נקנתה לפני יומיים,65 אינץ, פתאום צץ הדבר הזה
, זה לא שבר אין מכה בשום מקום , פיקסל שרוף?
לחברי הפורום שמכירים את התהליך, איזה תהליך ארוך ומייגע אני הולך לעבור?? ואשמח לטיפים
צירפתי תמונות אשמח לחווד של מישהו שעבר משהו דומה
תפנה לאחריות ותבקש להפעיל אותה.. כנראה ישלחו טכנאי ותצטרך קצת להתמקח ( לרוב יש הגדרה למינימום של כמה פיקסלים "מותר" שיגיעו שרופים)
אם קנית אונליין אז יש אפשרות להחזיר ולקבל את הכסף בחזרה מקרה שלא ירצו לטפל בזה
אסביר בקצרה, ההתלבטות היתה בין c1 לזאת, העדפתי את הסמסונג כי רוב המסכים שלי הם לריצה ארוכה (יותר מ8 שנים) ולא חסר אנשים שאכלו אותו עם הפיקסלים השרופים (oled),
והופפ כנראה גם סמסונג התחילו להעתיק מ LG
וכן, הבנתי מה המוניטין של אלקטרוניקס פרו אבל לרגע נתון זה לא היתה לי הרבה ברירה עם הבחירה וגם חוסר מלאים...
<עדכון>
הגיע טכנאי אדיב שאבחן את הבעיה ולאחר כשעה התקשרו אלי מאלקטרוניקס פרו ועדכנו שיחליפו לי אותה לחדשה במסגרת האחריות,
למרות שאני ניזון מפרסומים וחששתי נורא, חייב לציין שהם הפתיעו לטובה!
Matan.s כתב:
אסביר בקצרה, ההתלבטות היתה בין c1 לזאת, העדפתי את הסמסונג כי רוב המסכים שלי הם לריצה ארוכה (יותר מ8 שנים) ולא חסר אנשים שאכלו אותו עם הפיקסלים השרופים (oled),
והופפ כנראה גם סמסונג התחילו להעתיק מ LG
וכן, הבנתי מה המוניטין של אלקטרוניקס פרו אבל לרגע נתון זה לא היתה לי הרבה ברירה עם הבחירה וגם חוסר מלאים...
...
ה- OLED שלי בסלון כבר בת 5 והיא כמו חדשה
השנה מעוניין להחליף אותה כי רוצה לעלות ל-65
כבר רצה שנתיים בלי אחריות..
Matan.s כתב:
<עדכון>
הגיע טכנאי אדיב שאבחן את הבעיה ולאחר כשעה התקשרו אלי מאלקטרוניקס פרו ועדכנו שיחליפו לי אותה לחדשה במסגרת האחריות,
Matan.s כתב:
<עדכון>
...
זה שמישהו פועל בהתאם לאחריות של עצמו נתפס כהפתעה לטובה כבר אומר דרשני.
עשו את המצופה מהם
Alon_Solo כתב:
זה שמישהו פועל בהתאם לאחריות של עצמו נתפס כהפתעה לטובה כבר אומר דרשני.
עשו את המצופה מהם
...
סתם נקודה למחשבה, אולי זה קשור לעובדה שיש כמה אנשים שבאופן קבוע מזהירים מהם ויוצרים ציפיות נמוכות על סמך הרבה מקרים נקודתיים שדווחו שאולי יחסית לכלל הקונים שכן מרוצים הם זניחים במשקלם אבל מנופחים מעבר לפרופורציות בעולם האמיתי.
זה כמובן לא פותר אותם מאחריות למקרים שבהם לא נהגו באופן הוגן\חוקי אבל בכל זאת...אין צדיקים בתחום.