טלוויזיה ברמה של mu9000 סמסונג
לא חידדתי אבל אם אני זוכר נכון המסכים כרגע בQLED מגיעים עם פאנל IPS או דומה כמו של LG אז אולי תרגיש קצת ירידה באיכות השחורים,אבל היא עדיין בהירה יותר וטובה יותר בפרמטרים אחרים. הייתי מנסה להשיג את הדגם של שנה שעברה Q60T (השנה זה A) ותקבל את הטוב משתי העולמות. בכל מקרה תלך לחנות לראות אם יש לך הזדמנות.
לגבי q60t איך יכול להיות שדגם ישן יותר טוב מחדש(a)17/06/2022 11:16Haimbin כתב: לא חידדתי אבל אם אני זוכר נכון המסכים כרגע בQLED מגיעים עם פאנל IPS או דומה כמו של LG אז אולי תרגיש קצת ירידה באיכות השחורים,אבל היא עדיין בהירה יותר וטובה יותר בפרמטרים אחרים. הייתי מנסה להשיג את הדגם של שנה שעברה Q60T (השנה זה A) ותקבל את הטוב משתי העולמות. בכל מקרה תלך לחנות לראות אם יש לך הזדמנות....
Q60t=q67a מבחינת מחיר
Q60a טיפה פחות
נשמע מוזר אבל לא תמיד מה שחדש הוא הכי טוב
אבל בנימה יותר רצינית, סמסונג דוחפת אנשים לקנות טלויזיות יקרות יותר (בעיקר את ה8K) ולכן לאט לאט אם השנים יש דברים שיורדים או נעלמים מסדרות נמוכות ועוברות לסדרות הגבוהות.
טוב אני זולג גם לq70 למרות שהיא רק ב 55 אינץ17/06/2022 20:56Haimbin כתב: נשמע מוזר אבל לא תמיד מה שחדש הוא הכי טובאבל בנימה יותר רצינית, סמסונג דוחפת אנשים לקנות טלויזיות יקרות יותר (בעיקר את ה8K) ולכן לאט לאט אם השנים יש דברים שיורדים או נעלמים מסדרות נמוכות ועוברות לסדרות הגבוהות.
...
גם פה אותו סיפור שדגם t עדיף מ a?
תוספת של 600 שאני לא כול כך בטוח שההפרש בין ה70 ל 60 שווה18/06/2022 20:20Haimbin כתב: באופן כללי כן, אבל אם תחפש פה בפורום תמצא כמה ביקורות של אנשים שדווקא אהבו את התמונה וזו כבר טלויזיה שמגיעה לבהירות מכובדת של 500 Nit וHDR ייראה עליה הרבה יותר טוב מאשר על LG במחיר דומה. בכמה היא נמכרת?...
מה גם ש55 לחדר שינה סטנדרטי יהיה פסיכי לגמרי
אבל אני שוקל
השאלה האמיתית היא מה המרחק? לפי זה מודדים אם זה יותר/פחות מידי ולא אם זה חדר שינה או סלון
בכל מקרה לחדר שינה באמת הייתי הולך על הQ60 הזולה יותר וזהו, או בקצה העליון של התקציב אם הסתכלת על על Q70A אולי שווה לחשוב על OLED A1 כי זה לחדר שינה.
כנראה שאצטרך ללכת על דגם a כי פשוט לא מוצא t חוץ מחנות אחת שאין לה מלאי פיזית בחנות של הטלוויזיה רק של דגם a19/06/2022 9:09Haimbin כתב: השאלה האמיתית היא מה המרחק? לפי זה מודדים אם זה יותר/פחות מידי ולא אם זה חדר שינה או סלוןבכל מקרה לחדר שינה באמת הייתי הולך על הQ60 הזולה יותר וזהו, או בקצה העליון של התקציב אם הסתכלת על על Q70A אולי שווה לחשוב על OLED A1 כי זה לחדר שינה.
...
תודה על זמנך