archos- ביזיון אחד גדול!
שלום חברים, זוכרים שקניתי את הארקוס 404, ואמרתי שיש איתו בעיות בסאונד ובמגעים?, יופי, לאחר דיבור איתם (חברת ארקוס בישראל) החליפו לי אותו לאחד חדש מהקופסא, ברגע זה סיימתי להטעין אותו ולשים מוזיקה, ומה אני מגלה להפתעתי הרבה?! שוב פעם אותו ****, שוב פעם בעיות בסאונד!! זה פשוט לא יאמן!! מה אתם הייתם עושים?!
לתבוע אותם?
לשלוח מכתב למשרדים הראשיים בחו"ל?
להגיע לחנות ולדרוש את כספי בחזרה/מכשיר חדש מדגם משוכלל יותר?
אני פשוט בהלם ולא יודע מה לעשות? כזאת חובבנות לא ראיתי מזמן, מה שבטוח שאני לא אשתוק!
אשמח לקבלת דעה.
תודה רבה וסופ"ש נעים.
לתבוע אותם?
לשלוח מכתב למשרדים הראשיים בחו"ל?
להגיע לחנות ולדרוש את כספי בחזרה/מכשיר חדש מדגם משוכלל יותר?
אני פשוט בהלם ולא יודע מה לעשות? כזאת חובבנות לא ראיתי מזמן, מה שבטוח שאני לא אשתוק!
אשמח לקבלת דעה.
תודה רבה וסופ"ש נעים.
נערך לאחרונה על ידי omer22 ב 24/08/2007 13:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
מה זה ארקוס?? איך אני לא מכיר את החברה הזאת?
מה זה, נגן MP3? כמה עלה?
מה זה, נגן MP3? כמה עלה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן הבעיה זה עם האוזניות המקוריות גם.MartinHSabag כתב:והכל עם האוזניות המקוריות שהוצאת מהקופסא, כן?
אני בדקתי לא מזמן את ה-504, 604 וה-704 ולא היו שום בעיות מגע עם האוזניות שלי....
זה פחות בעיה במגע ויותר בעיה בסאונד, באוזניה שמאל יש רחשים כאלו, הסאונד לא נקי! וזה כבר מעצבן!! פעם שניה... מה אתה אומר לעשות?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
נשמע מוזר!
נחשב לאחד הנגנים האכותיים יותר בתחום...
נחשב לאחד הנגנים האכותיים יותר בתחום...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בשנתיים האחרונות אכן הם הפכו את מוצריהם יותר ויותר למכונות מולטימידה, אך בעבר דובר על נגן איכותי הכולל דיסק קשיח ומבחינת מחיר הוא תומחר כמו איי פוד ואפילו למעלה מזה..
מה שבטוח הוא שמדובר בחברה רצינית מאוד, אולי כדאי לפנות ליצרן ישירות ולספר לו על מעללי המכשיר.
מה שבטוח הוא שמדובר בחברה רצינית מאוד, אולי כדאי לפנות ליצרן ישירות ולספר לו על מעללי המכשיר.
The Black Wax
תעבור ל A2
לי יש A2 של חברת COWON אחרי המון בדיקות... (אני מנהל בדימוס של סניף באג כך שהייתה לי הפריבילגיה של לקחת ולהתרשם).
לעניות דעתי הוא מוצלח יותר מהארקוס (תמיכה בפורמטים רבים יותר, עברית מלאה(דאז לא היתה אולי היום כבר יש?...), אפשרויות רבות יותר, כניסת אודיו וידאו מובנית! להקלטה מהטלויזיה בלי אביזרים או תחנות עגינה, איכות הקלטה ושמע טובים יותר (בכל זאת i-Audio..
).
בקיצור - מומלץ בחום - אם יש לך אפשרות להחזיר ולקבל כסף קנה A2
לעניות דעתי הוא מוצלח יותר מהארקוס (תמיכה בפורמטים רבים יותר, עברית מלאה(דאז לא היתה אולי היום כבר יש?...), אפשרויות רבות יותר, כניסת אודיו וידאו מובנית! להקלטה מהטלויזיה בלי אביזרים או תחנות עגינה, איכות הקלטה ושמע טובים יותר (בכל זאת i-Audio..
בקיצור - מומלץ בחום - אם יש לך אפשרות להחזיר ולקבל כסף קנה A2
אודיופיליה היא המחלה היחידה שניתן לטפל בה ע"י חשבון בנק מנופח...
להחזיר ומהר
אין שום סיבה שלא יזכו אותך - או פשוט לבדוק נגן אחר בחנות עצמה
אין שום סיבה שלא יזכו אותך - או פשוט לבדוק נגן אחר בחנות עצמה