The Six Billion Dollar Man - סרט מד"ב עם מארק וולברג מבוסס על "האיש השווה מיליונים"
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11529
- נתן תודות: 1200 פעמים
- קיבל תודות: 2430 פעמים
The Six Billion Dollar Man סרט פעולה מדע בדיוני מבוסס על סדרה משנות ה - 70 Steve Austin - The Six Million Dollar Man
שהייתה מבוססת על רומן המדע בדיוני "סייבורג" מאת מרטין קיידין, בכיכובו של Lee Majors. העלילה טרם ידועה, אולם בסדרה היה מדובר
על טייס ניסוי שנפגע קשות בתאונה, וניצל על ידי טכנולוגיה חדשנית שהחליפה את אבריו הפגומים, והפכו אותו לאיש ביוני שאפשרו לו לרוץ למרחקים
בצורה מהירה, ולהרים דברים כבדים ללא בעיה. בקרוב בנטפליקס.
https://www.imdb.com/title/tt4180298/?ref_=nv_sr_srsg_0
פעם זה מה שהיה לראות. המנגינה ברקע זכורה לי עד היום.
שהייתה מבוססת על רומן המדע בדיוני "סייבורג" מאת מרטין קיידין, בכיכובו של Lee Majors. העלילה טרם ידועה, אולם בסדרה היה מדובר
על טייס ניסוי שנפגע קשות בתאונה, וניצל על ידי טכנולוגיה חדשנית שהחליפה את אבריו הפגומים, והפכו אותו לאיש ביוני שאפשרו לו לרוץ למרחקים
בצורה מהירה, ולהרים דברים כבדים ללא בעיה. בקרוב בנטפליקס.
https://www.imdb.com/title/tt4180298/?ref_=nv_sr_srsg_0
פעם זה מה שהיה לראות. המנגינה ברקע זכורה לי עד היום.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
מסכים. מאוד אהבתי בתור ילד, לא בטוח שרוצה חידוש של זה.
-
Kondo10

זה נכון, מנגד אני לא בטוח שהסדרה הייתה מצליחה להחזיק היום יותר מכמה פרקים....
סוף עידן, תקופה אחרת, ורמת הפקה שונה. יותר מכל, קהל שדורש סיפוקים מיידים.
למען הסר ספק, כותב שורות אלה היה מכור לסדרה דאז. עם זאת אני זוכר סדרות איכותיות יותר שהייתי מרותק למסך בתקופה ההיא
וזה היה דווקא בניגוד למקובל מבחינת טעם של הרוב שהכרתי.
הייתי רואה את זה בירדן בערוץ 6. זה היה מתחיל בשעה 6, בשעה שש וחצי הירדנים היו מפצלים את ערוץ 6 וערוץ 3 (שלא היה לנו אותו), ואז זה היה מפסיק באמצע (כי המשיך רק בשלוש) והיינו מקבלים פתאון את שידורי JTV בצרפתית.
-
Kondo10

כולם ראו ירדן ומצריים בתקופה ההיא (מי שבגיל המתאים, או שהפסיק להביט במראה...) אבל הסדרה שודרה בערוץ הראשון והיחידי שהיה בארץ
בסוף שנות ה -70. כאמור, לא זוכר מהסדרה כמעט כלום מלבד המנגינה, יש סדרות (בריטיות כמובן) שעד היום יש לי מהן זיכרון ילדות מתוק.
בסוף שנות ה -70. כאמור, לא זוכר מהסדרה כמעט כלום מלבד המנגינה, יש סדרות (בריטיות כמובן) שעד היום יש לי מהן זיכרון ילדות מתוק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5389 פעמים
סטיב אוסטין, אה מן ביירלי אלייב. זה, knight rider, וונדר וומן ו-the incredible hulk היו סדרות הילדות שלי. אחרי זה גם היה battlestar galactica. גם שם חשבתי שעדיף לא לגעת אבל תאכלס - וונדר וומן החדש ובאטלסאטר גלקטיקה החדשים טובים בהרבה מהמקור.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5389 פעמים
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9324
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אכן.20/04/2022 13:31nir11 כתב: הייתי רואה את זה בירדן בערוץ 6. זה היה מתחיל בשעה 6, בשעה שש וחצי הירדנים היו מפצלים את ערוץ 6 וערוץ 3 (שלא היה לנו אותו), ואז זה היה מפסיק באמצע (כי המשיך רק בשלוש) והיינו מקבלים פתאון את שידורי JTV בצרפתית....
היו עוד כמה סדרות נהדרות כאלה, ששודרו בירדן, עם שלג.
וונדר וומן, הענק הירוק.
לא הבנתי כלום מהדיבורים, רק חיכיתי לאקשן.
אינני יודע אם באותה תקופה היו כבר טלוויזיות צבעוניות.
לי היה מסך שחור לבן, לכן לא יכולתי לדעת בכלל שהאלק ירוק.
מסכים לגבי זה שמדובר בריבוט מיותר לגמרי.
בטח עם מארק וולברג, שמתחיל להימאס עליי כבר...
וואו זה נשמע טוב!
גדלנו על האיש ששווה מליונים, זאב מעופף ועוד כמה כאלה, לאחרונה יצא לי לחפש וגם לראות איזה פרק מהנוסטאלגיות האלה ניסתי להראות לילדים, כנראה שכחתי הצטערתי שראיתי כי היום בראיה לאחור זה נראה זוועתי ומבויים ולא מובן איך בכלל ראינו את זה אז או איך בכלל עשו כזה דבר
פשוט מגוכח.
ממתין למעודכן.
גדלנו על האיש ששווה מליונים, זאב מעופף ועוד כמה כאלה, לאחרונה יצא לי לחפש וגם לראות איזה פרק מהנוסטאלגיות האלה ניסתי להראות לילדים, כנראה שכחתי הצטערתי שראיתי כי היום בראיה לאחור זה נראה זוועתי ומבויים ולא מובן איך בכלל ראינו את זה אז או איך בכלל עשו כזה דבר
ממתין למעודכן.
-
Kondo10

בשנות ה -70 היו טלוויזיות צבעוניות בישראל, אך ממשלת ישראל החליטה על המצאה "גאונית" בשם אנטי-מחיקון
התקן שמטרתו הייתה לסכרן את אותות הצבע שהפכו שידורים בצבע, לשחור לבן. אחת ההחלטות האומללות של ממשלת ישראל דאז.
היו עוד כמה החלטות מוזרות בתחומים שונים - אך זאת אחת המבישות.
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%95%D7%9F
התקן שמטרתו הייתה לסכרן את אותות הצבע שהפכו שידורים בצבע, לשחור לבן. אחת ההחלטות האומללות של ממשלת ישראל דאז.
היו עוד כמה החלטות מוזרות בתחומים שונים - אך זאת אחת המבישות.
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%95%D7%9F
-
Kondo10

sabres
אכן כן. מנפלאות מדינת היהודים.
אכן כן. מנפלאות מדינת היהודים.