האם לא הגיע הזמן שחברות הטלויזיה יציעו תחלופה לערוצי התקשורת בישראל?
-
הפועל_ירושליםדויד
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: דוידוס
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הרי מהימין לא מרוצים מערוצי התקשורת הקיימים , אפילו מהשמאל לא מרוצים מהערוצים הקיימים ורוב הצופים פשוט הולכים ליוטיוב ,מדליקים את ערוץ כיפה / ערוץ 7 ,דמוקרט טיוי וכולי .
אז למה שבמקום שיכפו עלינו אילו ערוצי תקשורת לראות ,שלא נבחר בעצמינו את הערוצים שאנחנו רוצים מהיוטיוב ?
או להבדיל שיס או הוט פשוט יגיעו להסכם עם אותם ערוצים קטנים ויתנו לנו לבחור במי מהם לצפות .
אני וכל הדודים שלי לדוגמא חסמנו את כל ערוצי התקשורת שיש לנו כרגע בטלויזיה ובמקום זה צופים ,זה בסוף מוריד וחבל.
מה אתם אומרים ? מסכימים שצריך תחלופה לערוצי התקשורת הקיימים ?
אז למה שבמקום שיכפו עלינו אילו ערוצי תקשורת לראות ,שלא נבחר בעצמינו את הערוצים שאנחנו רוצים מהיוטיוב ?
או להבדיל שיס או הוט פשוט יגיעו להסכם עם אותם ערוצים קטנים ויתנו לנו לבחור במי מהם לצפות .
אני וכל הדודים שלי לדוגמא חסמנו את כל ערוצי התקשורת שיש לנו כרגע בטלויזיה ובמקום זה צופים ,זה בסוף מוריד וחבל.
מה אתם אומרים ? מסכימים שצריך תחלופה לערוצי התקשורת הקיימים ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
בסופו של דבר, כולם מתלוננים אבל צופים בערוצי המיינסטרים או שלא צופים בכלום. לערוצים הקטנים (ימין, דתי) יש שברירי אחוז רייט יד. עכשיו בגלל המלחמה, גם לערוצים דוברי רוסית יש מעט מאוד פעילות.
אישית לא לגמרי מבין את הצורך לראות תוכן לינארי. חוץ מחדשות ותוכניות הבוקר (מתוך הרגל להתעורר עם חדשות) לא מסוגל לצפות בשום תוכן לינארי.
אישית לא לגמרי מבין את הצורך לראות תוכן לינארי. חוץ מחדשות ותוכניות הבוקר (מתוך הרגל להתעורר עם חדשות) לא מסוגל לצפות בשום תוכן לינארי.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
בעידן ה-VOD אין צורך לצפות בשידורים חיים למעט שידורי ספורט, חדשות ואולי טראש ריאליטי.
סרטים וסדרות הרי זה תוכן מוקלט שאפשר לצרוך 24/7, למה להיות תלוי בסדר הרצה של חברת תוכן כאשר כל לקוח יכול בפני עצמו להחליט מתי לצרוך ומה לצרוך.
הבעיה כיום חמורה יותר כי ישנה התפלגות של התוכן ליותר מדי חברות שונות ככה שבסוף זה או להתחבר לכל החברות בו זמנית כי אתה אוהב מ-X סדרה שאין ב-Y או לצרוך את התוכן בצורה לא חוקית דרך הורדה/צפייה ישירה.
העולם השתנה ואנו מחוייבים להשתנות יחד איתו, אם היה שיתוף/מיזוג של חברות התוכן הגדולות לספקי תוכן מרכזיים הכי שהיה יותר פשוט הכל אבל זה לעולם לא יקרה כי כל השחקנים מתחרים על הכיס של הלקוח.
אני מאמין שהמחירים יהיו חייבים להמשיך לרדת ככל שיכנסו עוד ועוד שחקנים חדשים לתחום הטלוויזיה כן ב-VOD וכן ב-OTT.
למשל בחו"ל חברות הטלוויזיה כמו למשל סמסונג/TCL מספקות ללא תשלום ערוצי צפייה מובחרים בחינם לבעלי הטלוויזיות באמצעות האינטרנט.
תלכו צעד קדימה - חברות פה בארץ שיישמו דבר כזה... ערוצי עידן+ המשודרים ב-OTT ישירות על ידי יצרניות הטלוויזיה פה בישראל, זה יהיה מהלך חיובי שישים קץ למערך השבור של עידן+ בישראל.
סרטים וסדרות הרי זה תוכן מוקלט שאפשר לצרוך 24/7, למה להיות תלוי בסדר הרצה של חברת תוכן כאשר כל לקוח יכול בפני עצמו להחליט מתי לצרוך ומה לצרוך.
הבעיה כיום חמורה יותר כי ישנה התפלגות של התוכן ליותר מדי חברות שונות ככה שבסוף זה או להתחבר לכל החברות בו זמנית כי אתה אוהב מ-X סדרה שאין ב-Y או לצרוך את התוכן בצורה לא חוקית דרך הורדה/צפייה ישירה.
העולם השתנה ואנו מחוייבים להשתנות יחד איתו, אם היה שיתוף/מיזוג של חברות התוכן הגדולות לספקי תוכן מרכזיים הכי שהיה יותר פשוט הכל אבל זה לעולם לא יקרה כי כל השחקנים מתחרים על הכיס של הלקוח.
אני מאמין שהמחירים יהיו חייבים להמשיך לרדת ככל שיכנסו עוד ועוד שחקנים חדשים לתחום הטלוויזיה כן ב-VOD וכן ב-OTT.
למשל בחו"ל חברות הטלוויזיה כמו למשל סמסונג/TCL מספקות ללא תשלום ערוצי צפייה מובחרים בחינם לבעלי הטלוויזיות באמצעות האינטרנט.
תלכו צעד קדימה - חברות פה בארץ שיישמו דבר כזה... ערוצי עידן+ המשודרים ב-OTT ישירות על ידי יצרניות הטלוויזיה פה בישראל, זה יהיה מהלך חיובי שישים קץ למערך השבור של עידן+ בישראל.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
רמקולים, אף אחד לא יכול אפילו לנסות לחפש שום היגיון במה שאתה עושה או במה שאתה כותב. אולי אתה סתם פותח עוד משתמשים מזויפים כהרגל שפיתחת במשך שנים, אפילו, אם עוד לא מחקו לך את המשתמש הקודם, אולי זה ריגוש מיוחד בשבילך לפתוח עוד ועוד משתמשים מיותרים, אולי אתה סתם מבולבל, הרי גם בפעמים הקודמות כל פעם שפתחת משתמש מזויף חדש ושתפסו אותך מייד, אז הדבר ראשון שכתבת זה שאתה זה לא אתה....
האנשים פה יעדיפו להאמין לי ולא לאנשים כמוך03/06/2022 10:28sys_admin כתב: רמקולים, אף אחד לא יכול אפילו לנסות לחפש שום היגיון במה שאתה עושה או במה שאתה כותב. אולי אתה סתם פותח עוד משתמשים מזויפים כהרגל שפיתחת במשך שנים, אפילו, אם עוד לא מחקו לך את המשתמש הקודם, אולי זה ריגוש מיוחד בשבילך לפתוח עוד ועוד משתמשים מיותרים, אולי אתה סתם מבולבל, הרי גם בפעמים הקודמות כל פעם שפתחת משתמש מזויף חדש ושתפסו אותך מייד, אז הדבר ראשון שכתבת זה שאתה זה לא אתה.
...
שמחפשים מה לא טוב באחר כדי ליצחוק עליו.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
אם, עוד לא הבנתה, אז אף אחד לא מאמין לשטויות שלך ובגלל זה גם בהתמדה מוחקים לך את אינספור המשתמשים המזויפים ומיותרים שאתה פותח בכל פורום אפשרי.03/06/2022 19:58מאיר.חן כתב: האנשים פה יעדיפו להאמין לי ולא לאנשים כמוך
שמחפשים מה לא טוב באחר כדי ליצחוק עליו....