שלום!
אני מחפש טלוויזיה איכותית לסלון, מרחק צפיה 6 מטרים.
אני מבין שלמרחק כזה עדיף אולי מקרן או מסך גדול יותר אבל אין לי אפשרות.
התקציב של הוא בסביבות 12K אבל רק אם באמת יש הצדקה למחיר, אחרת עדיפה כמובן טלוויזיה זולה יותר.
קיבלתי המלצות על
LG OLED83C1PVA 4K
אבל המחיר שלה גבוה - 17K ₪
אני חייב להודות שאני לא מתמצא בהבדלים בין הטכנולוגיות השונות OLED, QLED, NANOCELL אז לא הצלחתי להתמקד בדגמים ספציפיים.
יש המלצות?
תודה רבה!
המלצה על טלוויזיה 80 אינץ׳ ומעלה
6 מטר זה באמת מרחק עצום,לדעתי לא תקבל הנאה באמת מטלויזיה במרחק הזה ומאד כדאי לשקול מקרן כי הם מביאים מסך גדול במחיר שפוי לעומת טלויזיות בגדלים מעל 85. אתה יכול לנסות מקרני UST (הקרנה אולטרה קצרה) שיושבים על שידה ולא צריך להסתבך עם תלייה מהתקרה + סטרימר כלשהו, יש מלא מידע ברשת וביוטיוב, תבדוק אם זה משהו שיכול להתאים לך.
אחרת למרות שהC1 טלויזיה מעולה בכזה מרחק גם 83 יהיה קטן ולא תהנה באמת מהאיכות של OLED ולדעתי עדיף להשקיע בLED כמה שיותר גדולה (כל מה שלא מכיל OLED בשם זה לד מסוגים שונים לד עם פילטרים על המסך). אם תמצא סוני XH9505 ב85 אינץ תוכל לקבל איכות מהממת ואנדרואיד TV, כמו כן אולי סמסונגים ברמות הגבוהות Q90 בגדלים של 85 מגיעים עם פאנל VA ולא IPS ושם יש שימוש במינילד אז זו יכולה להיות אופציה מעולה.
יש פה פוסט של חנות בשם crossover והבחור רועי רשום פה בפורום תחת השם הזה שיוכל לבדוק לך פרטים טכניים שלח לו הודעה:
viewtopic.php?f=108&t=372644
אחרת למרות שהC1 טלויזיה מעולה בכזה מרחק גם 83 יהיה קטן ולא תהנה באמת מהאיכות של OLED ולדעתי עדיף להשקיע בLED כמה שיותר גדולה (כל מה שלא מכיל OLED בשם זה לד מסוגים שונים לד עם פילטרים על המסך). אם תמצא סוני XH9505 ב85 אינץ תוכל לקבל איכות מהממת ואנדרואיד TV, כמו כן אולי סמסונגים ברמות הגבוהות Q90 בגדלים של 85 מגיעים עם פאנל VA ולא IPS ושם יש שימוש במינילד אז זו יכולה להיות אופציה מעולה.
יש פה פוסט של חנות בשם crossover והבחור רועי רשום פה בפורום תחת השם הזה שיוכל לבדוק לך פרטים טכניים שלח לו הודעה:
viewtopic.php?f=108&t=372644