למומחי האקוסטיקה
היי חברים ,
יש קיר בחדרי שציפיתי אותו בספוגים מסויימים דמויי אלו שיש בכריות אורטפדיות בדרך כלל לבלימת רעש כלפי חוץ ... הייתי מעוניין לדעת האם יש סיכוי שהספוגים שמצפים את הקיר מייבישים לי תחדר או פוגעים בצורה מסויימת בתדרים ? , הרמקולים מכוונים לקיר בטון רגיל והאחורה שלהם פונה לקיר הספוגי , אצרף תמונה להמחשה מקסימלית.
בברכה תמיד.
יש קיר בחדרי שציפיתי אותו בספוגים מסויימים דמויי אלו שיש בכריות אורטפדיות בדרך כלל לבלימת רעש כלפי חוץ ... הייתי מעוניין לדעת האם יש סיכוי שהספוגים שמצפים את הקיר מייבישים לי תחדר או פוגעים בצורה מסויימת בתדרים ? , הרמקולים מכוונים לקיר בטון רגיל והאחורה שלהם פונה לקיר הספוגי , אצרף תמונה להמחשה מקסימלית.
בברכה תמיד.
-
- תמונה
משתמש עם רגל מעץ .
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אצלי בבית החדר כל כך חי אקוסטית, זאת אומרת, ריק, שיש לי החזרים מטורפים וHUM-ים שבא לי למות.
אני לא חושב שהספוגים שלך פוגעים בתוצאה, למען האמת ספק אם הם משפיעים....לדעתך הרמקולים שלך מספיק חזקים בשביל ליצור הדהוד רציני בחדר עד כדי השתלטות של הבאס עליו?
בקיצור, אני לא חושב שזה מזיק. אם זה עושה משהו, זה רק מועיל.
זה מהנסיון המאוד מצומצם שלי באקוסטיקה.
אני לא חושב שהספוגים שלך פוגעים בתוצאה, למען האמת ספק אם הם משפיעים....לדעתך הרמקולים שלך מספיק חזקים בשביל ליצור הדהוד רציני בחדר עד כדי השתלטות של הבאס עליו?
בקיצור, אני לא חושב שזה מזיק. אם זה עושה משהו, זה רק מועיל.
זה מהנסיון המאוד מצומצם שלי באקוסטיקה.
נהפוכו ידידי אם כבר מתחום הבאס אני מאוד מבסוט אבל אני לא יודע איך זה בלי הספוגים למשל לא בחנתי דיו בשביל לדעת את ההבדל ואולי הוא בכלל לא קיים הייתי תקופה קצרה בלי הקיר הספוגי , העניין הוא שהספוג יכול לספוג תדרים מסויימים "לקווץ" ולהעלים לי אותם , זה יכול להיות כל תחום לא דווקא באס , על כן אני מעוניין בעזרת הכרישים אז להתעורר בבקשה. 
משתמש עם רגל מעץ .
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
צודק לחלוטין.
בקשר לגבוהים אין לי מושג.
אשאיר את זה לטובים ממני.
בקשר לגבוהים אין לי מושג.
אשאיר את זה לטובים ממני.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תשובה אצלך כנראה תמצא רק עם אקולייזר גרפי ודגימה ברעש לבן בנקודת הישיבה שלך.
כיוון שאני מזהה שהרמקול שלך הוא בעל פורט קדמי אני לא חושב שישנה השפעה מיוחדת.
השאלה היא איך ההחזרים אצלך בחדר עובדים? מה תלוי , מה שומעים .
אישית לא נראה לי שיש השפעה. אבל בלי מקרופון קונדנסר, שקט , ומכשיר לדגם רעש לבן אני לא מאמין שמישהו יוכל לענות לך בדיוק.
אם זה היה מאחורייך אני מאמין שהיה סיכוי טוב לשינוי בשמיעה.לטובה או רעה.
לפני הכל הייתי מעיף את הגרילים. זה יותר חשוב מהכל.
כיוון שאני מזהה שהרמקול שלך הוא בעל פורט קדמי אני לא חושב שישנה השפעה מיוחדת.
השאלה היא איך ההחזרים אצלך בחדר עובדים? מה תלוי , מה שומעים .
אישית לא נראה לי שיש השפעה. אבל בלי מקרופון קונדנסר, שקט , ומכשיר לדגם רעש לבן אני לא מאמין שמישהו יוכל לענות לך בדיוק.
אם זה היה מאחורייך אני מאמין שהיה סיכוי טוב לשינוי בשמיעה.לטובה או רעה.
לפני הכל הייתי מעיף את הגרילים. זה יותר חשוב מהכל.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תחבר בינתיים RCA אחד מהיציאה הצהובה של הDVD לכניסה הצהובה של המסך.
לאחר מכן תעבור AV-1, AV-2,AV-3 וכו.. עד שתמצא לאן חיברת.
תוריד את הכיסוי מהגרילים כבר, השופר של הטריאנגל כבר רוצה להשמיע תקיעה לראש חודש אלול!
לאחר מכן תעבור AV-1, AV-2,AV-3 וכו.. עד שתמצא לאן חיברת.
תוריד את הכיסוי מהגרילים כבר, השופר של הטריאנגל כבר רוצה להשמיע תקיעה לראש חודש אלול!