חיבור לסיבים ללא CGNAT
-
danik1956
- חבר פעיל

- תגובות: 87
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני בדיוק במצב שכבר קניתי את הציוד ומחובר דרך בזק ולא מעוניין לשלם להם 15 ש"ח עבור איי פי פרטי16/06/2022 12:36osh78 כתב: תשובה מתחכמת: ישירות דרך בזק אבל עם 15 שח תוספת לחודש על IP קבוע. צריך לקנות חד פעמי ממיר מדיה (בקספ 100 שח/אמאזון 70) וגיביק מבזק בעלות של 180 שח....
שלום,16/06/2022 13:54danik1956 כתב: אני בדיוק במצב שכבר קניתי את הציוד ומחובר דרך בזק ולא מעוניין לשלם להם 15 ש"ח עבור איי פי פרטי...
אני גם עם סיבים בזק + ספק בזק ומתלבט לגבי שירות ה IP הקבוע שלהם.
פרט לגישה ישירה למצלמות אשר מותקנות בבית, או שירות הזרמת מדיה מהבית (לדוגמה: PLEX),
האם ישנם דברים נוספים, אשר הצריכו ממך להתחיל לשלם על שירות כתובת IP קבועה?
-
danik1956
- חבר פעיל

אצלי חוץ מהמצלמות, אני צריך גם גישה מבחוץ לשרת של העבודה שפועל אצלי ברשת הביתית, וזה גם לא פועל מאחורי CGNAT.
בנתיים הפעלתי IP פרטי דרך בזק כדי לבטל את ה CGNAT והכל עובד טוב כרגע.
אני מחפש ספק שלא מפעיל CGNAT ויאפשר התחברות עם הציוד הפרטי הקיים
אני מחפש ספק שלא מפעיל CGNAT ויאפשר התחברות עם הציוד הפרטי הקיים
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
סלקום לא עושים CGNAT אבל תצטרך להתווכח איתם כדי להתחבר עם ראוטר פרטי.17/06/2022 7:52danik1956 כתב: אצלי חוץ מהמצלמות, אני צריך גם גישה מבחוץ לשרת של העבודה שפועל אצלי ברשת הביתית, וזה גם לא פועל מאחורי CGNAT.
אני מחפש ספק שלא מפעיל CGNAT ויאפשר התחברות עם הציוד הפרטי הקיים...
גם הוט עושים בעיות עם ראוטר פרטי ואם תצליח להתחבר אז בהתחלה הם כן ישימו אותך מאחורי NAT אבל הם מוצאים ברגע שתבקש בלי תוספת תשלום.
פרטנר הכי טובים מהבחינה הזאת אבל הם עובדים רק עם תשתית הסיבים של עצמם ואם הם לא פרשו באזור שלך אז זה לא רלוונטי.
לדעתי אלה האפשרויות שלך.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
למה להוציא כל כך הרבה כשאפשר פשוט לרכש את ה zte 601 ב 50 ש"ח?16/06/2022 12:36osh78 כתב: תשובה מתחכמת: ישירות דרך בזק אבל עם 15 שח תוספת לחודש על IP קבוע. צריך לקנות חד פעמי ממיר מדיה (בקספ 100 שח/אמאזון 70) וגיביק מבזק בעלות של 180 שח....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אגב, כמובן ששווה לעשות השוואת מחירים, יכול להיות שבזק יחד עם ה-15₪ ל-IP קבוע עדיין יהיו יותר זולים מספקים אחרים.
קחו בחשבון, שזה לא תמיד ייגמר רק בעלות של ה ZTE F601....
וזאת מכיוון, שהמוכרים ב AliExpress מספקים אותם לעיתים עם פורט PON בצבע כחול במקום ירוק:
פורט PON בצבע כחול נועד לשימוש עם כבלים בתקן UPC - Ultra Physical Contact - חיבור עם ראש בשיוף ישר:
בעוד שהחיבור שבזק מספקים בסיבים שלהם בתוך הדירות/ביתים,
הוא בתקן APC - Angled Physical Contact - חיבור עם ראש משוייף בזווית של 8 מעלות:
גם אם לא רואים את ההבדל בתמונות, ממש לא מומלץ לנסות לחבר כבל מתקן אחד לפורט מתקן שני..
נערך לאחרונה על ידי AlderaaN ב 17/06/2022 17:05, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אמת....
במידה וקיבלתם ZTE F601 עם כניסת PON בצבע כחול (פורט בתקן UPC), ואתם עם סיבים של בזק בבית והכבל שסופק לכם הוא בצבע ירוק (מחבר בתקן APC), אז זה אמור להיות המתאם הנכון:
ניתן להזמין מכאן, לבחור ב Silvery SC APC 1PCS
https://www.aliexpress.com/item/4000118814427.html
-
danik1956
- חבר פעיל

בשלושה חודשים ראשונים יש לי מחיר מוזל של 89 לחבילת 300/100, אז יחד עם עלות IP פרטי זה יוצא 104 לחודש בבזק.17/06/2022 16:35NegativeIQ כתב: אגב, כמובן ששווה לעשות השוואת מחירים, יכול להיות שבזק יחד עם ה-15₪ ל-IP קבוע עדיין יהיו יותר זולים מספקים אחרים....
אחרי ה3 חודשים נבדוק שוב מחירים ואולי עניין הניוד והציוד הפרטי יהיו יותר ברורים