שלום חברים ,
יש לי שאלה בקשר ל HD.
בהנחה שYES באמת יתחילו לשדר עד סוף השנה HD (למיטב הבנתי 1080i) , האם כתוצאה מכך , גם אלו שאינם בעלי מפענחי HD יחושו בקפיצת מדרגה באיכות השידור ?
כלומר , בסופו של דבר , הצלחת שקולטת את האותות היא פאסיבית , מה שיקבע אם תראה HD או לא הוא המפענח שיש לך (או אין לך). על סמך זה , האם ניתן להניח שהמידע שיועבר (וסביר להניח שבהתחלה זה יהיה בערוצים ייעודיים) , יהיה באיכות גבוהה יותר מזה הקיים היום ?
האם בעל מסך HD-READY יחוש בהבדל כלשהו גם בלי מפענח ייעודי ?
הסיבה שאני שואל היא ששמתי לב ,ששידורי טלוויזיה רגילים (ערוץ 2 למשל) לא נראים כ"כ טוב ב LCD , אולם בעת מעבר לפרסומות (וזה בא לידי ביטוי במיוחד בערוץ 10) רואים הבדל דרמטי...
שאלה בנוגע לאיכות השידורים והמעבר ל HD
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ברור לי שאין קשר לערוצים הישראליים...עוד חזון למועד..
סביר להניח שהערוצים הראשונים שיכנסו הם ערוצי הסדרות (yes stars) - מאחר וגם ככה המקור שלהם בארה"ב הוא HD.
אבל מה שאני לא מצליח להבין הוא ההבדל העצום שיש בין ערוצים שונים (או במעבר לפרסומות , כפי שציינתי קודם). למשל , יש לפעמים תוכניות טבע מיוחדות בערוץ אנימל פלנט , וממש אפשר להבחין בהבדל (אפילו ב CRT) .
אני אנסה למצוא את שם התוכנית ואעלה אותה לכאן , ככה אנשים יוכלו לחוות דעה.
סביר להניח שהערוצים הראשונים שיכנסו הם ערוצי הסדרות (yes stars) - מאחר וגם ככה המקור שלהם בארה"ב הוא HD.
אבל מה שאני לא מצליח להבין הוא ההבדל העצום שיש בין ערוצים שונים (או במעבר לפרסומות , כפי שציינתי קודם). למשל , יש לפעמים תוכניות טבע מיוחדות בערוץ אנימל פלנט , וממש אפשר להבחין בהבדל (אפילו ב CRT) .
אני אנסה למצוא את שם התוכנית ואעלה אותה לכאן , ככה אנשים יוכלו לחוות דעה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: