מחפש חומר בידוד אקוסטי לריפוד פנים הדלתות..
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
שלום,
חבר המליץ לי להתקין בדלתות שלי ברכב חומר גומי שחור ודק כזה שנקרא DYNAMATאו משהו דומה שמשפר פלאים את הסאונד של הרמקולים בלדתות..
הבנתי שזה אמור לעלות משהו כמו 200 שקל לכל דלת (לא כולל עבודה)
מישהו יכול לתת לי את השם המדויק של החומר ולהפנות אותי למקום שמוכר את זה במחיר טוב ?
חבר המליץ לי להתקין בדלתות שלי ברכב חומר גומי שחור ודק כזה שנקרא DYNAMATאו משהו דומה שמשפר פלאים את הסאונד של הרמקולים בלדתות..
הבנתי שזה אמור לעלות משהו כמו 200 שקל לכל דלת (לא כולל עבודה)
מישהו יכול לתת לי את השם המדויק של החומר ולהפנות אותי למקום שמוכר את זה במחיר טוב ?
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 24/08/2007 19:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

נראה לי שקצת נסחפת (או שבארץ כרגיל נסחפים) אם מחיר של 1000 שקל..
אחרי הכל מדובר באריג של סגסוגת PVC או משהו בסגנון עם הדבקה מכיוון אחד..
בכל אופן קבלתי כבר הצעת מחיר של 600 שקל עבור דיינאמאט לשתי דלתות קדמיות.
זה עדיין נראה לי יקר בטירוף ואני חושב לייבא באופן אישי גליל של אחד מהחברות הבאות -
http://www.raamaudio.com/cgi-bin/index.cgi?p=pr
http://www.secondskinaudio.com/viewprod ... ategory=54
הראשון יוצא 119$ עבור 6 מטר מרובע והשני יוצא 85$ עבור אותו הגודל..
תגידו לי מה אתם חושבים על החברות ועל המחיר בכלל..
תודה
אחרי הכל מדובר באריג של סגסוגת PVC או משהו בסגנון עם הדבקה מכיוון אחד..
בכל אופן קבלתי כבר הצעת מחיר של 600 שקל עבור דיינאמאט לשתי דלתות קדמיות.
זה עדיין נראה לי יקר בטירוף ואני חושב לייבא באופן אישי גליל של אחד מהחברות הבאות -
http://www.raamaudio.com/cgi-bin/index.cgi?p=pr
http://www.secondskinaudio.com/viewprod ... ategory=54
הראשון יוצא 119$ עבור 6 מטר מרובע והשני יוצא 85$ עבור אותו הגודל..
תגידו לי מה אתם חושבים על החברות ועל המחיר בכלל..
תודה
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 24/08/2007 19:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
שתי החברות , הן חברות טובות , ולשתיהן יש ליינים טובים יותר ופחות טובים . אם תקח את הליין הגבוה אין הבדל בין כול החברות . בליין הנמוך של מוצרים המבוססים על זפת , היו תלונות שהחומר נמס בחום ויורד אחרי כמה זמן ו/או לא נותן את מה שהיה אמור לתת .
קח בחשבון שהחומרים האלו כבדים , כך שתחשב את עלות המשלוח תוסיף אותה למחיר ותוודא באתר המכס כמה מיסים ילקחו לך על זה , וכך תוכל לחשב את המחיר בארץ .
ו600 שקל לקיט דלתות זה זול , אבל לאיטום מעולה עדיף את הBALK שבו יש 9 יריעות , וכך תוכל לאטום גם את החלק הפנימי וגם את החלק החיצוני של כול דלת
קח בחשבון שהחומרים האלו כבדים , כך שתחשב את עלות המשלוח תוסיף אותה למחיר ותוודא באתר המכס כמה מיסים ילקחו לך על זה , וכך תוכל לחשב את המחיר בארץ .
ו600 שקל לקיט דלתות זה זול , אבל לאיטום מעולה עדיף את הBALK שבו יש 9 יריעות , וכך תוכל לאטום גם את החלק הפנימי וגם את החלק החיצוני של כול דלת
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בנושאים כאלו השאלה הראשונה היא:
כמה זה עולה לי והאם המחיר יתן לי שיפור ששווה את המחיר?
לאיזה רכב זה מיועד? מה הרמקולים מקדימה?
האם אתה לא מרוצה מהשמיעה?
מה חסר לך?
לכל החברות האלו יש לרוב שני ליינים עקריים , אחד זה בידוד רעשים , והשני זה שיפור אקוסטי והוספת משקל לדלת .
לכל אחד מהם תפקיד שונה. השאלה זה מה אתה צריך ולמה.
כמה זה עולה לי והאם המחיר יתן לי שיפור ששווה את המחיר?
לאיזה רכב זה מיועד? מה הרמקולים מקדימה?
האם אתה לא מרוצה מהשמיעה?
מה חסר לך?
לכל החברות האלו יש לרוב שני ליינים עקריים , אחד זה בידוד רעשים , והשני זה שיפור אקוסטי והוספת משקל לדלת .
לכל אחד מהם תפקיד שונה. השאלה זה מה אתה צריך ולמה.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

האמת שכרגע אין לי כלום חוץ מיחידת ראש (CQ-C9801U של PANASONIC)
והתכנון זה להביא קומפוננט 5X7 או רמקול איכותי COAX של HERTZ או MB-QUART או חברה איכותית אחרת ולקנות מגבר נחמד שיזיז אותם..
הקטע הוא שהדלתות שלי ברכב - LANTIS שנת 2000 - הן כמו פחית קולה ויש להם פשוט אקוסטיקה זוועה וכססוגרים אותן יש רעש של דיקט ולא של דלת נורמאלית..
חשבתי פשוט שאין ממש טעם לפתוח ולהתקין סט רמקולים איכותיים ואז להתאכזב מרעידות ואז שוב לפתוח את הדלת ולהתקין את הבידוד האקוסטי..
רציתי לעשות את הכל מראש בהתקנה אחת יפה ומקצועית..
*אגב , יש למישהו סט 5X7 טוב להמליץ לי ? (דגם, מחיר וחנות)
תודה
והתכנון זה להביא קומפוננט 5X7 או רמקול איכותי COAX של HERTZ או MB-QUART או חברה איכותית אחרת ולקנות מגבר נחמד שיזיז אותם..
הקטע הוא שהדלתות שלי ברכב - LANTIS שנת 2000 - הן כמו פחית קולה ויש להם פשוט אקוסטיקה זוועה וכססוגרים אותן יש רעש של דיקט ולא של דלת נורמאלית..
חשבתי פשוט שאין ממש טעם לפתוח ולהתקין סט רמקולים איכותיים ואז להתאכזב מרעידות ואז שוב לפתוח את הדלת ולהתקין את הבידוד האקוסטי..
רציתי לעשות את הכל מראש בהתקנה אחת יפה ומקצועית..
*אגב , יש למישהו סט 5X7 טוב להמליץ לי ? (דגם, מחיר וחנות)
תודה