מתחדש במכונה LMLM. אשמח להמלצה למתחנה
אני קצת חדש במכונות הביתית תמיד מה שהיה לי במשפחה לא סיפק אותי. ולא רציתי להשקיע סתם ולהתבאס וסוף סוף יש אפשרות ללא פשרות
אני מתחדש בקרוב במכונה ( כנראה la marzocco linea mini ) עדין לא סגור לגמרי על הצבע
אשמח להמלצה על מתחנה (אני שוקל על משומש בגלל שאין למטחנה כמעת בלאי (האם אני צודק?) .
בכל מקרה אשמח להמלצה.
חשבתי על אזור ה 1500.
אני מתחדש בקרוב במכונה ( כנראה la marzocco linea mini ) עדין לא סגור לגמרי על הצבע
אשמח להמלצה על מתחנה (אני שוקל על משומש בגלל שאין למטחנה כמעת בלאי (האם אני צודק?) .
בכל מקרה אשמח להמלצה.
חשבתי על אזור ה 1500.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
למטחנה יש המון השפעה על התוצאה בכוס. אני מתקשה להבין את הרציונל של לשלם 14 אלף על מכונת קפה ולהישאר עם 1500 שח למטחנה. היתי שוקל להשאיר תקציב של 3-4 אלף למטחנה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- arlto
-
- חבר פעיל

- תגובות: 94
- שם מלא: Amier Levkowitz
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
צודק ב 100% איכות המטחנה משפיעה להבנתי הרבה יותר מאיכות מכונת הקפה (מכונה מאותה קטגוריה). השקעת במכונה מעולה. אם תחסוך במטחנה לדעתי תיפגם האיכות וחבל16/04/2022 12:08TsurTriger כתב: למטחנה יש המון השפעה על התוצאה בכוס. אני מתקשה להבין את הרציונל של לשלם 14 אלף על מכונת קפה ולהישאר עם 1500 שח למטחנה. היתי שוקל להשאיר תקציב של 3-4 אלף למטחנה....
מקבל את תגובתך16/04/2022 12:08TsurTriger כתב: למטחנה יש המון השפעה על התוצאה בכוס. אני מתקשה להבין את הרציונל של לשלם 14 אלף על מכונת קפה ולהישאר עם 1500 שח למטחנה. היתי שוקל להשאיר תקציב של 3-4 אלף למטחנה....
גם אני עם מכונה טובה (פרופיטק 700) ולצערי sette 270wi שהגיר כשל (מודה - לא טופלה כהלכה...).
ההתלבטות - האם להישאר ולהחליף את הגיר והמנוע - סה״כ מאוד מרוצה מהמטחנה או לנצל את ההזדמנות ולהתחדש במטחנה
תוכל להמליץ על מטחנה סביב 2-3 אלף ( צריכה להיות שדרוג מsette) לשימוש של 2-3 כוסות ביום