלא את כל המסך (יש שוליים שחורים למטה ולמעלה).
האמת אני מניח שזה כבר לא משנה מה זה ה- JUST SCAN הזה, לפי מה שאני רואה 1360x768
באמת נראית כרזולוציה האופטימלית (כמו שרשום בחוברת ההדרכה) ותכני 720P נראים אז מצויין בה