אוקי..קניתי מערכת אודיו... עכשיו הגיע זמן לרכוש טלויזיה...
אז ככה.. אני מעוניין בטלוויזיה שתהיה טובה בהכל.... למרות.. ויש פה למרות גדול- שאני ישתמש בה רק לפלייסטיישן 3 ו חיבור מחשב... ואני יודע שהבחירה הכי טובה בשבילי היא הסמסונג R81.. אבל לפי מה שאמרו לי היא גרועה בטלויזיה.....
קיצר...טלויזיה לא קונים כל שנה..ואני רוצה שהיא תהיה טובה בהכל... אז הבנתי שה DL9000
32 אינצ'.. טובה בהכל... אבל היא יקר ב1500 שקל!! וקצת יותר אפילו.. השאלה אם היא באמת שווה ת'מחיר הגדול הזה.. ואם היא באמת טובה בהכל כמו שסאמסונג טובה בחיבור למחשב והשאר בטלויזיה.. והאם המחיר בזאפ הוא מחיר ריאלי ובחוץ היא עולה פחות.. תודה לעונים.... אגב..
התקציב שלי היה 5000 אבל אם זה שווה ת'השקעה אז אני ישקיע... המרחב צפייה שלי הוא 3 מטר ככה.. תודה לעונים!!
קיצר...טלויזיה לא קונים כל שנה..ואני רוצה שהיא תהיה טובה בהכל... אז הבנתי שה DL9000
32 אינצ'.. טובה בהכל... אבל היא יקר ב1500 שקל!! וקצת יותר אפילו.. השאלה אם היא באמת שווה ת'מחיר הגדול הזה.. ואם היא באמת טובה בהכל כמו שסאמסונג טובה בחיבור למחשב והשאר בטלויזיה.. והאם המחיר בזאפ הוא מחיר ריאלי ובחוץ היא עולה פחות.. תודה לעונים.... אגב..
התקציב שלי היה 5000 אבל אם זה שווה ת'השקעה אז אני ישקיע... המרחב צפייה שלי הוא 3 מטר ככה.. תודה לעונים!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
החלטתי ללכת על 37 בסוף..אני כנראה יילך על הטושיבה C3000 מה
דעתכם עליה? האם היא מתאימה לי לפי מה שרשמתי?