ראוטר זול עם VPN מובנה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- הצטרף: דצמבר 2005
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כשאומרים על ראוטר שהוא כולל תמיכה ב-VPN מתכוונים כמעט תמיד ל-VPN נכנס, כלומר שהוא מאפשר לך להשתמש בחיבור VPN כדי לגשת מרחוק לציוד שיש לך ברשת הביתית / משרדית (מחשבים, מצלמות, NAS וכו') בלי לפתוח את הפורטים שלהם לאינטרנט (סיכון אבטחה לא קטן).23/05/2022 11:28hulday כתב: שלום, אשמח להמלצה לראוטר זול ופשוט, שקיים במלאים בארץ,
ובו אוכל להתקין בקלות את אחד משרותי ה VPN הנפוצים.
לא מומחה גדול, מקווה שהשאלה שלי הגיונית וסבירה.
תודה רבה...
אם הבנתי את השאלה שלך נכון אתה דווקא מעוניין ב-VPN יוצא, כלומר שהראוטר יתחבר לאחד משירותי ה-VPN האנונימיים ויוציא דרכו את כל המחשבים ברשת הביתית שלך, אני צודק?
בהנחה שזה המצב לא נראה לי שיש ראוטר שתומך בזה מהקופסה; הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה להשתמש בקושחת OpenWRT, שאפשר להתאים אותה אישית בערך בכל צורה אפשרית, אבל אל תצפה ל-GUI יפה, לפחות לא ככל שמדובר בהגדרות מתקדמות של VPN. אם יש לך קצת ידע בסיסי בפקודות לינוקס ועריכת קבצי קונפיגורציה כנראה שתוכל להסתדר. אתה תצטרך ראוטר יחסית חזק. מנסיון שלי ראוטרים בסיסיים (כמו TP-Link) מגיעים למהירויות של כמה מגבייטים ספורים ב-VPN, ממש לא מספיק אם אתה הולך לחבר את כל הרשת שלך. הייתי כנראה ממליץ לך על Linksys WRT3200ACM, שסביר להניח שיוכל לתת לך ביצועים טובים גם ב-VPN. קח בחשבון שהמחיר בהתאם.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- הצטרף: אוגוסט 2009
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
תבדוק את הנתבים של אסוס - לי ספציפית יש את ה-AC86U והוא תומך ב-VPN Client ו-VPN Server ואני מניח שגם הדגמים החדשים יותר תומכים בזה מהקופסא.

