״Bfiber ממש מעבר לפינה!״
שלום, לפני חודש בערך בזק החליטה לפרוס את התשתית הפייבר שלה ברחוב שלי (אני גרה בבית פרטי) אבל שאני הולכת לאתר שלהם כדי לבדוק אם אני יכולה להתחבר, זה חוזר לי עם ״Bfiber ממש מעבר לפינה!״ בעבר לפני שהתקינו תשתית זה חזר עם ״אנחנו עובדים על זה!״, ושהתקשרתי להם הם אמרו לי שאין לי תשתית. ברחוב ליידי איפה שהם גם פרסו סיבים כבר אפשר להתחבר, אם משהו כאן מחובר בסיבים של בזק בבית פרטי, כמה זמן בערך לכך מהיום שהתקינו תשתית ברחוב ליום שבו יכולתם להתחבר? תודה 3>
לא גר בבית פרטי אלא בבית משותף, נמוך, פינתי, עם מעט דירות - די מהר ארגנו את התשתית הנדרשת בבניין עצמו, אבל שם זה נתקע. גם אחרי שנה עדיין לא חיברו. איכשהו פספסו ש*כל* הבניינים מסביב ברדיוס של מאות מטרים כבר מחוברים.
ניסיתי לדבר ולא היה עם מי, עד שכתבתי פוסט על הדף שלהם בפייסבוק. מאותו רגע תוך ימים ספורים הודיעו שהבניין מחובר.
ניסיתי לדבר ולא היה עם מי, עד שכתבתי פוסט על הדף שלהם בפייסבוק. מאותו רגע תוך ימים ספורים הודיעו שהבניין מחובר.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אל תסמכי על זה. אצל ההורים שלי זה "מעבר לפינה" כבר מ-2020.06/06/2022 16:26Alexa כתב: טוב התקשרתי אילהם עוד פעם ואמרו לי שהם אולי מחכים לאישורים אפילו שרחוב ליד כבר מחובר ויש כבר קופסה של סיבים מול הבית שלי, ושהם היו מאוד שמחים לחבר אותי עכשיו, מקווה שהם מתשהו יתנו לי...
כאילו אצלי הקופסה כבר נמצאת, אבל ״אין לי תשתית״, אני הולכת לחכות עד סוף החודש ולראות מה יהיה, בתקווה הם יתנו לי להתחבר06/06/2022 17:50em28 כתב: מעבר לפינה ?
אצל ההורים שלי זה בתוך ארון החשמל של הדירה, ועדיין לא מחברים....