העברה מ-MPEG של סוני ל-AVI רגיל
קבלתי במתנה מסרטת וידאו מתוצרת סוני, דגם DCR-SR32E. זו מסרטה חביבה שקליטה על דיסק קשיח בנפח 30GB. עד כאן הכל בסדר. הבעיה שהיא מקליטה בפורמט MPG שאיני מצליח לפתוח בווינדוס מובי מיקר. פרימייר אינו מזהה את הקובץ הזה כקובץ מדיה בכלל. אני ממש אובד עיצות. צריך כלי שיכול להפוך את ה-MPG של הסוני הזאת ל-AVI [או במקרה הכי גרוע ל-WMV]. תודה מראש.
נ.ב.
לא ידעתי שעד כדי כך צריך להיזהר מסוני!
נ.ב.
לא ידעתי שעד כדי כך צריך להיזהר מסוני!
No Artificial Additives
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
נו באמת, חברה
אין לאף אחד רעיון מה לעשות?
אני הפראייר היחיד שיש לו מסרטת וידאו על דיסק קשיח של סוני?
===================
יש לי סוני. אין פראייר כמוני
===================
אני הפראייר היחיד שיש לו מסרטת וידאו על דיסק קשיח של סוני?
===================
יש לי סוני. אין פראייר כמוני
===================
No Artificial Additives
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מוזר מאוד. מה שיכול להיות זה שזה TS ולא MPEG רגיל.
מה הסיומת של הקובץ?
בד"כ יש עם המצלמות הללו תוכנות המרה פשוטות, לא קיבלת דיסק?
האם אתה מצליח לפתוח את זה עם WINDOWS MEDIA PLAYER?
מה הסיומת של הקובץ?
בד"כ יש עם המצלמות הללו תוכנות המרה פשוטות, לא קיבלת דיסק?
האם אתה מצליח לפתוח את זה עם WINDOWS MEDIA PLAYER?
עופר, קודם כל תודה
מדובר בקובץ [לדוגמה M2U00123.MPG אותיות גדולות במקור]. עם המסרטה הגיע דיסק שכלל דרייבר ישן ומידע בפורמט PDF שאינו מתייחס לשינוי הפורמט הנ"ל. באתר החברה יש דרייבר מעודכן יותר שמתייחס לסידרה רחבה של מסרטות. הדרייבר מאפשר העתקה של קבצי הסרטים מין הדיסק הקשיח הפנימי לזה שמחשב המארח.
ה-WINDOWS MEDIA PLAYER אינו מזהה את הקובץ ואינו פותח אותו. גם תוכנת פרימייר CS3 של אדובה אינה מזהה את הקובץ הנ"ל כשום דבר [NO MEDIA FILES]. ניסיתי המון תוכנות המרת מדיה וכולן אינן מצליחות להמיר או לפחות לזהות את הקובץ הנ"ל. הכלי היחיד שהצליח לבצע המרה היה ULEAD VIDEO STUDIO שהמיר את ה-MPG ל- AVI בנפח גדול פי 12, ואז לא היה יכול לערוך אותו. הכלים היחידים שהצליחו לנגן את הקבצים הנ"ל, BS PLYER PRO ו- VLC גירסה 8 משהו.
ה-WINDOWS MEDIA PLAYER אינו מזהה את הקובץ ואינו פותח אותו. גם תוכנת פרימייר CS3 של אדובה אינה מזהה את הקובץ הנ"ל כשום דבר [NO MEDIA FILES]. ניסיתי המון תוכנות המרת מדיה וכולן אינן מצליחות להמיר או לפחות לזהות את הקובץ הנ"ל. הכלי היחיד שהצליח לבצע המרה היה ULEAD VIDEO STUDIO שהמיר את ה-MPG ל- AVI בנפח גדול פי 12, ואז לא היה יכול לערוך אותו. הכלים היחידים שהצליחו לנגן את הקבצים הנ"ל, BS PLYER PRO ו- VLC גירסה 8 משהו.
No Artificial Additives
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
- oferlaor
- מנהל

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב זה שאולי אין לך DECODER של MPEG במחשב ושזה יכולה להיות הבעיה.
מוזר מאוד, אבל אפשרי. יתכן שמשהו השתלט לך על ה-DECODING של MPEG וזה יכול להסביר את הבעיות השונות שיש לך. יש למיקרוסופט כלי בשם " Windows XP video decoder checkup utility" שעוזר למצוא בעיות כאלה.
כדאי גם להתקין תוכנה בשם MEDIA INFO שיכולה לעזור ולנתח איזה פורמט זה בדיוק. ולבסוף, שווה לקרוא מאמר http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=973 אשר מסביר איך משנים את ההעדפות של WINDOWS בנוגע ל-MERIT.
מוזר מאוד, אבל אפשרי. יתכן שמשהו השתלט לך על ה-DECODING של MPEG וזה יכול להסביר את הבעיות השונות שיש לך. יש למיקרוסופט כלי בשם " Windows XP video decoder checkup utility" שעוזר למצוא בעיות כאלה.
כדאי גם להתקין תוכנה בשם MEDIA INFO שיכולה לעזור ולנתח איזה פורמט זה בדיוק. ולבסוף, שווה לקרוא מאמר http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=973 אשר מסביר איך משנים את ההעדפות של WINDOWS בנוגע ל-MERIT.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא רואה בשום מקום שניתן לערוך את הסרטים של המסרטה עם Movie Maker. כל מה שסוני אומרים זה שניתן לעשות מהם DVD תוך שימוש בתוכנה שלהם
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder.html
זה CODEC אחד אפשרי עבור MPEG.
אם MOVIE MAKER מזהה את הקבצים כראוי (ואין סיבה שלא), הוא אמור לאפשר לך לחתוך קטעים ולערוך אותם מחדש.
זה CODEC אחד אפשרי עבור MPEG.
אם MOVIE MAKER מזהה את הקבצים כראוי (ואין סיבה שלא), הוא אמור לאפשר לך לחתוך קטעים ולערוך אותם מחדש.
תשובה לעופר
ה-MOVIE MAKER אינו מזהה את הקובץ. הקודק המתאים כן מותקן במחשב, אחרת איך הוא מנוגן ע"י BS PLAYER PRO ו- VLC. מנסה מהבוקר לשוחח עם מישהו בישפאר... אבל אצלם בטלפון יש רק מענה קולי שמספר על מרכזי השירות בכל הארץ.
No Artificial Additives
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
- oferlaor
- מנהל

VLC למשל מנגן הכל ללא CODECS (יש לו הכל פנימי).
BS PLAYER אני לא מכיר ולכן לא יכול לומר לך.
המלצה שלי - דבר ראשון תברר אם הבעיה באמת במצלמה או במחשב שלך.
הדרך הפשוטה ביותר? צלם קטע קצר מאוד ותשים אותו באחד משירותי אירוח הקבצים החינמיים ברשת (YOUSENDIT, או השירות החדש של מיקרוסופט SKYDRIVE). עכשיו שים לינק וננסה לנגן את הקובץ אצלנו ונראה אם הבעיה במצלמה או בקובץ.
BS PLAYER אני לא מכיר ולכן לא יכול לומר לך.
המלצה שלי - דבר ראשון תברר אם הבעיה באמת במצלמה או במחשב שלך.
הדרך הפשוטה ביותר? צלם קטע קצר מאוד ותשים אותו באחד משירותי אירוח הקבצים החינמיים ברשת (YOUSENDIT, או השירות החדש של מיקרוסופט SKYDRIVE). עכשיו שים לינק וננסה לנגן את הקובץ אצלנו ונראה אם הבעיה במצלמה או בקובץ.
העליתי קובץ ל-SKYDRIVE
העליתי קובץ קצרצר [כ-11 שניות] ל-SKYDRIVE, בכתובת:
https://cid-082761fc4b4238c4.skydrive.l ... U00112.MPG
אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת,
תודה מראש
https://cid-082761fc4b4238c4.skydrive.l ... U00112.MPG
אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת,
תודה מראש
No Artificial Additives
(\__/)
(='.'=)
(")_(")