המלצה ל85 אינץ ב10,000 בערך
נכנס לדירה חדשה עוד כחודשיים יש הצדקה לקנות כבר עכשיו או לחכות לימים האחרונים לפני הכניסה?
איזו המלצה יש לכם ל85 אינץ, קיבלתי המלצות על tcl בגודל הזה, אני לא מכיר את החברה, והאמת שזו הפעם הראשונה שנתקל בשם הזה. יש פה הכרות עם החברה, המלצות או דיס-המלצות?
מה עם סוני בגדול הזה, יש עד הטווח מחירים שאני מחפש? סמסןנג, lg?
מרחק הצפייה הוא כ3.5-4 מטר, זה מוגזם 85 או שעדיף לרדת ל75?
בחדרים סטנדרטיים של הילדים, מה ממליצים מבחינת הגודל של הטללויזיה שם, 55 אינץ? יש חברות או דגמים מומלצים עד בערך ל1500-2000 שקל לטלוויזיה? או שפשוט לקחת מהדירה הקודמת את הטלוויזיות הקודמות? אין להם סמארט, אבל הם "נחמדות"...
תודה
רמי
איזו המלצה יש לכם ל85 אינץ, קיבלתי המלצות על tcl בגודל הזה, אני לא מכיר את החברה, והאמת שזו הפעם הראשונה שנתקל בשם הזה. יש פה הכרות עם החברה, המלצות או דיס-המלצות?
מה עם סוני בגדול הזה, יש עד הטווח מחירים שאני מחפש? סמסןנג, lg?
מרחק הצפייה הוא כ3.5-4 מטר, זה מוגזם 85 או שעדיף לרדת ל75?
בחדרים סטנדרטיים של הילדים, מה ממליצים מבחינת הגודל של הטללויזיה שם, 55 אינץ? יש חברות או דגמים מומלצים עד בערך ל1500-2000 שקל לטלוויזיה? או שפשוט לקחת מהדירה הקודמת את הטלוויזיות הקודמות? אין להם סמארט, אבל הם "נחמדות"...
תודה
רמי
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
לא רוצה לתת לך תשובה כללית ומטעה.
אני אישית בחרתי לפני שנה וחצי בסוני שציינתי כי לדעתי היא האופציה הטובה ביותר בתקציב שלך ולא חושב שיש דגם חדש יותר של יצרן אחר שעדיף (את TCL אני לא מכיר מספיק)
אני אישית בחרתי לפני שנה וחצי בסוני שציינתי כי לדעתי היא האופציה הטובה ביותר בתקציב שלך ולא חושב שיש דגם חדש יותר של יצרן אחר שעדיף (את TCL אני לא מכיר מספיק)
נתקלתי באתר של USHOPS בהצעה לטלוויזיה Sony X91J 85 Inch
מחודשת, מאמזון, במחיר של 10,600 בערך
מה דעתכם, זה משהו ששווה שיקול? או שזה סיכון גדול מדי?
בכלל, להזמין מוצרים כמו טלוויזיה מחו"ל, להקפיד רק מאירופה או שאפשרי גם מארה"ב? כמה זה משנה היום אם זה PAL או NTSC או שזה כבר לא רלוונטי לעידן הנוכחי? אצטרך גם שנאי מ220V ל110V?
רמי
מחודשת, מאמזון, במחיר של 10,600 בערך
מה דעתכם, זה משהו ששווה שיקול? או שזה סיכון גדול מדי?
בכלל, להזמין מוצרים כמו טלוויזיה מחו"ל, להקפיד רק מאירופה או שאפשרי גם מארה"ב? כמה זה משנה היום אם זה PAL או NTSC או שזה כבר לא רלוונטי לעידן הנוכחי? אצטרך גם שנאי מ220V ל110V?
רמי
צריך לבדוק בכלל שהמוכר הוא אמזון אחרת אם לא אז לא הייתי חושב בכלל להתעסק עם זה, ובאופן כללי טלויזיה לדעתי האישית זה קצת גדול מידי להזמין באמזון לעומת מסכי מחשב או דברים אחרים.
מבחינת PAL או NTSC באמת אין חשיבות היום אבל תצטרך מתאם מ110V ל220V ועדיף כבר לנסות את אמזון אירופה.
מבחינת PAL או NTSC באמת אין חשיבות היום אבל תצטרך מתאם מ110V ל220V ועדיף כבר לנסות את אמזון אירופה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אז מקפיץ את השרשור... הכניסה לדירה ככל הנראה לקראת החגים, או מיד לכשיסתיימו
התקציב עומד על כ-10K, אבל אם יש הצדקה מהותית ששווה להגדיל את הסכום ל11/12/13, אשמח לשמוע
בגדול תמיד אוהב לקנות SONY/SAMSUNG/LG, אבל נתקלתי בהרבה המלצות מהמוכרים בחנויות על TCL, יש באמת כדאיות או תמורה גבוהה ברכישה של טלוויזיה של החברה הנ"ל?
יש בדרך כלל מבצעי מחירות בזמני החגים או יש עדיפות לסחוב כרגע עם 75" עד לסוף השנה ואז לשדרג ל85 או שזוהי סתם המתנה מיותרת, כי ככל הנראה בכל כמה חודשים יהיה עוד שינוי בדגמים/מחירים וכולי, וזה אף פעם לא מסתיים?
תודה
רמי
התקציב עומד על כ-10K, אבל אם יש הצדקה מהותית ששווה להגדיל את הסכום ל11/12/13, אשמח לשמוע
בגדול תמיד אוהב לקנות SONY/SAMSUNG/LG, אבל נתקלתי בהרבה המלצות מהמוכרים בחנויות על TCL, יש באמת כדאיות או תמורה גבוהה ברכישה של טלוויזיה של החברה הנ"ל?
יש בדרך כלל מבצעי מחירות בזמני החגים או יש עדיפות לסחוב כרגע עם 75" עד לסוף השנה ואז לשדרג ל85 או שזוהי סתם המתנה מיותרת, כי ככל הנראה בכל כמה חודשים יהיה עוד שינוי בדגמים/מחירים וכולי, וזה אף פעם לא מסתיים?
תודה
רמי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

החגים עוד חודש ויהיו מבצעים. אין טעם עכשיו לקנות מסך שישב אצלך בקרטון ואז יעבור דירה עם המובילים.