זקוק להמלצות, דחוף!
אני מעוניין ברכישת שני מסכי LCD 26 ו 37 אינץ', ולאמר את האמת יצאתי פסיכי מרוב החברות והדגמים, אני מעדיף משהו יפני וידוע, בסגנון של טושיבה, שארפ, סוני , הרבה מוכרים ממליצים לי על LG אך אני חושש משום מה..... אשמח לקבל חוות דעת והמלצות על מוצרים ספציפיים , חשובה לי מאוד חדות התמונה, יחס גובה רוחב (כמה שפחות עיוות) ואיכות שמע...
המכישירם משמשים בעיקר כמכשירי טלוויזיה ולא יחוברו למחשב
מאוד אודה על עזרתכם
המכישירם משמשים בעיקר כמכשירי טלוויזיה ולא יחוברו למחשב
מאוד אודה על עזרתכם
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
5000 בשביל 26 זה מספיק אבל למה לא ללכת כבר על ההיטאצ'י המצויינת(32 אינץ') בסכום הזה?
בנוגע ל 37 אינץ, גם ה C3000 וה A3000 נכנסות בתקציב ואם תמצא איזה חבר של חבר של חבר של יבואן אולי תצליח להביא את WL68 במחיר סביר, אם תמתח קצת את התקציב, גם הסמסונג R81 נכנסת בתקציב, גם יש כמה פיליפס שיכנסו כמו ה 7332, אולי פנסוניג גם ה PG9, הקיצר אתה צריך ללכת לאחת החנויות הגדולות באיזורך ולהתחיל לבחון אותן, לראות בעיניים מה הן שוות, אולי להביא כמה תכני HD או קונסולה לבדוק במקום, ולשים לב להגדרות של הטלויזיה ותאורה במקום(שלא ישימו לך בהירות מקסימום וכו וכו).
בנוגע ל 37 אינץ, גם ה C3000 וה A3000 נכנסות בתקציב ואם תמצא איזה חבר של חבר של חבר של יבואן אולי תצליח להביא את WL68 במחיר סביר, אם תמתח קצת את התקציב, גם הסמסונג R81 נכנסת בתקציב, גם יש כמה פיליפס שיכנסו כמו ה 7332, אולי פנסוניג גם ה PG9, הקיצר אתה צריך ללכת לאחת החנויות הגדולות באיזורך ולהתחיל לבחון אותן, לראות בעיניים מה הן שוות, אולי להביא כמה תכני HD או קונסולה לבדוק במקום, ולשים לב להגדרות של הטלויזיה ותאורה במקום(שלא ישימו לך בהירות מקסימום וכו וכו).
ואיי בלבלת אותו ואותי עם ההודעה שלך חח.
למה השימושים שלך הולכים להיות בטלויזיות, תפרט כל אחת באחוזים כמו למשל:
10%טלויזיה
50%מחשב
20%די וי די
20%קונסולות
וככה נדע מה יותר מתאים לך
דרך אגב יכול להיות שאתה צריך בכלל גדלים אחרים אז מה המרחקי צפיה שלך?
למה השימושים שלך הולכים להיות בטלויזיות, תפרט כל אחת באחוזים כמו למשל:
10%טלויזיה
50%מחשב
20%די וי די
20%קונסולות
וככה נדע מה יותר מתאים לך
דרך אגב יכול להיות שאתה צריך בכלל גדלים אחרים אז מה המרחקי צפיה שלך?