עזרה באייפוד למתחיל

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
שלח תגובה
truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #1 

קניתי אייפוד ווידאו 30GB משומש , היא שמה עליו רוקבוקס , והיות ואני רוצה להשתמש בקבצי WAV , הייתי רוצה להשתמש ברוקבוקס להשמעת השירים .
אני לא יודע איך אני מוחק את הקבצים שהיא השאירה (כולל אלו שיש לה באייטיונס ) , ואיך אני מכניס קבצים חדשים . אם מישהו יוכל להסביר לי בפרוטרוט איך עושים שלב אחרי שלב אני אשמח מאוד
בתודה מראש

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

אם אתה מתכוון לסוג של IPOD LINUX אז המחשב אמור לזהות את האייפוד ככונן USB (כמו דיסק און קי)

ואז פשוט אתה משנה את מה שנמצא בתקיות דרך המחשב שלי..
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

לא יודע מה זה אייפוד לינוקס , אבל הכנסתי את הנגן לUSB ולא הצלחתי לראות אותו במחשב , המחשב אמר לי לעשות ריסט , עשיתי ריסט למחשב ועדיין אני לא רואה את הנגן

עריכה
טוב עכשיו אני מקבל אותו בתור כונן במחשב שלי , איך אני מכניס לו קבצים שהרוקבוקס ינגן אותם ? צריך לעשות ספריה מיוחדת ובה שירשור ספריות ? או איך בדיוק עושים את זה ?

עריכה נוספת

יש לה באייטיונס המון שירים זה נמצא בספריה iPod_Control\Music אם אני מוחק את התוכן מה קורה ?

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

הוא ימחק..

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

זה שהוא ימחק אני מבין , השאלה היא האם אוכל לשים שירים שלי ? כי יש שם המון סיפריות עם שמות מוזרים כמו F1-F49 וקבצים עים אותם שמות . היא אמרה לי גם שיש לה סרטים על האייפוד . אני לא יודע איך להעביר סרטים . והיות ויתכן ואצטרך להתאשפז בקרוב , אז אני רוצה לשמור את הסרטים (גם אם אני לא אוהב אותם ) , אבל לשים מוסיקה . ויש לי כרגע רק 5GB פנויים שזה כלום

שאלה שניה לאיזה ספריה לשמור את הקבצים שלי ? והאם יש חשיבות לשם שלה או להיותה עם עץ ספריות משנה או לא ?
ותודה על העזרה

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

מה הבעיה להכניס קובץ MP3 שקוראים לו XYZ לדוגמא ולראות אם הוא מופיע?

או לדבר עם המוכרת..

ואתה תמיד יכול לעשות רסטור לאיפוד למערכת הפעלה של אפל

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

טוב נפתרה הבעיה עם אייטיונס , וגם ראיתי שיש לי את הסיפריה ברוקבוקס , ואפילו שמעתי את השירים מהספריה .
עכשיו יש לי שאלה . כשאני מעביר שירים דרך האייטיונס לאייפוד הם ישארו בפורמאט WAV , או שיומרו לMP3 ? ואם כן לאיזה BITRATE ?
והאם כדי לשמוע WAV אני צריך לעבוד רק דרך רוקבוקס ?
האם רוקבוקס יודע גם FLAC ו APE או שרק WAV?
ותודה לכול מי שעזר ויעזור

LinkTree
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

למה לך WAV?
אם יש לך את הדברים בדיסקים מקוריים תמיר עם ITUNES ל LOSSLESS שזה פורמט מצויין ומאוד איכותי (אגב עם איזה אוזניות אתה שומע?)

האייטיונס יכול להמיר לך את השירים ל MP3 (במגוון איכויות) כמו גם ל AAC במגוון איכויות - אתה כמובן יכול להמיר MP3 עם LAME אם אתה רוצה איכות יותר טובה (כמובן תלוי באוניות שלך ובאיכות השמיעה שאתה מעוננייין לקבל)

מדריכים להמרת שירים ועבודה עם אייטיונס תוכל למצוא כאן (מדריכים מצויינים אגב)
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... sc=0&ssc=0

וגם (דברים יותר מתקדמים)
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... sc=0&ssc=0

לדעתי מיותר לקנות אייפוד ולעבוד עם ROCKBOX - מה זה נותן לך? (אגב אייפוד מנגן גם WAV אם אתה מתעקש על זה)*

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

הבעיה היא שיכולתי לשמוע MP3 בטלפון הסלולארי שלי , ורציתי נגן נייד כי יש לו קיבולת יותר גדולה , וגם שאני אוכל להשתמש בלוסלסס
את הדיסקים שלי אני מוריד למחשב עם EAC , ואני לא רוצה לגעת באייטיונס לזה
אבל היות ויש לה גם סרטים שהיא כבר המירה לפורמאט של האייפוד , ואין לי אותם אני לא רוצה לעשות רסטור , וכנראה בלי רסטור ,האייפוד לא מוכן לקרוא את השירים שהעברתי לו באייטיונס , וגם לא לדעת שיש פליליסט שעשיתי באייטיונס . (הפליליסט נשאר במחשב שלי )
ואתה צודק , אני כרגע שומע דרך הרוקבוקס , ולכן גם אני חושב על למצוא נגן אחר ואז להפטר מהאייפוד במחיר הפסד וגמרנו עם זה .

דרך אגב למישהו יש המלצה על נגן טוב עם ממשק משתמש שאני אוכל להבין ? ועדיף אחד שיש לו יכולות לעשות פליליסט חכמות כמו באייטיונס אבל גם להעביר אותם לנגן ולא שישארו על האייטיוןנס במחשב שלי ?

דרך אגב איך בדיוק סוגרים אותו שלא יאכל את הסוללה ? אני שם אותו בלי שום ניגון לילה אחד והוא מתרוקן לחלוטין . מה אפשר לעשות ואם אפשר שירטוט איך

כי אמרו לי שאם הסוללה מתמאלת הרבה פעמים צריך ללכת לידע ולתת להם את המכשיר ולקבל מהם מכשיר משומש/ריפרביש/WTF וזה תמורת 400 או 460 ש"ח . ולכן אני רוצה לחסוך בסוללה , כי אחרת זה יעלה לי רק השימוש יותר מלקנות של מישהו אחר

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”