הורדת PING
-
spaceman3
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי חברים, אשמח לעזרתכם.
אני מנסה להתחבר ולעבוד מרחוק דרך המחשב הביתי שלי בישראל, למחשב שיושב בקנדה.
הבעיה שאני מקבל פינג גבוה, בערך 125, מה שגורם לזמן תגובה מאוד איטי.
בכדי שיעבוד טוב, נאמר לי שאני צריך למצוא דרך להוריד את הפינג.
אני יושב בעקרון על תשתית של אנלימיטד 500/500 . לצערי לפני כשבועיים, אנלימיטד העבירו אותי אוטומטית להוט, אבל זה לא הנושא.
ניסיתי לפנות לתמיכה הטכנית של הוט והם לא מצאו פתרון.
מה הדרך הטובה ביותר להוריד את הפינג? להחליף ספק?
הרבה תודה!
אני יושב בעקרון על תשתית של אנלימיטד 500/500 . לצערי לפני כשבועיים, אנלימיטד העבירו אותי אוטומטית להוט, אבל זה לא הנושא.
הרבה תודה!
- yanivb380
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- שם מלא: Yaniv Cohen
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
מישראל לקנדה 125 פינג זה נשמע לי תקין ומצויין06/04/2022 23:44spaceman3 כתב: היי חברים, אשמח לעזרתכם.
הרבה תודה!...
קנדה לא באותו המרחק מאיתנו כמו אירופה למשל
לא הייתי ממליץ לך להחליף ספק כי אז תלך לך החבילה הסימטרית לפח ולא תוכל להחזיר אותה יותר (רק אם ממש יש לך בעיות איתם ואין ברירה אז תחליף)
קשה לי להאמין שתמצא ספק בישראל בחבילה למגזר הפרטי שיוריד לך את הפינג לקנדה לדרישה שלך, אולי אולי בתמסורות עסקיות, גם זה אני לא ממש בטוח.07/04/2022 8:03spaceman3 כתב: תודה רבה על התגובה!
אז אין שום דרך אחרת? באידיאל אני צריך לרדת מ 100....
-
spaceman3
- חבר שרק התחיל

מצער לשמוע. לא חשבתי שזו תהיה בעיה.07/04/2022 20:24naorbh כתב: קשה לי להאמין שתמצא ספק בישראל בחבילה למגזר הפרטי שיוריד לך את הפינג לקנדה לדרישה שלך, אולי אולי בתמסורות עסקיות, גם זה אני לא ממש בטוח....
תודה רבה על התשובה!
כי לקוח פרטי אין לך אפשרות להוריד את הפינג ולא משנה אצל איזה ספק תהיה.08/04/2022 9:05spaceman3 כתב: אני עובד מהבית בארץ לחברה שיושבת בקנדה. חלק מהתנאים לעבודה מרחוק על המחשב שלהם בקנדה זה שהפינג יהיה נמוך מ 100....
הדרך היחידה שלך להוריד פינג זה לשלם ישירות למחלף אינטרנט של ישראל
לחיבור PTP מהבית שלך ישירות למחלף וזה עולה הון תועפות.
אוניברסיטאות יש להם חיבורים כאלה לדוגמה אוניברסיטה העברית הפינג
שלהם לאירופה הוא פחות מ 40 הכי נמוך שאפשר לקבל מישראל לאירופה.
הדרך היחידה שלך '' להוריד '' זה להשכיר VPS באירופה לעשות ממנו STS לרשת של העבודה
ואתה מהבית מתחבר ל VPS ומשמה מדלג לרשת של החברה.
-
spaceman3
- חבר שרק התחיל

תודה , אבדוק את העניין!08/04/2022 11:30MrYair כתב: כי לקוח פרטי אין לך אפשרות להוריד את הפינג ולא משנה אצל איזה ספק תהיה.
הדרך היחידה שלך להוריד פינג זה לשלם ישירות למחלף אינטרנט של ישראל
לחיבור PTP מהבית שלך ישירות למחלף וזה עולה הון תועפות.
אוניברסיטאות יש להם חיבורים כאלה לדוגמה אוניברסיטה העברית הפינג
שלהם לאירופה הוא פחות מ 40 הכי נמוך שאפשר לקבל מישראל לאירופה.
הדרך היחידה שלך '' להוריד '' זה להשכיר VPS באירופה לעשות ממנו STS לרשת של העבודה
ואתה מהבית מתחבר ל VPS ומשמה מדלג לרשת של החברה....
-
spaceman3
- חבר שרק התחיל

בתחום שאני עוסק בו (אנימציה תלת מימדית) זה יכול להיות משמעותי מבחינת החברה, ואלו הקריטריונים שלהם כך שאין לי הרבה מה לעשות08/04/2022 11:46dor4x כתב: יכול להיות שהדרישה היא לפינג מתחת ל 100. זה עניין אחד
מדובר פה על 25 אלפיות השניה. שזה 0.025 בשניות. אתה רוצה להגיד שזה הופך את העבודה למאוד איטית?...
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
יש תחומי עבדה מרחוק שונים. למשל יש כאלה שניתן בהם לעבוד דרך שרת Terminal ואז השיהוי של 150MS וגם כפול מזה הוא זניח. אבל יש כאלה שדורשים ביצועים גרפיים מתקדמים. אחד מהם הוא באמת אנימציה תלת מימד. ובמקרה זה, השיהוי הוא לאו דווקא החלק הבעיתי, אלה החלק הבעיתי הוא בזה שמרחוק בחיבור RDP לא ניתן לנצל כלל את המשאבי חומרה גרפית נדרשים לסוג עבודה זו.08/04/2022 16:24spaceman3 כתב: בתחום שאני עוסק בו (אנימציה תלת מימדית) זה יכול להיות משמעותי מבחינת החברה, ואלו הקריטריונים שלהם כך שאין לי הרבה מה לעשות...
אם באמת מה שאתה נדרש עליו זו עבודה בתחום של אנימציה תלת מימד, אז רוב הסיכויים הם, שאתה תצטרך למשוך למחשב מקומי את החומר גלם, לעבוד עליו מקומית ואחרי זה להחזיר את הקבצים המוכנים בחזרה. כמובן גם בשביל עבודה מסוג זה נדרשת גם תחנת עבודה ולא מחשב דסקטופ.
ובקשר ל PING מישראל לקנדה. כלקוח פרטי, כל זמן שיהוי פחות מ 150MS בין שני מקומות אלה הוא יהיה מצויין. וזה מסיבה פשוטה והיא שתקשורת של לקוחות פרטיים לא מנותבת במסלול מהיר ביותר, אלה יכולה וגם לרוב גם עושה שמיניות בכל היבשת אירופה עד שהיא בכלל יוצאת לכיוון האמריקה. למשל היא יכולה להגיע לאיטליה, משם להולנד, משם לאנגלייה ורק משם לצפון אמריקה. את זה אתה יכול לבדוק על ידי ביצוע בדיקת ניתוב.
דבר דומה למשלוח חבילות. אם אתה משלם נניח 300$ על משלוח next business day, המשלוח יתקבל כבר ביום למחרת ויעבור את המסלול הקצר וישיר, אבל, אם אתה משלם נניח 15$ על משלוח economy, אז המשלוח זה יכול לטייל בעולם גם שבועיים ויותר ואחרי זה, אם תבדוק את המסלול שלו תגלה שהוא עבר בכל מני מקומות לא קשורים והמתין שם למצב שלא יהיו יותר משלוחים דחופים בכדי שישלחו אותו. כך גם המצב עם ניתוב מנות, שבו התעבורה שיש בה רמת עדיפות הנמוכה ביותר תגיע ליעדה בזמן פי כמה יותר ארוך ובמסלול פתלתל בהשוואה לתעבורה שהוגדרה בעדיפות גבוהה וגם שולמה בהתאם.
-
spaceman3
- חבר שרק התחיל

אכן זהו המצב ותודה רבה על הפירוש המעניין שלך. לצערי החברה לא מוציאה חומרים החוצה מסיבות של סודיות, ולכן הדרישה שלה להתחבר למחשבים שיושבים אצלה ולעבוד עליהם מרחוק.08/04/2022 23:07sys_admin כתב: יש תחומי עבדה מרחוק שונים. למשל יש כאלה שניתן בהם לעבוד דרך שרת Terminal ואז השיהוי של 150MS וגם כפול מזה הוא זניח. אבל יש כאלה שדורשים ביצועים גרפיים מתקדמים. אחד מהם הוא באמת אנימציה תלת מימד. ובמקרה זה, השיהוי הוא לאו דווקא החלק הבעיתי, אלה החלק הבעיתי הוא בזה שמרחוק בחיבור RDP לא ניתן לנצל כלל את המשאבי חומרה גרפית נדרשים לסוג עבודה זו.
אם באמת מה שאתה נדרש עליו זו עבודה בתחום של אנימציה תלת מימד, אז רוב הסיכויים הם, שאתה תצטרך למשוך למחשב מקומי את החומר גלם, לעבוד עליו מקומית ואחרי זה להחזיר את הקבצים המוכנים בחזרה. כמובן גם בשביל עבודה מסוג זה נדרשת גם תחנת עבודה ולא מחשב דסקטופ.
ובקשר ל PING מישראל לקנדה. כלקוח פרטי, כל זמן שיהוי פחות מ 150MS בין שני מקומות אלה הוא יהיה מצויין. וזה מסיבה פשוטה והיא שתקשורת של לקוחות פרטיים לא מנותבת במסלול מהיר ביותר, אלה יכולה וגם לרוב גם עושה שמיניות בכל היבשת אירופה עד שהיא בכלל יוצאת לכיוון האמריקה. למשל היא יכולה להגיע לאיטליה, משם להולנד, משם לאנגלייה ורק משם לצפון אמריקה. את זה אתה יכול לבדוק על ידי ביצוע בדיקת ניתוב.
דבר דומה למשלוח חבילות. אם אתה משלם נניח 300$ על משלוח next business day, המשלוח יתקבל כבר ביום למחרת ויעבור את המסלול הקצר וישיר, אבל, אם אתה משלם נניח 15$ על משלוח economy, אז המשלוח זה יכול לטייל בעולם גם שבועיים ויותר ואחרי זה, אם תבדוק את המסלול שלו תגלה שהוא עבר בכל מני מקומות לא קשורים והמתין שם למצב שלא יהיו יותר משלוחים דחופים בכדי שישלחו אותו. כך גם המצב עם ניתוב מנות, שבו התעבורה שיש בה רמת עדיפות הנמוכה ביותר תגיע ליעדה בזמן פי כמה יותר ארוך ובמסלול פתלתל בהשוואה לתעבורה שהוגדרה בעדיפות גבוהה וגם שולמה בהתאם....
כלקוח פרטי של חברת אנלימיטד/הוט אני מבין שאין לי הרבה מה לעשות מלבד בקשה לעבור למגזר העסקי שלהם או למצוא פתרונות טכניים אחרים כדוגמת ה VPS שהציעו פה, שאני די קלולס לגבי זה אך בהחלט אבדוק את העניין. וואללה לא חשבתי שזה יהיה כל כך בעייתי, אבל לומדים דברים חדשים כל יום . הרבה תודה שוב!
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
במקרה זה שלך, שרת VPS רק יגרום לשיהוי הרבה יותר גבוה בגלל שכל התקשורת ממך מצטרך להגיע עליו וממנו לחברה בקנדה. כך שזאת אפשרות מצוינת להרע את המצב.09/04/2022 9:06spaceman3 כתב: אכן זהו המצב ותודה רבה על הפירוש המעניין שלך. לצערי החברה לא מוציאה חומרים החוצה מסיבות של סודיות, ולכן הדרישה שלה להתחבר למחשבים שיושבים אצלה ולעבוד עליהם מרחוק.
כלקוח פרטי של חברת אנלימיטד/הוט אני מבין שאין לי הרבה מה לעשות מלבד בקשה לעבור למגזר העסקי שלהם או למצוא פתרונות טכניים אחרים כדוגמת ה VPS שהציעו פה, שאני די קלולס לגבי זה אך בהחלט אבדוק את העניין. וואללה לא חשבתי שזה יהיה כל כך בעייתי, אבל לומדים דברים חדשים כל יום . הרבה תודה שוב!...
וחיבורים עסקיים של הוט בתום התמסורת הם בתחום מחירים אחר לגמרי ממה שאתה מכיר כלקוח פרטי.
בכל מקרה, בגלל שלא רשמת כלל איך ולאן אתה מתחבר, אפשר רק לנחש בכלל על מה מדובר ואיך לעזור לך. למשל, כפי שכבר כתבתי לפני זה, מי שלא צריך ביצועים גרפיים, פשוט עובד על Terminal Server וכבר ב RDP מתחבר לשרת זה אחרי שהוא התחבר דרך VPN לרשת INTRANET של החברה. ואז אין שום בעיה של שיהוי גם של 400MS או יותר.
מצד שני, מי שיש לו צורך בעבודה עם משאבים גרפיים ( כמו במקרה שלך, לפי איך שתיארת את זה ), אז גם במקרים כאלה יש פתרונות שעובדים עוד משנות התשעים של האלף הקודם. למשל אני במקרים כאלה מחבר לתחנת עבודה שעלייה צריך לעבוד מרחוק את המערכת של IPKVM ואתה כבר מרחוק מתחבר עלייה. כך אחרי שהתחברת לשרת VPN של החברה ואתה נמצא כבר ברשת INTRANET שלה, אתה מתחבר לממשק של אותו ה IPKVM ועובד מול תחנת עבודה כאילו אתה יושב מול הקונסול שלה מקומי. כך אני פותר את הבעיה זו של שיהוי בחברות שעוסקות בעריכת מדיה או ב BROADCAST. וכך מגיעים לפתרון שאפשר לעבוד מרחוק גם דרך חיבור של DATA סלולרית ללא שום בעיה.
אבל כמובן ללא שום נתוני כניסה וללא מידע על מה מדובר אני לא יכול לתת סתם פתרונות, שבסוף יתברר שהם פתרונות לבעיות אחרות לגמרי.