YES+ האם יש מקום להנחות/הטבות לאחר תקופת מבצע?
-
shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
שלום חברים,
לאחר הרבה שנים בסלקום טי וי, התחברתי ל yes+ עם מחיר מבצע לשלושה חודשים. לאחר מכן המחיר קופץ ל 200 ש״ח חודשי. (לא הגיוני בעיניי לשלם כל כך גבוה, במיוחד לא לאור התחרות הקיימת).
אשמח להתעדכן האם יש פה מישהו שהגיע לשימור לקוחות לאחר בקשה לניתוק וקיבל מחיר מוזל?
מה מחיר עדכני לאחר שמגיעים לשימור?
האם יש הטבות/הנחות בערוצי ספורט פרימיום?
תודה לעונים
לאחר הרבה שנים בסלקום טי וי, התחברתי ל yes+ עם מחיר מבצע לשלושה חודשים. לאחר מכן המחיר קופץ ל 200 ש״ח חודשי. (לא הגיוני בעיניי לשלם כל כך גבוה, במיוחד לא לאור התחרות הקיימת).
אשמח להתעדכן האם יש פה מישהו שהגיע לשימור לקוחות לאחר בקשה לניתוק וקיבל מחיר מוזל?
מה מחיר עדכני לאחר שמגיעים לשימור?
האם יש הטבות/הנחות בערוצי ספורט פרימיום?
תודה לעונים
- em28
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 792
תבקש לעבור לסטינג 59/79 ש"ח לכמה חודשים (ממילא עכשיו אין שידורי ספורט) עד למפץ של RGE
- YoniKori
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
בתקווה ש RGE יכנסו לשוק19/06/2022 10:20em28 כתב: תבקש לעבור לסטינג 59/79 ש"ח לכמה חודשים (ממילא עכשיו אין שידורי ספורט) עד למפץ של RGE...
- em28
-
- חבר פעיל במיוחד

אכן, כל השוק בעמדת המתנה, ולכן כדאי לשלם כרגע כמה שפחות על שידורים מוקלטים....
דרך אגב ISRATV הוסיפו את ערוץ 5 (הרגיל) לשידורים שלהם, גם יכול להיות תחליף למסתפקים במועט.
- YoniKori
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
בקטע הזה ממליץ על פרטנר עם חבילת FUTURE TV ב 49 שח21/06/2022 19:20em28 כתב: אכן, כל השוק בעמדת המתנה, ולכן כדאי לשלם כרגע כמה שפחות על שידורים מוקלטים.
דרך אגב ISRATV הוסיפו את ערוץ 5 (הרגיל) לשידורים שלהם, גם יכול להיות תחליף למסתפקים במועט....
- naorbh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
תקשר לשירות לקוחות תגיד שאתה רוצה להתנתק בגלל מחיר
תגיע לשימור ומאמין שיציעו לך משהו טוב
אם לא אתה יכול תמיד להתנתק ולהתחבר מחדש על שם בן בית אחר ולקבל את המבצע הצטרפות.
סטינג זה גם אופציה אני אישית לא ממליץ אני רואה המון בעיות איתם, וגם מניסיון אישי.
תגיע לשימור ומאמין שיציעו לך משהו טוב
אם לא אתה יכול תמיד להתנתק ולהתחבר מחדש על שם בן בית אחר ולקבל את המבצע הצטרפות.
סטינג זה גם אופציה אני אישית לא ממליץ אני רואה המון בעיות איתם, וגם מניסיון אישי.
- off
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
קראתי שאנשים משלמים 149 ש"ח לחודש מחיר קבוע לשנה. אתה יכול להתקשר ליס ולנסות. יש בטח כאלה שקיבלו עוד פחות מזה כדי להישאר.
- em28
-
- חבר פעיל במיוחד

אז גם לי נגמר המבצע - המוקד: אין פחות מ-99 ש"ח, השימור: 79 ולי זה עולה יותר, אחרי בקשת ניתוק: 65 ש"ח לשנה
- off
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
מדובר על יס+ או סטינג?17/07/2022 18:24em28 כתב: אז גם לי נגמר המבצע - המוקד: אין פחות מ-99 ש"ח, השימור: 79 ולי זה עולה יותר, אחרי בקשת ניתוק: 65 ש"ח לשנה...
- em28
-
- חבר פעיל במיוחד