יש כאן עוד צופי נטפליקס?
-
מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2790
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
אני לא מבין למה המבחר שמוצג בפרופיל שלי כלכך דל, אני ממש לא צרכן גדול. בקושי שעתיים בשבוע.
ועדין חומרים שכבר צפיתי בהם לפני שבועות וחודשים צצים שוב ושוב בתפריט. כל פעם תחת "קטגוריה אחרת" ובפוסטר אחר. נראה לי שאין בספריה אפילו 2000 תכנים.
לולא הורי שצופים בכל מיני סדרות וקישקושים הייתי מתנתק מזמן.
ואצלכם?
ועדין חומרים שכבר צפיתי בהם לפני שבועות וחודשים צצים שוב ושוב בתפריט. כל פעם תחת "קטגוריה אחרת" ובפוסטר אחר. נראה לי שאין בספריה אפילו 2000 תכנים.
ואצלכם?
ידוע שהבעיה הכי גדולה בנטפליקס זה לבחור מה לראות
בכל מקרה בהתחלה יש לך את מה שצפית בו ואז דברים חדשים, אצלי הוא מעדכן כל כמה זמן את הסדרות והסרטים החדשים שיוצאים ומציע לי דברים שאני יכול לאהוב, או מקפיץ לי סדרות עם עונות חדשות, אמנם אני לא אוהב את הרוב אבל תמיד יש דברים חדשים.
יש לך אפשרות של Dislike ואפילו double dislike אם תשתמש בזה אולי הוא יסננן לך תכנים יותר טוב ותקבל תוצאות חדשות

בכל מקרה בהתחלה יש לך את מה שצפית בו ואז דברים חדשים, אצלי הוא מעדכן כל כמה זמן את הסדרות והסרטים החדשים שיוצאים ומציע לי דברים שאני יכול לאהוב, או מקפיץ לי סדרות עם עונות חדשות, אמנם אני לא אוהב את הרוב אבל תמיד יש דברים חדשים.
יש לך אפשרות של Dislike ואפילו double dislike אם תשתמש בזה אולי הוא יסננן לך תכנים יותר טוב ותקבל תוצאות חדשות
כרגע? בזבוז זמן וכסף הנטפליקס. גם אם נשים בצד את המניפסטים הפרוגרסיבים שמנסים לדחוף לך לגרון *כל הזמן!*,
פשוט רמה נמוכה מידי של סרטים וסדרות.
במיוחד סרטים.
וכל הדברים הבאמת טובים כבר מזמן גמרנו.
אני לפני כמה חודשים התנתקתי.
אם בעתיד אשמע שיש משהו טוב אתחבר עם הטורקי. בטח לא עם הישראלי ב 70 פר חודש.
פשוט רמה נמוכה מידי של סרטים וסדרות.
במיוחד סרטים.
וכל הדברים הבאמת טובים כבר מזמן גמרנו.
אני לפני כמה חודשים התנתקתי.
אם בעתיד אשמע שיש משהו טוב אתחבר עם הטורקי. בטח לא עם הישראלי ב 70 פר חודש.
- שטרודל8888
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- שם מלא: לוינסקי גבריאל
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
נטפליקס הפך לדיי מאוס בשנה האחרונה..
מרגיש כאילו המפיקים והבמאים שם מתייחסים לפלטפורמה בתור איזשהי אפליקציית ״טיקטוק״ .
מרגיש כאילו המפיקים והבמאים שם מתייחסים לפלטפורמה בתור איזשהי אפליקציית ״טיקטוק״ .
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מאז שהמתחרות החליטו להסיר את התכנים הבלעדיים שלהם, ההיצע של נטפליקס הפך להיות דליל לגמרי.
לא שקודם היה עשיר במיוחד.
לפעמים קורה שאני מדפדף במשך שעות ופשוט לא מוצא כלום.
את הסרטים היותר טובים כבר ראיתי מזמן, ומה שנשאר זה כל מיני אשפה, שלא מעניינים אותי כלל.
יש עדיין כמה סדרות שמחזיקות אותי , אחריהן אני עוקב באדיקות תקופה ארוכה, כגון "סמוך על סול" ו "פיקי בליינדרז"
וכמובן שיש קלאסיקות של STAR TREK שתמיד כיף לצפות בהן שוב...
לא שקודם היה עשיר במיוחד.
לפעמים קורה שאני מדפדף במשך שעות ופשוט לא מוצא כלום.
את הסרטים היותר טובים כבר ראיתי מזמן, ומה שנשאר זה כל מיני אשפה, שלא מעניינים אותי כלל.
יש עדיין כמה סדרות שמחזיקות אותי , אחריהן אני עוקב באדיקות תקופה ארוכה, כגון "סמוך על סול" ו "פיקי בליינדרז"
וכמובן שיש קלאסיקות של STAR TREK שתמיד כיף לצפות בהן שוב...
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
לא כתבת באיזה אמצעי אתה צופה, אבל לפי ההערה שלך על הדיסלייק שחסר, אני מניח שהאפליקציה שלך לא מעודכנת.10/06/2022 9:47מספיקלי כתב: אני לא מבין למה המבחר שמוצג בפרופיל שלי כלכך דל, אני ממש לא צרכן גדול. בקושי שעתיים בשבוע.
ואצלכם?...
יכול להיות שזאת אחת הסיבות שאתה לא נחשף לתכנים חדשים.
תמיד אפשר לחפש באתרים חיצוניים (לדוגמה http://unogs.com) את מה שמעניין אותך, או דרך האפליקציה עצמה: דרך אייקון החיפוש או באמצעות הקטגוריות שנוספו לא מזמן למסך הבית באפליקציה.
-
מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2790
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
אכן אני משתמש בנגן K1+ אני לא רוצה/לא יכול לעדכן כי כבר היתה לי בעיה בעבר עד שמצאתי גרסה שעובדת.12/06/2022 9:22yossipeleg כתב: לא כתבת באיזה אמצעי אתה צופה, אבל לפי ההערה שלך על הדיסלייק שחסר, אני מניח שהאפליקציה שלך לא מעודכנת.
יכול להיות שזאת אחת הסיבות שאתה לא נחשף לתכנים חדשים.
תמיד אפשר לחפש באתרים חיצוניים (לדוגמה http://unogs.com) את מה שמעניין אותך, או דרך האפליקציה עצמה: דרך אייקון החיפוש או באמצעות הקטגוריות שנוספו לא מזמן למסך הבית באפליקציה....
אתמול נכנסתי לחשבון בPC וראיתי כמה אפשרויות נוספות, כמו ה דיסלייק.
חיפוש באתרים חיצוניים לא רלוונטי, כי אפילו אני מגלה שם משהו , חיפוש דומה בנגן לא יחשוף אותו.
פח של אפפ.
כל עוד הורי שבשנות ה90 שלהם מצליחים לתפעל ולהנות מהאפפ, דיינו.
למרות שביוטיוב הם גם מוצאים תוכן נהדר להם.