הפיכת ראוטר של סלקום F@st 5657 לברידג
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
הי חברים.
חפרתי בהגדרות של הראוטר ולא מוצא את האופציה להפוך אותו לברידג על מנת להשתמש בראוטר שלי.
מכאן אני מניח שכנראה יש "תפריט נסתר" או משהו בסגנון.
מישהו יודע איך?
חפרתי בהגדרות של הראוטר ולא מוצא את האופציה להפוך אותו לברידג על מנת להשתמש בראוטר שלי.
מכאן אני מניח שכנראה יש "תפריט נסתר" או משהו בסגנון.
מישהו יודע איך?
-
Huber
- חבר במועדון HT

את הראוטר שלי? ומה זה עוזר לי בלנצל את היכולות המתקדמות שלו שאין בראוטר הפשוט שהם מספקים?04/06/2022 23:08romanhit כתב: לפי מה שאני יודע אי אפשר להפוך את הראוטר הזה לברידג.
אם אתה רוצה להשתמש בראוטר שלך אתה צריך להגדיר אותו כ AP....
-
Huber
- חבר במועדון HT

מתאם יש לי. האם זה עובד ללא שום התערבות שלהם ובלי הראוטר שלהם באמצע? ז"א אם אחבר את הסיב למתאם ומשם לראוטר - פתרתי את הבעיה?
מישהו ניסה בסלקום?
מישהו ניסה בסלקום?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אין דרך שאנחנו מכירים. לפני שעברתי דירה הם סיפקו לי ראוטר לסיבים שתיפקד כברידג, אז זה לא שאי אפשר - הם לא רוצים, יש הבדל גדול.05/06/2022 0:44nir11 כתב: אין דרך לעשות את זה. חרשתי את הרשת ולא מצאתי כלום. אני לא פחות לא הצלחתי....
יצרו איתי קשר משימור לקוחות, יש מתאם אבל לא זמין ואין צפי מתי יהיה. נתנו חודש חינם ואבדוק שוב את המצב בעוד חודש. יהיה מתאם, אשאר. לא יהיה, אעבור. היום למזלנו יש לנו אפשרויות.
-
Huber
- חבר במועדון HT

הכל בסדר. לא רוצים? יש אופציות אחרות למזלנו.
מברר מעבר לפרטנר ועל הדרך אשדרג ל 1000/250.
מברר מעבר לפרטנר ועל הדרך אשדרג ל 1000/250.
Huber אני לא טוען שזה לא ניתן לביצוע מבחינה טכנית, ברמה הקוסמית. סלקום חסמו\ לא איפשרו את האופציה הזו בנתב הזה.
לידיעה, בבזק למשל יש שני סוגי נתבים, ההוא עם הצורה המוזרה - שבו ניתן להפוך לברידג, ואת אותו נתב של סלקום, רק ממותג חיצונית ופירמוורית לבזק - בו זה לא ניתן \ חסום\ לא מאופשר.
גם אני הייתי עם סלקום בסרט שיתנו לי מתאם סיב, הבטיחו שיהיה ב 1 לפברואר בגלל "תקלה טכנית" שכנראה נמשכת עד היום. אני עברת לבזק, את האופציה של פרטנר אין לי. על הדרך חסכתי 900 שקל התקנה בבזק, ומישהו פה בפורום התלהם עלי שעשיתי לסלקום תרגיל...
לידיעה, בבזק למשל יש שני סוגי נתבים, ההוא עם הצורה המוזרה - שבו ניתן להפוך לברידג, ואת אותו נתב של סלקום, רק ממותג חיצונית ופירמוורית לבזק - בו זה לא ניתן \ חסום\ לא מאופשר.
גם אני הייתי עם סלקום בסרט שיתנו לי מתאם סיב, הבטיחו שיהיה ב 1 לפברואר בגלל "תקלה טכנית" שכנראה נמשכת עד היום. אני עברת לבזק, את האופציה של פרטנר אין לי. על הדרך חסכתי 900 שקל התקנה בבזק, ומישהו פה בפורום התלהם עלי שעשיתי לסלקום תרגיל...