נו אז מה הסטטוס עם סלקום פייבר + ציוד פרטי?
בסוף כן אפשרי אצלהם ציוד פרטי? לא אפשרי? כבר יש במלאי מתאם מקודד? או אין במלאי?
איזה מישהו מהעבודה הנפיץ לי היום שיש אפשרות בסלקום לציוד פרטי רק עם תשתית אחת ולא עם השניה.
הכל נשמע מחורטט לגמרי פה...
יש מישהו שיודע מה המצב האקטואלי עכשיו? נכון להיום?
איזה מישהו מהעבודה הנפיץ לי היום שיש אפשרות בסלקום לציוד פרטי רק עם תשתית אחת ולא עם השניה.
הכל נשמע מחורטט לגמרי פה...
יש מישהו שיודע מה המצב האקטואלי עכשיו? נכון להיום?
חג שמח. בריאות. ותודה לכל העוזרים.
אז בקיצור, אם לסכם שהבנתי בצורה מדוייקת: המצב עם ציוד פרטי לסיב אופטי בסלקום הוא:
*על תשתית בזק - הם מספקים ללקוח את המתאם נוקיה ש @RomaPek חושש לגביו בשרשור הנוסף שפתח. כרגע יש אותו במלאי והם מספקים אותו בהשכרה, בינתיים ללא תמורה, אבל לא מוכנים לקבל/ לאקטב אף מתאם אחר. ואפילו אם זה מתאם נוקיה זהה בדיוק לשלהם, פשוט הלקוח קנה אותו באופן פרטי/דרך צד ג' אחר: הם עדיין לא מוכנים לאקטב אותו.
*על תשתית אנלימיטד - הם משתמשים במערכת ניהול לקוחות אחרת, שקוראים לה JET, אבל אין בה שום יתרון/חיסרון - והיא פשוט מאפשרת להם להגדיר לקוח אנלימיטד שבא עם ציוד פרטי, בדיוק כמו עם תשתית בזק (דהיינו אך ורק עם השכרה חינמית של מתאם נוקיה בלבד, שגם הוא חייב להיות מסופק על ידם בלבד, כל עוד הוא במלאי בלבד).
אז בקיצור, אם לסכם שהבנתי בצורה מדוייקת: המצב עם ציוד פרטי לסיב אופטי בסלקום הוא:
*על תשתית בזק - הם מספקים ללקוח את המתאם נוקיה ש @RomaPek חושש לגביו בשרשור הנוסף שפתח. כרגע יש אותו במלאי והם מספקים אותו בהשכרה, בינתיים ללא תמורה, אבל לא מוכנים לקבל/ לאקטב אף מתאם אחר. ואפילו אם זה מתאם נוקיה זהה בדיוק לשלהם, פשוט הלקוח קנה אותו באופן פרטי/דרך צד ג' אחר: הם עדיין לא מוכנים לאקטב אותו.
*על תשתית אנלימיטד - הם משתמשים במערכת ניהול לקוחות אחרת, שקוראים לה JET, אבל אין בה שום יתרון/חיסרון - והיא פשוט מאפשרת להם להגדיר לקוח אנלימיטד שבא עם ציוד פרטי, בדיוק כמו עם תשתית בזק (דהיינו אך ורק עם השכרה חינמית של מתאם נוקיה בלבד, שגם הוא חייב להיות מסופק על ידם בלבד, כל עוד הוא במלאי בלבד).
מבחינה טכנית הבנת נכון.16/04/2022 11:37two-times כתב: חג שמח. בריאות. ותודה לכל העוזרים.
*על תשתית בזק - הם מספקים ללקוח את המתאם נוקיה ש @RomaPek חושש לגביו בשרשור הנוסף שפתח. כרגע יש אותו במלאי והם מספקים אותו בהשכרה, בינתיים ללא תמורה, אבל לא מוכנים לקבל/ לאקטב אף מתאם אחר. ואפילו אם זה מתאם נוקיה זהה בדיוק לשלהם, פשוט הלקוח קנה אותו באופן פרטי/דרך צד ג' אחר: הם עדיין לא מוכנים לאקטב אותו....
רק סייג אחד, אני לא חושש/חושד בשום דבר - אני יודע. יש פער מהותי בין חשד שצריך לאמת לבין ידיעה מאומתת שצריך לטפל בה (ארגז הכלים שמותר לעשות בו שימוש שונה).
- forum_admin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
התיאוריה שלי זה שיש להם כנראה בעיה בקוד במערכת ניהול קווים שלהם ולמי שכן מצליח איכשהו להשיג מהם מתאם, עובר גיהנום עד שמצליחים לאקטב אותו כי כנראה שנדרש מישהו "סופר טכני" להכנס לOLT ולאקטב משם, שכנראה אין לסלקום את היכולת הזו (מאחר וכנראה אין להם ניהול לרשת , של אנלימיטד)
ככה זה כשאתה מספק שירותים בצורה של שוק סיטונאי
על גבי בזק זה סיפור אחר
ככה זה כשאתה מספק שירותים בצורה של שוק סיטונאי
על גבי בזק זה סיפור אחר
אתה היית בתשתית בזק או אנלימיטד?17/04/2022 19:14nir11 כתב: גם אני חושב שיש להם בעיה טכנית אמיתית, ושזה לא רק נסיון לסחוט דמי שימוש מלקוחות. אני איימתי בעזיבה על הרקע הזה, אחרי שאמרו לי שיש תקלה טכנית, ולא באו אלי ברגע האחרון ואמרו שיש אפשרות. יש להם בעיה אמיתית....
-ואגב, הבעיה שלך היתה בהשגת רכיב ברידג' מטעמם? -או כמו בסיפור של @RomaPek הם דווקא הציעו לך מכשיר ברידג' חינמי מטעמם, והבעיה היתה כי רצית שגם המכשיר הזה יהיה פרטי שלך, ושהם רק יאקטבו אותו?
תשתית אנלימיטד. בתשתית בזק הספק הוא בזק וסלקום הם רק ISP להבנתי.הבעיה שלי הייתה שלא הסכימו\ לא יכלו בגלל תקלה - לתת לי מתאם סיב, והבנתי שאפשר בתשתית אנלימיטד להשתמש רק בשלהם, במקרה של סלקום לפחות. זא לא ניתן לקנות פרטי.