עם פייבר בתשתית בזק. -למי אני יכול להתחבר?
-
Ezra.T
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
- שם מלא: עזרא
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
זה שאני עם תשתית פייבר בזק ויכול להתחבר לבזק (או לבזק בינלאומי) זה מובן מאליו.
קראתי שעם תשתית בזק אפשר להתחבר גם לסלקום. במסגרת השוק הסיטונאי.
השאלה היא האם אני יכול להתחבר גם לפרטנר בחבילת 1 ג'יגה במסגרת השוק הסיטונאי?
שאלה נוספת: אני יכול להתחבר לבזק. לשלם לבזק (רק על התשתית)... ולבקש מבזק שהספק שלי יהיה סלקום/אחרים (ואז לשלם להם בתור ספקית בלבד)?
יש ספקיות אחרות, דרך אגב, שמציעות שירות על התשתית פייבר של בזק - חוץ מסלקום ופרטנר?
קראתי שעם תשתית בזק אפשר להתחבר גם לסלקום. במסגרת השוק הסיטונאי.
השאלה היא האם אני יכול להתחבר גם לפרטנר בחבילת 1 ג'יגה במסגרת השוק הסיטונאי?
שאלה נוספת: אני יכול להתחבר לבזק. לשלם לבזק (רק על התשתית)... ולבקש מבזק שהספק שלי יהיה סלקום/אחרים (ואז לשלם להם בתור ספקית בלבד)?
יש ספקיות אחרות, דרך אגב, שמציעות שירות על התשתית פייבר של בזק - חוץ מסלקום ופרטנר?
לא קיים יותר לקחת מבזק תשתית בלבד וספק נפרד, או לצורך העניין לעשות באנדל דרך בזק עם ספק אחר.
בזק נותנת גם תשתית וגם ספק ללא יכולת לקבל אחד מהם בנפרד.
אם אתה רוצה ספק אחר אתה חייב להתחבר דרכו בשוק סיטונאי בתשתית בזק.
כרגע ממה שאני יודע רק סלקום, פרטנר ובזק בינלאומי מחברות לקוחות לסיב בזק דרך שוק סיטונאי.
בזק נותנת גם תשתית וגם ספק ללא יכולת לקבל אחד מהם בנפרד.
אם אתה רוצה ספק אחר אתה חייב להתחבר דרכו בשוק סיטונאי בתשתית בזק.
כרגע ממה שאני יודע רק סלקום, פרטנר ובזק בינלאומי מחברות לקוחות לסיב בזק דרך שוק סיטונאי.
תיקפת את הידע הזה בשבועות האחרונים? זה עניין די חדש עכשיו שאפשרו להם להיות גם ספקים.19/04/2022 16:04nir11 כתב: בבזק בסיבים ניתן לעבוד עם מספר ספקים. בדוק. יש רשימה שבזק ישלחו לך בסמס אם תבקש. לא יודע לגבי אופן התשלום, אבל זה אפשרי....
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מאז החוק החדש לא אפשרי. משלמים לבזק תשתית ספק (בזק) ואם רוצים ספק אחר סוגרים מולו ומשלמים באופן פרטי בנוסף, ככה שיש לך 2 שאתה משלם עליהם בחודש.26/04/2022 15:21מ-ב כתב: תיקפת את הידע הזה בשבועות האחרונים? זה עניין די חדש עכשיו שאפשרו להם להיות גם ספקים....