הי,
לאחרונה עברתי לדירה חדשה ויש לי בעיה. רוב המוזיקה שלי מאוחסנת על המחשב, אבל הרסיבר שלי נמצא בחדר אחר במרחק אוירי מעל 6 מטרים מהמחשב.
השאלה : מה הדרך הטובה ביותר לקשר את המחשב לרסיבר ?
ההצעות שיש לי בינתיים :
1. להעביר כבל מקשר. חיסרון - פוגע באיכות השמע, דורש חפירות בקיר.
2. רשת אלחוטית ? אין לי מוג למה הכוונה במקרה זה.
3. מחשב מדיה.
4. דיסק נייד חיצוני וחיבור USB ל-DVD.
כמובן שמחיר הוא פונקציה, אבל איכות לא פחות. פיתרון 4 נשמע לי הכי סביר, אבל אשמח לשמוע הצעות שלכם. תודה !
(אם יש נגן דיסקים טוב שקורא קבצי MP3 מדיסק DVD זה יכול להיות פיתרון טוב, אבל אני לא יודע אם יש חיה כזו.)
פיתרון להעברת מידע
LOGITEC SB3
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
האופציות:
1. כבל מקשר, אתה יכול לחבר את זה בכבל CAT5 עם STREAMER או כבל סטריאו ארוך. אכן צריך להשחיל חוטים אבל זה מה יש.
2. המחשב מחובר לאינטרנט? אם כן, כל חברת אינטרנט (כולל בזק עצמם) יכולים לספק לך ACCESS POINT אלחוטי. אתה מוסיף לזה גם STREAMER שעובד עם אודיו (לא חסר כאלה, ה- STREAMBOX של לוג'יטק, כפי ש liorms הציע, זה פיתרון מעולה). אין בעיה להעביר אודיו כל עוד יש לך קליטה אלחוטית סבירה. במקרה כזה תוכל לשמוע תחנות רדיו מחו"ל או מהמחשב בלי בעיה.
3. נראה לי OVERKILL במקרה כזה.
4. גם נראה לי מיותר במקרה כזה.
בכל מקרה, השרשור בפורום הלא נכון, יותר מתאים לפורום שאלות טכניות.
1. כבל מקשר, אתה יכול לחבר את זה בכבל CAT5 עם STREAMER או כבל סטריאו ארוך. אכן צריך להשחיל חוטים אבל זה מה יש.
2. המחשב מחובר לאינטרנט? אם כן, כל חברת אינטרנט (כולל בזק עצמם) יכולים לספק לך ACCESS POINT אלחוטי. אתה מוסיף לזה גם STREAMER שעובד עם אודיו (לא חסר כאלה, ה- STREAMBOX של לוג'יטק, כפי ש liorms הציע, זה פיתרון מעולה). אין בעיה להעביר אודיו כל עוד יש לך קליטה אלחוטית סבירה. במקרה כזה תוכל לשמוע תחנות רדיו מחו"ל או מהמחשב בלי בעיה.
3. נראה לי OVERKILL במקרה כזה.
4. גם נראה לי מיותר במקרה כזה.
בכל מקרה, השרשור בפורום הלא נכון, יותר מתאים לפורום שאלות טכניות.
SQUEEZE BOX