רק אצלי לוקח ל YES+ הרבה יותר מיד זמן לעלות לאחרונה ?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
כן. רק אצלך 

Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
OK
אחרי שהסרתי את הגנת ה Two-Way IPS תחת ה AiProtection (ההגנה של Trend Micro בראוטר) הכל זורם... אבל מאוד מוזר שהוא חוסם את האפליקציה
בלוג כתוב : WEB Apache HTTPD mod_log_config Cookie Handling Denial of Service
טוען שהטלוויזיה שלי (סוני - אנדרואיד TV)במצב של Device Infected (שורה חדשה בלוג בכל פעם שאני מפעיל את YES+)
עצרתי את ההגנה והכל זורם אבל.... מממ... דורש בדיקה
אחרי שהסרתי את הגנת ה Two-Way IPS תחת ה AiProtection (ההגנה של Trend Micro בראוטר) הכל זורם... אבל מאוד מוזר שהוא חוסם את האפליקציה
טוען שהטלוויזיה שלי (סוני - אנדרואיד TV)במצב של Device Infected (שורה חדשה בלוג בכל פעם שאני מפעיל את YES+)
עצרתי את ההגנה והכל זורם אבל.... מממ... דורש בדיקה
גם אצלי האפליקציה לוקח שעה לעלות03/06/2022 14:11Mad-Dog כתב: מה קורה? מאז הגרסה האחרונה ב 2 טלוויזיות בבית זה פשוט לא עולה, צריך לצאת ולהיכנס איזה כמה פעמם, לעצור את האפיליקציה ושוב ושוב עד שנכנס...
ראוטר של ASUS
גם לי אותה הבעיה בשילד ומי בוקס. אבל זה נכנס לאחר 5 דקות.גרסה 3.0.49, גרסה 3.0.42 הייתה תקינה.03/06/2022 14:11Mad-Dog כתב: מה קורה? מאז הגרסה האחרונה ב 2 טלוויזיות בבית זה פשוט לא עולה, צריך לצאת ולהיכנס איזה כמה פעמם, לעצור את האפיליקציה ושוב ושוב עד שנכנס...
תודה רבה. מזל שיש פורומים כי התמיכה של יס כבר 10 ימים לא יודעים לפתור04/06/2022 1:26Mad-Dog כתב: OK
עצרתי את ההגנה והכל זורם אבל.... מממ... דורש בדיקה...
תודה רבה! אכן פתר את הבעיה, אבל מה עושים עם הסיפור הזה?04/06/2022 1:26Mad-Dog כתב: OK
עצרתי את ההגנה והכל זורם אבל.... מממ... דורש בדיקה...