זיו, לא תמיד (זה תלוי באזניות). יש אזניות שמייצרות לחץ סביב האוזן במאמץ לאטום פסיבית את הרעש וכך לתת איטום טוב יותר בלי התלות רק ב-ANC.
כבר לא נגעתי ב-QC35 המון שנים אבל בזמנו היה להם את אחד המנגנונים החזקים (לשעתו) של ANC אבל הוא נזקק לאיטום לא רע ולכן אני זוכר שהם ישבו די חזק על האזניים בכדי לשמר את האיטום.
madror כתב:
אני עם mx3 בחיי היום יום ונהנה מהם בשימוש אינטנסבי. הבעיה היחידה היא השיחה בטלפון / זום שזה פשוט נוראי. לי ולצד השני.
השאלה האים ב mx5 הנושא הזה עבר שיפור (יתכן שפספסתי בכתבה המקיפה) ?
...
בתור משתמש לשעבר ב-XM3 וב-XM4, אכן הן היו לחלוטין לא שמישות בשיחות טלפון, ולכן נהגתי להסתובב גם עם אפל איירפודס פרו בכיס.
אני שמח לעדכן שסוני סוף סוף פתרו את הבעיה, וה-XM5 מצויינות בשיחות טלפון. לצד השני בשיחה אין אפילו מושג אם אני בבית או ברחוב
yarino כתב:
ברור שניסיתי, לטעמי הם עדיין עם חותם צליל מנופח בבאס וחסר פירוט לעומת Bose 700.
...
זה כבר עניין של טעם אישי.
בסוף צריך לעשות שקלול של כל התכונות.
לא רק של איכות הסאונד(כאמור גם עניין של טעם אישי) אלא עוד תכונות כמו נוחות לטווח שימוש ממושך, איכות השיחות בטלפון ושיפורים טכנולוגיים ועוד...
אחד הדברים המעניניים הוא איכות הסאונד בין סטריאו לבין שיחה. במודלים הקודמים של סוני היה הפרש מטורף בין האיכות בכל מצב, מה שאמר שבשביל לקבל איכות סאונד אופטימלית בזום, הייתי מעביר לסטריאו ונאלץ להשתמש במיקרופון נפרד בכדי לקבל את האיכות המירבית.
כעת ההפרש צומצם דרמטית. עדיין יש הבדל (בין היתר זה גם צליל מונו) אבל זה כבר לא דרמטי ואני לא חייב להשתמש במיקרופון חיצוני שזה שדרוג משמעותי באמת.
הביטול רעשים ב mx4/5 מעולה.
אבל אם איכות סאונד מעניינת יותר מהביטול רעשים (הכל עניין של סדר עדיפויות ) יש אלטרנטיבות טובות יותר כגון סנהייזר מומנטום 3 ו bose 700
בסנהייזר ביטול הרעשים לא מדהים אבל מספק אותי .
הסוני mx4/5 מרגישות מאוד זולות , מאוד פלסטיות.
מה שכן עיצוב מאוד נקי , נראות יותר מידי כמו אפל .