קו תמסורת
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 902 פעמים
חשכ''ל, הוא מן הסתם החשב הכללי שהגוף זה בין היתר גם אחראי לסגירת מכרזים מול ספקים השונים למחירים שישרתו את אחרי זה את גופי הממשל השונים בישראל.27/06/2022 9:40UriM כתב: כתבתי שאלו המחירים בהסכם הממשלתי (לא כל אחד יודע מה זה חשכ"ל).
לא תמיד מחירים בהסכם ממשלתי זולים יותר ממחירי שוק.
אם אתה יודע על מחירים אחרים אז תוכל לעזור לשואל אם תפרסם אותם....
ובדרך כלל, עד לכמעט תמיד המחירים אלה של מכרזי חשכ''ל הם יהיו זולים יותר בצורה משמעותית ביותר ממה שלקוח עסקי רגיל יוכל לקבל מנותן השירות או מספק.
כמובן שאני יודע גם את מחירים אחרים וגם את המחירי חשכ''ל של רכיבים נדרשים אחרים לשירות, אבל מן הסתם הם גם לא יהיו רלוונטיים לשואל, כי המחירים הרלוונטיים אמתיים בשבילו הוא יכול לקבל אך ורק ממנהל תיק לקוח שלו, אחרי שהוא יסביר את כל הצרכים של הארגון ועל סמך כל מנהל תיק לקוח יוכל לבנות את החבילת תמסורת המתאימה בשבילו, שכוללת כבר את כלה רכיבים הנדרשים.
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מה הצרכים של פות"ש השרשור?
כאחד שעובד עם בזק במחירי חשכ"ל, הסכומים שבחשכ"ל הם נמוכים משמעותית מהמחירון העסקי של בזק לגופים פרטיים.
כאחד שעובד עם בזק במחירי חשכ"ל, הסכומים שבחשכ"ל הם נמוכים משמעותית מהמחירון העסקי של בזק לגופים פרטיים.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

העיקר שפותח השירשור לפני זה כבר ממליץ לאחרים להזמין קו תמסורת:...
viewtopic.php?f=62&t=373345
מבלי שהוא יודע במה זה כרוך ומה בכלל סדרי גודל של מחירים של שירות זה.
להמליץ לא עולה כסף27/06/2022 18:06sys_admin כתב: העיקר שפותח השירשור לפני זה כבר ממליץ לאחרים להזמין קו תמסורת:
viewtopic.php?f=62&t=373345
מבלי שהוא יודע במה זה כרוך ומה בכלל סדרי גודל של מחירים של שירות זה.
...
אני הייתי ממליץ על קו ISDN
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
128kb
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

לא, זה לא "קו של איזה 56 קילוביט", אלה שזה קווים רבי ערוצים שכל ערוץ הוא 64KBPS. למשל קו ISDN PRI הוא עם 32 ערוצים וקו ISDN BRI, הוא עם 2 ערוצים כאלה....
והשימוש שיש להם בשנת 2022, הוא אותו שימוש שהיה להם גם בשנות התשעים והוא חיבור של עורקים של מרכזיות טלפון שמסיבה כלשהי לא ניתן לחבר לה עורק שהוא SIP Trunk או כגיבוי ל SIP Trunk. למשל יש לי עוד כמה סניפים קטנים עם כ 200 שלוחות שיש לי שם הזנה של 4 צירי ISDN PRI ואפילו יש לי עוד מקום אחד שיש שם 32 שלוחות עם הזנה של 4 צירי ISDN BRI.
ועד היום הכל עובד כמו שזה עבד לפני כמה עשורים, למרות שמדובר כבר בציודים שונים לגמרי גם בצד שלי וגם בצד של בזק.
- forum_admin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
06/07/2022 9:12sys_admin כתב: לא, זה לא "קו של איזה 56 קילוביט", אלה שזה קווים רבי ערוצים שכל ערוץ הוא 64KBPS. למשל קו ISDN PRI הוא עם 32 ערוצים וקו ISDN BRI, הוא עם 2 ערוצים כאלה.
והשימוש שיש להם בשנת 2022, הוא אותו שימוש שהיה להם גם בשנות התשעים והוא חיבור של עורקים של מרכזיות טלפון שמסיבה כלשהי לא ניתן לחבר לה עורק שהוא SIP Trunk או כגיבוי ל SIP Trunk. למשל יש לי עוד כמה סניפים קטנים עם כ 200 שלוחות שיש לי שם הזנה של 4 צירי ISDN PRI ואפילו יש לי עוד מקום אחד שיש שם 32 שלוחות עם הזנה של 4 צירי ISDN BRI.
ועד היום הכל עובד כמו שזה עבד לפני כמה עשורים, למרות שמדובר כבר בציודים שונים לגמרי גם בצד שלי וגם בצד של בזק.
...
אנחנו עובדים עם כמה לקוחות כאלו שיש להם גיבוי לsip
או שרוצים לעבוד עם כמה providers שונים במקביל