איך מכריזים על החלטה לקנות ציוד אודיו/וידאו יקר בפני המשפחה
חברה,
כולנו מודבקים בוירוס של אודיו/וידאו וההחלטה על קנייתו או חידושו תלויה לא רק במצב המצלצלים,אלא גם במצב הרוח וטיב השכנה.ולפעמים צריכים לשלם עוד מחיר ולפעמים אפילו יותר יקר מהציוד עצמו.
מכוון שלא מדובר בגרושים ומכוון שאנו בפורום כמו משפחה,היה מעניין לקרוא קטעים הומוריסטיים/תחמניים/משמחים איך בדרכו כל אחד מגיע לרגע המיוחל להתרווח על הספה ולהנות מהציוד,כמובן בלי פציעות.
זהו אתר מקצועי,ואין כוונה להכנס לחיים הפרטיים של האנשים ולכן יהיו מעניינים רק הקטעים ההומוריסטיים או יוצאי דופן בתחכומם.
כולנו מודבקים בוירוס של אודיו/וידאו וההחלטה על קנייתו או חידושו תלויה לא רק במצב המצלצלים,אלא גם במצב הרוח וטיב השכנה.ולפעמים צריכים לשלם עוד מחיר ולפעמים אפילו יותר יקר מהציוד עצמו.
מכוון שלא מדובר בגרושים ומכוון שאנו בפורום כמו משפחה,היה מעניין לקרוא קטעים הומוריסטיים/תחמניים/משמחים איך בדרכו כל אחד מגיע לרגע המיוחל להתרווח על הספה ולהנות מהציוד,כמובן בלי פציעות.
זהו אתר מקצועי,ואין כוונה להכנס לחיים הפרטיים של האנשים ולכן יהיו מעניינים רק הקטעים ההומוריסטיים או יוצאי דופן בתחכומם.
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תציג את זה ככה.
תגיד לאשתך שיש לך משהו חשוב לספר לה ושמאוד קשה לך עם זה, תסביר לה שזו היתה אהבה ממבט ראשון, תטפטף בעדינות שמאוד קשה לך בלי האהבה הזו..
ושהמערכת תגיע תגיד לה שאתה רוצה להכיר לה את אהבתך החדשה..
(אני מסירה את אחריותי לגבי כל נזק שיגרם למערכת במישרין או בעקיפין בהסתמך על הטקסט הזה)
תגיד לאשתך שיש לך משהו חשוב לספר לה ושמאוד קשה לך עם זה, תסביר לה שזו היתה אהבה ממבט ראשון, תטפטף בעדינות שמאוד קשה לך בלי האהבה הזו..
(אני מסירה את אחריותי לגבי כל נזק שיגרם למערכת במישרין או בעקיפין בהסתמך על הטקסט הזה)
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אחח , כמה שאת תמימה .InbarHovav כתב:תציג את זה ככה.
(אני מסירה את אחריותי לגבי כל נזק שיגרם למערכת במישרין או בעקיפין בהסתמך על הטקסט הזה)...
הוא יקבל את המערוך כבר על המשפט הראשון , וכשתגיע המערכת הוא ישן בארגזים שלה למטה ברחוב
יש אפשרות אחת והיא לא להגיד כלום , פשוט לקבוע עובדה.
אפשרות שניה היא לטחון לאישה את המוח עד שתתיאש ותישבר , ואז להביא את המערכת .
אפשרות שלישית היא לבוא עם המערכת ולספר לה שזכיתם בהגרלה
אני פשוט פעלתי לפי הדרך השניה וגם לקחתי את אישתי לכמה חנויות לסבבים של שמיעה , וכשהגיעה המערכת "שלנו" (כן , אשתי התחילה להרגיש קשר מסויים למערכת) אז ההתנגדות היתה קלושה עד זעומה .
חוץ מזה אחרי שהמערכת תגיע , אל תהיה אגואיסט , תן גם לאשה לשמוע דברים שהיא אוהבת .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
עופרפולק כתב:לא יודע איך אצל אחרים אבל אני לא אמרתי כלום ולא דיברתי ,הלכתי ,קניתי ,חזרתי הרכבתי .שלום....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
תגובת האישה:
אני לא יודעת איך אצל אחרות, אך אני לא אמרתי כלום ולא דיברתי, הלכתי, ארזתי מזוודה. השארתי את הילדים. שלום.

אני לא יודעת איך אצל אחרות, אך אני לא אמרתי כלום ולא דיברתי, הלכתי, ארזתי מזוודה. השארתי את הילדים. שלום.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
dudib כתב:אפשרות שניה היא לטחון לאישה את המוח עד שתתיאש ותישבר , ואז להביא את המערכת .
אני פשוט פעלתי לפי הדרך השניה וגם לקחתי את אישתי לכמה חנויות לסבבים של שמיעה , וכשהגיעה המערכת "שלנו" (כן , אשתי התחילה להרגיש קשר מסויים למערכת) אז ההתנגדות היתה קלושה עד זעומה .
חוץ מזה אחרי שהמערכת תגיע , אל תהיה אגואיסט , תן גם לאשה לשמוע דברים שהיא אוהבת ....
דיברתי כל כך הרבה על מקרן עד שהיא אמרה "לך תקנה כבר, אני לא צריכה שתבלבל לי את המוח עוד שנתיים"
מצד שני היא נהנית מהמקרן מאוד...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
אצלי השיטה היא שילוב שלושת האפשרויות של דודי..
מתחילים לטפטף את הרעיון ולזרוק מילה פה ומילה שם (לא לטחון את המוח כי אז אינסטיקטיבית ההנהלה שוללת).
אח"כ הולכים קונים וכשמגיעים הביתה זורקים משפט כמו "זוכרת שאמרנו שצריך להחליף כבר את ה....(השלימו החסר) אז הנה תראי מצאתי מציאה ב"מבצע" (למשל מסך 100 אינצ' של פנסוניק שעולה 100,000 ש"ח ב- 10,000 ש"ח בלבד עלק..) ועוד בתשלומים בלי ריבית ובלי הצמדה..."
שלמה
מתחילים לטפטף את הרעיון ולזרוק מילה פה ומילה שם (לא לטחון את המוח כי אז אינסטיקטיבית ההנהלה שוללת).
אח"כ הולכים קונים וכשמגיעים הביתה זורקים משפט כמו "זוכרת שאמרנו שצריך להחליף כבר את ה....(השלימו החסר) אז הנה תראי מצאתי מציאה ב"מבצע" (למשל מסך 100 אינצ' של פנסוניק שעולה 100,000 ש"ח ב- 10,000 ש"ח בלבד עלק..) ועוד בתשלומים בלי ריבית ובלי הצמדה..."
שלמה
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
כנראה שיש לי הרבה מזל גם בעניין הזה מכיוון שעל-פי החלוקה אצלנו בבית אשתי לא כ"כ מתעסקת בצד הכלכלי של המשפחה אז בעצם כל מה שאני צריך זה להודיע לה על רכישה כזו או אחרת וזה בכל מקרה עובר על ידה וללכת לקנות.......