לפי נתוני חברת בזק, בחברת יס, הכי הרבה לקוחות צופים ביס פלוס

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
מאיר.חן פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

אפילו שהשירות סטרימינג שלה ביס פלוס בינתים הוא הכי יקר כספית.
ביס פלוס 264 אלף מנויים
בסטינג טיוי 91 אלף מנויים
ביחד 355 אלף מנויים.
שאר המנויים 209 אלף צופים ביס דרך הלווין.
כלומר בסוף חודש מרץ השנה, רוב המנויים בחברת יס צופים בשירותי הסטרימינג שלה מאשר בשידור דרך לווין.
כאשר בטלוויזיה האינטרנטית
במקום השני סלקום עם 252 אלף מנויים,
ובמקום השלישי פרטנר עם 225 אלף מנויים.
https://www.ice.co.il/finance/news/article/858964
וזה מאוד מפתיע בקשר ליס פלוס ולצפיה בסטרימינג, כאשר כל זה קורה שיוקר המחיה במדינת ישראל ממשיך להיות גבוה, ושבשידור טלוויזיה דרך האינטרנט יש דיליי, ושבסטינג טיוי אין מה שמפחית את הדילי, ושביס פלוס יש לא מעט ערוצים שאין בה את מה שמםחית את הדיילי, ושאם אני לא טועה אז בסטרימינג האיכות של התמונת שידור ואו של הקול היא פחות טובה משידור שהוא לא דרך האינטרנט.
ושדרך האינטרנט יש סיכוי ליותר תקלות כי האינטרנט מורכב מהרבה דברים שהאחד מהם יכולה להיות תקלה.
נערך לאחרונה על ידי מאיר.חן ב 26/05/2022 16:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.

em28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

Re: לפי נתוני חברת יס, בחברת יס, הכי הרבה לקוחות צופים ביס פלוס

שליחה #2 

זה בסדר, אם לכולם יש דיליי - אף אחד לא יצעק יש לפניך !

מאיר.חן פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: לפי נתוני חברת יס, בחברת יס, הכי הרבה לקוחות צופים ביס פלוס

שליחה #3 

26/05/2022 16:33  
em28 כתב:
זה בסדר, אם לכולם יש דיליי - אף אחד לא יצעק יש לפניך !
...
ועדיין יש במדינת ישראל לא מעט אנשים שצופים בשידור טלוויזיה לא דרך האינטרנט.
אני בינתים ביס אבל אני לא לקוח של יס פלוס או של סטינג טיוי, ואני בינתים בצפיה בשידור טלוויזיה לא מעדיף לצפות רק בשידור טלוויזיה דרך האינטרנט,
ובעידן פלוס נכון לעכשיו ממה שאני קולט אף ערוץ טלוויזיה מישראל לא משדר באיכות תמונת שידור של HD, אפילו כאן 11 כבר לא משדר שם באיכות התמונה הזאת, במקום זה יש שם שקופית של פסי טסט אנכיים צבעוניים.

YoniKori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

כי זה פשוט יותר נוח.
אתה קונה סטרימרים באופן פרטי לחדרים בבית
משקיע על ראוטרים איכותיים, תשתית נכונה.
ונהנה מסטרימינג בלי להיות תלוי בציוד של החברות ובהשכרה חודשית בתשלום על ממירים ששווים לטוסיק.

הייתי ביס במשך 15 שנה עם ממירים עם חיבור בננה RCA, לא פחות.
רק 2 ממירים היו מקליטים ועוד 5 היו רגילים
שלא נדבר על זה שאף אחד מהם לא היה HD אפילו, חוץ מאחד שהיה בסלון.
על מה ולמה?
צריך להקליט תוכניות, אי אפשר לקליט בחפיפה. בלאגן שלם.

מי זוכר היום מה זה להקליט? (למרות שזה עדיין קיים) יש לי קאצ׳אפ לשבועיים אחורה ומשלם 49 ש"ח בחודש. (פרטנר) והאיכות שידור טובה מאוד.

הדיליי יכול להפריע לקטע של ה"יש" במשחקי כדורגל או בקטע של הרקטות לישראל.
לגבי הראשון לא מעניין אותי, לגבי השני הורדתי אפליקציית צבע אדום שעושה בדיוק את אותה העבודה בזמן אמת ובכל אפליקציה, לא רק בערוצי 12, 13 וכו.

מאיר.חן פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

26/05/2022 17:08  
YoniKori כתב:
כי זה פשוט יותר נוח.
אתה קונה סטרימרים באופן פרטי לחדרים בבית
משקיע על ראוטרים איכותיים, תשתית נכונה.
ונהנה מסטרימינג בלי להיות תלוי בציוד של החברות ובהשכרה חודשית בתשלום על ממירים ששווים לטוסיק.

הייתי ביס במשך 15 שנה עם ממירים עם חיבור בננה RCA, לא פחות.
רק 2 ממירים היו מקליטים ועוד 5 היו רגילים
שלא נדבר על זה שאף אחד מהם לא היה HD אפילו, חוץ מאחד שהיה בסלון.
על מה ולמה?
צריך להקליט תוכניות, אי אפשר לקליט בחפיפה. בלאגן שלם.

מי זוכר היום מה זה להקליט? (למרות שזה עדיין קיים) יש לי קאצ׳אפ לשבועיים אחורה ומשלם 49 ש"ח בחודש. (פרטנר) והאיכות שידור טובה מאוד.

הדיליי יכול להפריע לקטע של ה"יש" במשחקי כדורגל או בקטע של הרקטות לישראל.
לגבי הראשון לא מעניין אותי, לגבי השני הורדתי אפליקציית צבע אדום שעושה בדיוק את אותה העבודה בזמן אמת ובכל אפליקציה, לא רק בערוצי 12, 13 וכו.
...
החיסרון בסטרימר לא דרך החברת שידור זה שאם יש תקלה בסטרימר אז החברת שידור לא מחוייבת לעזור באם יש בעיה שקשורה לסטרימר כזה.
בחברת יס למשל אם משלמים כל חודש על הסטרימר ויש בעיה בקשר סטרימר אז החברה מנסה כמה שיותר מהר לתקן את הבעיה בקשר לסטרימר, ואם הבעיה היא בתוך הסטרימר אז הלקוח לא משלם כסף לתיקון ואו החלפת הסטרימר שיש בו בעיה.
אני מצפה מחברת מתקדמת כמו יס שתעשה שביס פלוס שגם בלי סטרימר שאפשר יהיה לצפות ביס פלוס גם דרך מקלטי טלוויזיה של חברות LG וסמסונג, נכון לעכשיו בישראל מכל החברות שנותנות שירות סטרימינג, היס פלוס זה שירות הסטרימינג היחיד שאם רוצים לצפות בו במקלטי הטלוויזיה שאני קודם הזכרתי בתגובה הזאת את השמות שלהן, אז שצריך לחבר אל מקלטי הטלוויזיה האלה סטרימר של אנדרואיד טיוי, כאשר סטרימר יכול לתפוס יותר מקום פנוי גם בשקע החשמלי.
נערך לאחרונה על ידי מאיר.חן ב 26/05/2022 17:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

YoniKori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #6 

26/05/2022 17:41  
מאיר.חן כתב:
החיסרון בסטרימר לא דרך החברת שידור זה שאם יש תקלה בסטרימר אז החברת שידור לא מחוייבת לעזור באם יש בעיה שקשורה לסטרימר כזה.
בחברת יס למשל אם משלמים כל חודש על הסטרימר ויש בעיה בקשר סטרימר אז החברה מנסה כמה שיותר מהר לתקן את הבעיה בקשר לסטרימר, ואם הבעיה היא בתוך הסטרימר אז הלקוח לא משלם כסף לתיקון ואו החלפת הסטרימר שיש בו בעיה.
...
לא מעניין, ברגע שאתה קונה סטרימר איכותי אחרי שבדקת המלצות והכל, אין שום סיבה שמשהו יקרה לסטרימר או לתפעול שלו.
בלי עין הרע אני חצי שנה עם פרטנר ולא נתקלתי בתקלה פעם אחת אפילו, לעומת זאת בקבוצות של פרטנר אנשים לא מפסיקים להתלונן על תקלות כי יש להם ציוד של פרטנר.

ד"א גם אצל אחותי עשיתי לה מש רשת כל הבית, סטרימרים פרטיים עם יס פלוס והיא מבסוטית 0 תקלות.
אני לא בעד יס, אבל חשוב לילדים אז זה המצב...

אין על ציוד פרטי!

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1289
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #7 

יס פלוס הוא שירות הסטרימינג הכי טוב והכי איכותי בישראל ולכן שווה לשלם עוד כמה שקלים עבורו ....
השירות מצויין ואיכותי ומי שיש לו גם יס פלוס וגם לוויין בבית מבין שאחרי שמתרגלים להעברת ערוצים מהירה ,קטצ'אפ של שידורים
ועוד הרבה יתרונות בממשק ...אז קשה לחזור לממיר הלווייני שנראה פתאום מעולם קדום ,
שני דברים עדיין צריכים שיפור ביס פלוס - האחד שידור אודיו היקפי בדולבי שעדיין לא קיים בארץ בסטרימיניג ,
ודבר שני שידור התראות צבע אדום של פיקוד העורף שלא מגיעות בזמן אמיתי בגלל הדיליי באינטרנט ,

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

26/05/2022 17:41  
מאיר.חן כתב:
אני מצפה מחברת מתקדמת כמו יס שתעשה שביס פלוס שגם בלי סטרימר שאפשר יהיה לצפות ביס פלוס גם דרך מקלטי טלוויזיה של חברות LG וסמסונג, נכון לעכשיו בישראל מכל החברות שנותנות שירות סטרימינג, היס פלוס זה שירות הסטרימינג היחיד שאם רוצים לצפות בו במקלטי הטלוויזיה שאני קודם הזכרתי בתגובה הזאת את השמות שלהן, אז שצריך לחבר אל מקלטי הטלוויזיה האלה סטרימר של אנדרואיד טיוי, כאשר סטרימר יכול לתפוס יותר מקום פנוי גם בשקע החשמלי.
...
סטרימר טוב באיכות דומה לסטרימר שיס מספקת ( למשל GoTV ) עולה כ-250 שח ....לעומת שכירות חודשית דרך יס ,
המכשיר זול ולכן לא צריך לעשות עניין מהשירות של יס ...התקלקל תיזרוק ותקנה חדש , וזה ממש לא כל כך מהר מתקלקל !!

לגבי טלויזיה אנדרואידית עם אפליקציה מובנת או דרך LG וסמסונג דרך אפליקציות מובנות ע"ג מערכות ההפעלה שלהן
זה בדר"כ לא יהיה באיכות וביכולת חומרה של סטרימר טוב ביחוד הדגמי הטלויזיות הפשוטות יותר ,

לגבי חיבור חשמל נוסף ....קישקוש שלא צריך להתייחס עליו , לך תקנה מפצל חשמל .

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

26/05/2022 16:21  
מאיר.חן כתב:
אפילו שהשירות סטרימינג שלה ביס פלוס בינתים הוא הכי יקר כספית.
ביס פלוס 264 אלף מנויים
בסטינג טיוי 91 אלף מנויים
ביחד 355 אלף מנויים.
שאר המנויים 209 אלף צופים ביס דרך הלווין.
כלומר בסוף חודש מרץ השנה, רוב המנויים בחברת יס צופים בשירותי הסטרימינג שלה מאשר בשידור דרך לווין.
כאשר בטלוויזיה האינטרנטית
במקום השני סלקום עם 252 אלף מנויים,
ובמקום השלישי פרטנר עם 225 אלף מנויים.
https://www.ice.co.il/finance/news/article/858964
וזה מאוד מפתיע בקשר ליס פלוס ולצפיה בסטרימינג, כאשר כל זה קורה שיוקר המחיה במדינת ישראל ממשיך להיות גבוה, ושבשידור טלוויזיה דרך האינטרנט יש דיליי, ושבסטינג טיוי אין מה שמפחית את הדילי, ושביס פלוס יש לא מעט ערוצים שאין בה את מה שמםחית את הדיילי, ושאם אני לא טועה אז בסטרימינג האיכות של התמונת שידור ואו של הקול היא פחות טובה משידור שהוא לא דרך האינטרנט.
ושדרך האינטרנט יש סיכוי ליותר תקלות כי האינטרנט מורכב מהרבה דברים שהאחד מהם יכולה להיות תקלה.
...
תוך שנתיים אף אחד לא ישאר בלוויין ....אז תתכונן !

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

בעידן פלוס נכון לעכשיו ממה שאני קולט אף ערוץ טלוויזיה מישראל לא משדר באיכות תמונת שידור של HD, אפילו כאן 11 כבר לא משדר שם באיכות התמונה הזאת, במקום זה יש שם שקופית של פסי טסט אנכיים צבעוניים.
...
למה אתה סתם מקשקש ? אם אתה לא יודע או אם יש לך בעיית קליטה בבית אז זה לא אומר שככה המצב בכל הארץ !
נכון להיום ולתמיד יש שידור של ערוץ כאן 11 ב HD כמו שהיה תמיד דרך המרבב השני T2 ,
ראה תמונה של שידור 11HD דרך עידן פלוס שכרגע 18:10 ב 26/5 צילמתי במיוחד בשבילך !!
כאן 11HD
כאן 11HD

מאיר.חן פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

26/05/2022 18:02  
גלובל כתב:
סטרימר טוב באיכות דומה לסטרימר שיס מספקת ( למשל GoTV ) עולה כ-250 שח ....לעומת שכירות חודשית דרך יס ,
המכשיר זול ולכן לא צריך לעשות עניין מהשירות של יס ...התקלקל תיזרוק ותקנה חדש , וזה ממש לא כל כך מהר מתקלקל !!

לגבי טלויזיה אנדרואידית עם אפליקציה מובנת או דרך LG וסמסונג דרך אפליקציות מובנות ע"ג מערכות ההפעלה שלהן
זה בדר"כ לא יהיה באיכות וביכולת חומרה של סטרימר טוב ביחוד הדגמי הטלויזיות הפשוטות יותר ,

לגבי חיבור חשמל נוסף ....קישקוש שלא צריך להתייחס עליו , לך תקנה מפצל חשמל .
...
אני לא דיברתי פה רק על תפיסת מקום בחיבור החשמל.
וכן אם יוקר המחיה שממשיך לעלות אז לפי דעתי יש אנשים שיש להם בעיה לשלם עוד כסף גם אם זה גם למפצל חשמלי.

מאיר.חן פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

26/05/2022 18:03  
גלובל כתב:
תוך שנתיים אף אחד לא ישאר בלוויין ....אז תתכונן !
...
אני לא בדעה שבעוד שנתיים שלא יהיה דרך לווין שידורי טלוויזיה ואו רדיו.
לפי דעתי אולי תוך שנתיים רוב שידורי הטלוויזיה בלווין ישדרו באיכות HD ויהיו יותר ערוצים שישדרו באיכות 4K, ואולי יהיו גם כמה ערוצי איכות של 8K, שהם לא רק מאזור מזרח אסיה.

מאיר.חן פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

26/05/2022 18:11  
גלובל כתב:
למה אתה סתם מקשקש ? אם אתה לא יודע או אם יש לך בעיית קליטה בבית אז זה לא אומר שככה המצב בכל הארץ !
נכון להיום ולתמיד יש שידור של ערוץ כאן 11 ב HD כמו שהיה תמיד דרך המרבב השני T2 ,
ראה תמונה של שידור 11HD דרך עידן פלוס שכרגע 18:10 ב 26/5 צילמתי במיוחד בשבילך !!
...
אז בעידן פלוס באיזה תדר משודר ערוץ כאן 11 באיכות HD?
כי את כאן 11 באיכות SD אני קולט משם בצורה טובה.
אני משתמש באנטנה עם מגבר ולא קולט את זה.
נערך לאחרונה על ידי מאיר.חן ב 26/05/2022 20:28, נערך פעם 1 בסך הכל.

em28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

26/05/2022 18:38  
מאיר.חן כתב:
לפי דעתי אולי תוך שנתיים רוב שידורי הטלוויזיה בלווין ישדרו באיכות HD ויהיו יותר ערוצים שישדרו באיכות 4K, ואולי יהיו גם כמה ערוצי איכות של 8K, שהם לא רק מאזור מזרח אסיה.
...
זה לא עניין של דעתך או לא דעתך, הוט ובעיקר יס הולכים לחסל את הלויין/כבלים, ייקרו אותו במקביל להוזלת הסטרימינג עד שתכנע.

מאיר.חן פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

26/05/2022 19:23  
em28 כתב:
זה לא עניין של דעתך או לא דעתך, הוט ובעיקר יס הולכים לחסל את הלויין/כבלים, ייקרו אותו במקביל להוזלת הסטרימינג עד שתכנע.
...
אני לא רואה שזה קורה כי יס והוט לא פרסמו שהם מתכוונים בהמשך להעלות את המחיר הכספי למי שרוצה מהם לצפות בשידור דרך לווין וכבלים.
וגם בהוט וגם ביס לא דרך האינטרנט יש תכנים שהם לא נמצאים לצפיה בשידור התכנים שלהם דרך האינטרנט והם לא פרסמו שבהמשך שכל מה שיש דרך הכבלים ואו הלווין שלהם אז שזה יהיה גם דרך שידור התכנים שלהם באינטרנט.

em28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

26/05/2022 19:33  
מאיר.חן כתב:
אני לא רואה שזה קורה כי יס והוט לא פרסמו שהם מתכוונים בהמשך להעלות את המחיר הכספי למי שרוצה מהם לצפות בשידור דרך לווין וכבלים.
וגם בהוט וגם ביס לא דרך האינטרנט יש תכנים שהם לא נמצאים לצפיה בשידור התכנים שלהם דרך האינטרנט והם לא פרסמו שבהמשך שכל מה שיש דרך הכבלים ואו הלווין שלהם אז שזה יהיה גם דרך שידור התכנים שלהם באינטרנט.
...
לפחות לגבי יס זה פורסם כהחלטה אסטרטגית שלה: https://www.pc.co.il/featured/286764/
ומה שלא תעשה האסטרטגיה תעשה התחרות - אף חברה שמספקת ממירים לא תוכל להתחרות במחירים של שירות סטרימינג.
בכלל זה יס מנסה לדחוף בכח גם למנויי הסטרימינג את הסטרימרים שלה - שנועדו לתפקד כחסם עזיבה.

מאיר.חן פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

26/05/2022 22:37  
em28 כתב:
לפחות לגבי יס זה פורסם כהחלטה אסטרטגית שלה: https://www.pc.co.il/featured/286764/
ומה שלא תעשה האסטרטגיה תעשה התחרות - אף חברה שמספקת ממירים לא תוכל להתחרות במחירים של שירות סטרימינג.
בכלל זה יס מנסה לדחוף בכח גם למנויי הסטרימינג את הסטרימרים שלה - שנועדו לתפקד כחסם עזיבה.
...
בינתים בשנים הקרובות ביס אפשר לצפות בתוכן גם מהלווין, ובכבלים גם דרך שידור בכבלים.
וביס המחיר של שכירות סטרימר זה לרוב כמו מחיר של שכירות ממיר לווייני. כל ממיר נוסף זה 10 שקל, לא כולל ממיר שהוא מאוד פשוט בלי הקלטה ובלי קבלת איכות של HD, שרק אחרי 5 ממירים כאלה אז ממיר נוסף כזה עולה עוד 10 שקל.
אני משתמש גם בממיר מאוד פשוט של יס, ורק ממיר אחד שהוא יותר מתקדם, כולם ממירים לוויניים, וכולם בשכירות.
ועדין לדעתי להרבה מאוד אנשים חשוב לראות אירועים חשובים בשידור חי עם כמה שפחות עיכוב בשידור, ובשידור דרך האינטרנט דרך סטרימר השידור מגיע יותר מאוחר.

em28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

מי כמוך אמור לדעת שמרגע ש-FREETV יצליחו לקבל אישור לעלות לאויר הטלוויזיה (והמחיר שלה) כמו שאנחנו מכירים אותה תשתנה לבלתי שוב.
אם וכאשר FREETV תציע חבילה מורחבת (כולל ערוצי הספורט בתשלום) ב-49 ש"ח, יס והוט לא תוכלנה להישאר עם חבילה מצומצמת של סטינג/נקסט ב-99 ש"ח, יס+ ב-169 או חבילת לווין/כבלים ב-199 ש"ח.
אנחנו מתחילים לראות את השינוי במחירים כשהוט ופרטנר מתחילות להציע חבילה קטנטנה ב-49 ש"ח, אבל המפץ יגיע כשחבילת סיבים+TV תגיע ל-100-120 ש"ח אמיתיים (לא כמו התרגיל של הוט).

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

26/05/2022 18:38  
מאיר.חן כתב:
...
אז לפי דעתך רוב שידוריי הלוויין של יס יהיו ב HD או 4K .....
זה כמובן קישקוש מקושקש וזיבול שכל , שכחת כמה דיבורים היו עם ערוץ 14 עד שיס הסכימו
בניגוד למדיניות שלהם להעלים את הלוויין לשדר את הערוץ הזה ב HD גם בלוויין ??

כמו שכתבתי עוד שנתיים יס ירדו מהלוויין לגמרי ...
ואם אתה מחפש HD אז ביס פלוס רוב הערוצים החשובים הם ב HD .

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

26/05/2022 18:40  
מאיר.חן כתב:
אז בעידן פלוס באיזה תדר משודר ערוץ כאן 11 באיכות HD?
כי את כאן 11 באיכות SD אני קולט משם בצורה טובה.
אני משתמש באנטנה עם מגבר ולא קולט את זה.
...
כנראה שהממיר שלך של עידן פלוס הוא מהסוג הישן שיש לו רק T ללא T2
אחרת אין סיבה שהממיר שלך לא יקלוט אם יש לך אנטנה טובה על הגג ומגבר

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”