עזרה בשיפור רמקולים קיימים + תיקון
- GarageGeek
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אותו סיפור עם ה 774 שלי
מגניב - תודה על המידע המפורט כולל מחירים
הייתי פעם באומגה אודיו - קניתי רמקולים OUTDOOR וכן רמקולים שקועים בגבס (למטבח)
אחלה שרות ואחלה מחיר
לא ידעתי שהם מתקנים רמקולים
יש לי את אותה תופעה של התפוררות "הקצף"
4 וופרים של הרמקולים הקדמיים MUSSION 774
וכן שניים של הסנטר של INFINITY
נראה מחיר סביר
הערות לפני שאני מתקן?
תודה
צביקה
הייתי פעם באומגה אודיו - קניתי רמקולים OUTDOOR וכן רמקולים שקועים בגבס (למטבח)
אחלה שרות ואחלה מחיר
לא ידעתי שהם מתקנים רמקולים
יש לי את אותה תופעה של התפוררות "הקצף"
4 וופרים של הרמקולים הקדמיים MUSSION 774
וכן שניים של הסנטר של INFINITY
נראה מחיר סביר
הערות לפני שאני מתקן?
תודה
צביקה
- GarageGeek
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גומי או "קצף"
תיקנו לך עם גומי או טבעת קצף?
רפי האוזמן כותב באתרו:
"◄ ברמקול שלי נקרעה טבעת הספוג המחברת את הממברנה למסגרת. הציעו לי להחליפה
לטבעת גומי. הכדאי?
התשובה היא לא. במידה ותוחלף בגומי, ישתנו הפרמטרים של הרמקול (תדר תהודה, ניצולת dB וכן תחום התדרים) וזאת עקב שינוי מסת (משקל) הממברנה, מה שיוביל לשינוי הצליל.
הגומי, כידוע, הינו חומר כבר יותר מאותו חומר ספוגי, רך וקל. בנוסף, גם הגומי מתבלה, אלא שעם הזמן הוא מתקשה ונסדק (עייפות החומר). "
מה אתם אומרים , זה משמעותי או חרטה?
רפי האוזמן כותב באתרו:
"◄ ברמקול שלי נקרעה טבעת הספוג המחברת את הממברנה למסגרת. הציעו לי להחליפה
לטבעת גומי. הכדאי?
התשובה היא לא. במידה ותוחלף בגומי, ישתנו הפרמטרים של הרמקול (תדר תהודה, ניצולת dB וכן תחום התדרים) וזאת עקב שינוי מסת (משקל) הממברנה, מה שיוביל לשינוי הצליל.
הגומי, כידוע, הינו חומר כבר יותר מאותו חומר ספוגי, רך וקל. בנוסף, גם הגומי מתבלה, אלא שעם הזמן הוא מתקשה ונסדק (עייפות החומר). "
מה אתם אומרים , זה משמעותי או חרטה?
רמקול עים טבעת ספוג יתור מהיר מגומי אבל מיתבלה גם יותר מהר !
בכל אופן תמיד כדאי לתקן טבעות באס עים עים העלות לא יקרה כי לעיתים התוצאה טובה מהמקור שלא כמו בליפוף בסלילי טיוטרים שם אף פעם לא מיתקבל זוג זהה באותו צליל בדיוק... ואז כדאי להחליף את האלמנט כולו או דיאפרגמה למקורית בילבד.
בכל אופן תמיד כדאי לתקן טבעות באס עים עים העלות לא יקרה כי לעיתים התוצאה טובה מהמקור שלא כמו בליפוף בסלילי טיוטרים שם אף פעם לא מיתקבל זוג זהה באותו צליל בדיוק... ואז כדאי להחליף את האלמנט כולו או דיאפרגמה למקורית בילבד.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.