לא מרוצה מאיכות הסאונד של ה Zen Vision M:30
-
danielcrow
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רכשתי לאחרונה את הנגן Creative Zen Vision M 30 .
אם להגיד תאמת לא התעלפתי מאיכות הסאונד שומעים שהוא חזק והכל ויש ווליום, פשוט לא שומעים את הצילים ואת הזמרים נקי וחד, זה לא שיש רעשין או משהו פשוט אין חדות בצליל כמו שיש במערכת סטיראו או דרך דיסקמן.
הבעייה לא באוזניות.
ניראה לכם שנתנו לי נגן דפוק.? או שזוהיא איכותו הטבעית של הנגן?.
בתודה..
אם להגיד תאמת לא התעלפתי מאיכות הסאונד שומעים שהוא חזק והכל ויש ווליום, פשוט לא שומעים את הצילים ואת הזמרים נקי וחד, זה לא שיש רעשין או משהו פשוט אין חדות בצליל כמו שיש במערכת סטיראו או דרך דיסקמן.
הבעייה לא באוזניות.
ניראה לכם שנתנו לי נגן דפוק.? או שזוהיא איכותו הטבעית של הנגן?.
בתודה..
-
danielcrow
-
- חבר שרק התחיל

חחח כולם אורמים לי על האוזניות, יש לי אוזניות סבירות שעובדה אני נהנה לשמוע איתם בדיסקמן, והקידוד שלי הקבצים מצויין, עובדה בנגן עצמו עשיתי "פרטים" על קובץ מסוים והוא הייה באותו קידוד כמו במחשב.
אולי יש מצב אוזניות חדשות של סנהייזר או איך שקוראים להם ישפרו , אבל כשאני מחבר אותם למערכת סטיראו - זה לא יעזור. ושיחקתי עם האקולייזר וכל ההגדרות שיש במכשיר לסאונד לא עזר הרבה, טוב כניראה אני צריך להתרגל לסאונד של הנגן.
אולי יש מצב אוזניות חדשות של סנהייזר או איך שקוראים להם ישפרו , אבל כשאני מחבר אותם למערכת סטיראו - זה לא יעזור. ושיחקתי עם האקולייזר וכל ההגדרות שיש במכשיר לסאונד לא עזר הרבה, טוב כניראה אני צריך להתרגל לסאונד של הנגן.
-
danielcrow
-
- חבר שרק התחיל

שיחקתי עם האקולייזר וביטלתי אפקטים, חרשתי ובדקתי את הגדרות האודיו של המכשיר, וכל השירים בפנים איכותיים.K4rP4D כתב:אני לא חושב שזה הנגן.
תבטל אפקטים למיניהם, תשנה את האיקולייזר לflat ותעביר לנגן קובץ שאתה בטוח שהוא איכותי....
פשוט הזמרים והצליל לא חד, למרות ששומעים מצויין פשוט אין צלילות בסאונד.