התקציב, 5000 ש"ח, ההתלבטות בין 32A3000 לLA32R81B
-
LinarSavion
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מחפש LCD לסלון לצפייה ממרחק 2.5-3 מטר לשימוש עם ממיר הוט, מדיי פעם Xbox וחיבור מהמחשב לצפייה בסרטים, כרגע אצלי האקס בוקס משמש כHTPC אבל כאשר אני יקנה את המסך החדש אז אני כנראה יחבר את המחשב לטלוויזיה בגלל שהבוקס לא מסתדר עם HD...
אז בקיצור אני מתלבט בין הסמסונג LA32R81B לטושיבה 32A3000 אז מה עדיף יותר לשימושים האלו ואיזה מסך יותר איכותי?, או אם יש מסך טוב אחר שנכנס בתקציב אז אשמח אם תמליצו לי.
אז בקיצור אני מתלבט בין הסמסונג LA32R81B לטושיבה 32A3000 אז מה עדיף יותר לשימושים האלו ואיזה מסך יותר איכותי?, או אם יש מסך טוב אחר שנכנס בתקציב אז אשמח אם תמליצו לי.
אחי אם אתה לא מבין כל כך אל תבלבל אנשים
הוא מתכוון לחבר את הטלויזיה למחשב ולאקס בוקס ובגלל זה הוא צריך NR בטלויזיה שלGA8 אין אותה.
לי יש את הGA8 ולקח לי יומיים להבין איך לחבר את הטלויזיה למחשב נורמלי.
למרות שרואים בGA8 מצויין ואני חושב שהכי טוב שראיתי עד היום במסכי LCD טלויזיה למרות זאת היא קצת בעייתית עם המחשב ובגלל זה הייתי לוקח את הR81 למרות ששמעתי שהיא גרועה בטלויזיה אז יש לך אפשרות טושיבה C3000 לא A אלא C/.
הוא מתכוון לחבר את הטלויזיה למחשב ולאקס בוקס ובגלל זה הוא צריך NR בטלויזיה שלGA8 אין אותה.
למרות שרואים בGA8 מצויין ואני חושב שהכי טוב שראיתי עד היום במסכי LCD טלויזיה למרות זאת היא קצת בעייתית עם המחשב ובגלל זה הייתי לוקח את הR81 למרות ששמעתי שהיא גרועה בטלויזיה אז יש לך אפשרות טושיבה C3000 לא A אלא C/.
היטאצ'י LD9000 ללא כל צל של ספק, מקבלת NR, אוכלת כל רזולוציה ושיטת שידור שתשלח אליה, בדקתי אותה עםX360 ועם מחשב, נראית נהדר, אם רק תוכל לסבול את העיצוב הלא אטרקטיבי...חוץ מזה היא מושלמת בשבילך והיא עולה בסביבות ה 5300, עם קצת התמקחות אפשר להכניס אותה בול לתקציב שלך.
-
LinarSavion
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אוקיי הבנתי אז שהR81 עדיפה על הטושיבה, ומה עם הR71? האם גם היא עדיפה על הטושיבה?
ובקשר להיטאצ'י אז בזאפ המחיר הכי נמוך שמופיע זה 6000 ש"ח, באיזה רשתות אפשר למצוא אותה במחיר שאמרת? (5300).
ובקשר להיטאצ'י אז בזאפ המחיר הכי נמוך שמופיע זה 6000 ש"ח, באיזה רשתות אפשר למצוא אותה במחיר שאמרת? (5300).
אוקיי מצטער..uknowmy כתב:אחי אם אתה לא מבין כל כך אל תבלבל אנשים
למרות שרואים בGA8 מצויין ואני חושב שהכי טוב שראיתי עד היום במסכי LCD טלויזיה למרות זאת היא קצת בעייתית עם המחשב ובגלל זה הייתי לוקח את הR81 למרות ששמעתי שהיא גרועה בטלויזיה אז יש לך אפשרות טושיבה C3000 לא A אלא C/....
בקשר לדיון שלי הבנתי שהחלטתם לעשות עליי מרד עוד פעם...
מה עשיתי הפעם?
לא עשית כלום אבל אתה ממליץ לאנשים דברים שאחרי זה אולי אנשים יתחרטו שקנו אז אם אתה לא הכי מבין אל תמליץ סתם.
לי יש את הGA8 שהמלצת עליה ואני מאוד מרוצה ממנה אבל אין לה NR והבנאדם שפתח את השרשור רוצה לחבר את המסך למחשב אז הוא צריך טלויזיה שיש לה NR ובתקציב שלו אפשר R81 או C3000
לי יש את הGA8 שהמלצת עליה ואני מאוד מרוצה ממנה אבל אין לה NR והבנאדם שפתח את השרשור רוצה לחבר את המסך למחשב אז הוא צריך טלויזיה שיש לה NR ובתקציב שלו אפשר R81 או C3000
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
חבר יקרElad93 כתב:אוקיי מצטער..uknowmy כתב:אחי אם אתה לא מבין כל כך אל תבלבל אנשים
למרות שרואים בGA8 מצויין ואני חושב שהכי טוב שראיתי עד היום במסכי LCD טלויזיה למרות זאת היא קצת בעייתית עם המחשב ובגלל זה הייתי לוקח את הR81 למרות ששמעתי שהיא גרועה בטלויזיה אז יש לך אפשרות טושיבה C3000 לא A אלא C/....
בקשר לדיון שלי הבנתי שהחלטתם לעשות עליי מרד עוד פעם...
מה עשיתי הפעם?...
אף אחד לא עושה מרד
כולנו כאן למטרה מבורכת של עזרה ולמידה
לפעמים עדיף לא להגיב אלא ללמוד
יכול להיות מאוד מצב שבמידה והבחור יקשיב להמלצה ואין לה בסיס רציני
הוא יחשוב שהאתר לארציני
אין לאף אחד כוונות רעות כולם כאן למטרת עזרה
קבל את הדברים בצורה בוגרת ולא במטרה של לפגוע בך
בקשר לדיון -ראיתי את הR ויש לי את הC אם ואני מדגיש אם הכיוון הוא לXBOX אז המסך פשוט מטורף!
ואם אתה מוכן להתפשר ולקבל מסך נהדר בכל הפרמטרים שלך לך על הC
מת"ל עיסקיים בחברת מירס