הסתבכתי, רוצה לקנות טלויזיה LCD ולא מבין משהו
הסתבכתי, איך בוחרים?
לאחר שנברתי וחקרתי החלטתי על טושיבה 42C3000 ביקרתי בשקם אלקטריק וסוכן המכירות שם שיכנע אותי כי בטושיבה בצדדים של המסך קיים טישטוש שלא קיים ב LG ובאמת שיכנע אותי ע"י הדגמא אז ניסיתי לבדוק את מסכי ה LG ובבדיקה לא מצאתי מסכים 42 אינץ שיש בהם אפשרות צפייה 3*4 רק 9*16 בנוסף מצאתי ש 9*16 גורם לדמויות להראות שמנות על המסך קצת מעוות.
אז מדוע כל היצרנים משתמשים ב 9*16 בלבד, מה היתרון?? מה לא טוב ב 3*4 למה זה לא קיים ברוב המכשירים?
התקציב שלי הוא עד 9000 ש"ח, הצפייה שלי ב 80% היא בשידורי טלויזייה אז מה עושים??
ומה עוד יכול להיות חשוב לצופה שכמוני בבחירת מסך?
תודה .
לאחר שנברתי וחקרתי החלטתי על טושיבה 42C3000 ביקרתי בשקם אלקטריק וסוכן המכירות שם שיכנע אותי כי בטושיבה בצדדים של המסך קיים טישטוש שלא קיים ב LG ובאמת שיכנע אותי ע"י הדגמא אז ניסיתי לבדוק את מסכי ה LG ובבדיקה לא מצאתי מסכים 42 אינץ שיש בהם אפשרות צפייה 3*4 רק 9*16 בנוסף מצאתי ש 9*16 גורם לדמויות להראות שמנות על המסך קצת מעוות.
אז מדוע כל היצרנים משתמשים ב 9*16 בלבד, מה היתרון?? מה לא טוב ב 3*4 למה זה לא קיים ברוב המכשירים?
התקציב שלי הוא עד 9000 ש"ח, הצפייה שלי ב 80% היא בשידורי טלויזייה אז מה עושים??
ומה עוד יכול להיות חשוב לצופה שכמוני בבחירת מסך?
תודה .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אכן בעיה ידועה, תנסה לבדוק את הסוני KDL2530, יש בה מצב SMART שמותח את התמונה באופן שמאבדים מעט מאוד מהתמונה ולא מרגישים בכלל במתיחה - אותי לפחות מצב זה מספק. (גם למצב SMART יש 5 רמות ואפשרות הזזה של התמונה על המסך למעלה ולמטה)
בנוסף אני צופה בה 100% כבלים והאיכות טובה מאוד, בכפיפות לאיכות הערוץ המשודר כמובן, ולטעמי טוב יותר מ LCD אחרים שראיתי באותם הערוצים (לא מדגם מייצג כמובן).
בנוסף אני צופה בה 100% כבלים והאיכות טובה מאוד, בכפיפות לאיכות הערוץ המשודר כמובן, ולטעמי טוב יותר מ LCD אחרים שראיתי באותם הערוצים (לא מדגם מייצג כמובן).
שוב חוזרת השאלה, למה להשקיע בטלויזיה עם רזולוציה גבוהה מאוד כשהשידורים בארץ עוד לא מתקרבים לרזולוציה הזאת?(בהנחה שמירב השימוש יהיה לכבלים), אני הייתי מחכה עד שהשידורים בארץ ישתפרו או שתתחיל לצפות בתכני HD, חבל על הכסף.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: