מתברר שבזק בינלאומי לא מתכווונת בזמן הקרוב להפסיק לתת אינטרנט גם ללקוחות פרטיים שזה ימים בודדים לקראת הפעלת החוק החדש
בקשר לביטול פיצול תשתית וספק אינטרנט, זה מה שכתבו לי ביום חמישי בחברת בזק בינלאומי.
אז יוצא שעל 100מגה הורדה ו 5 מגה העלאה אני משלם על שוק סיטונאי, מה שגם ניקרא באנדל הפוך כולל השכרת נתב כולל מע"מ 109 שקל כאשר דבר כזה בבזק זה עולה 119 שקל.
והם גם כתבו לי שהם לא מתכוונים בינתים כמו בבזק שלמי שיש באינטרנט מהירות הורדה של 100 מגה אז שבאותו המחיר הכספי להעלות ללקוחות שלהם את מהירות ההעלאה מ 5 מגה ל 10 מגה.
אז יוצא שעל 100מגה הורדה ו 5 מגה העלאה אני משלם על שוק סיטונאי, מה שגם ניקרא באנדל הפוך כולל השכרת נתב כולל מע"מ 109 שקל כאשר דבר כזה בבזק זה עולה 119 שקל.
והם גם כתבו לי שהם לא מתכוונים בינתים כמו בבזק שלמי שיש באינטרנט מהירות הורדה של 100 מגה אז שבאותו המחיר הכספי להעלות ללקוחות שלהם את מהירות ההעלאה מ 5 מגה ל 10 מגה.
Re: מתברר שבזק בינלאומי לא מתכווונת בזמן הקרוב להפסיק לתת אינטרנט גם ללקוחות פרטיים שזה ימים בודדים לקראת הפעלת החוק החד
קראתי שהם הולכים להשאיר חבילות קיימות פעילות (למי שיש עכשיו, יש לו שנה בערך)
הדבר המצער, הוא שעכשיו כל מי שיעבור לחבילה של בזק, יהיה מאוחרי Double NAT (אלא אם יבחר לשלם)
הדבר המצער, הוא שעכשיו כל מי שיעבור לחבילה של בזק, יהיה מאוחרי Double NAT (אלא אם יבחר לשלם)
Re: מתברר שבזק בינלאומי לא מתכווונת בזמן הקרוב להפסיק לתת אינטרנט גם ללקוחות פרטיים שזה ימים בודדים לקראת הפעלת החוק החד
לפי דעתכם ,מה זה בדיוק דאבל נט ?
ולפי דעתכם איזה חיסרון יכול להיות בו?
כי אני לא בטוח שאני הבנתי בנושא הזה.
ולפי דעתכם איזה חיסרון יכול להיות בו?
כי אני לא בטוח שאני הבנתי בנושא הזה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@מאיר.חן
Double NAT אומר שלא תוכל לפתוח פורטים עבור חיבור IPv4, עם כל המשתמע מכך.
Double NAT אומר שלא תוכל לפתוח פורטים עבור חיבור IPv4, עם כל המשתמע מכך.
לא הייתי מסתמך על תשובה של נציגת תמיכה בנושא כזה
בקשר ל אלא אם יבחר לשלם, אז לשלם על מה?01/04/2022 9:25barlerer כתב: קראתי שהם הולכים להשאיר חבילות קיימות פעילות (למי שיש עכשיו, יש לו שנה בערך)
הדבר המצער, הוא שעכשיו כל מי שיעבור לחבילה של בזק, יהיה מאוחרי Double NAT (אלא אם יבחר לשלם)...
כי לא ראיתי שיש לבזק מסלול אינטרנט שפותח פורטים.
ואתה יכול בבקשה לכתוב פה, איפה קראת שבערך בעוד שנה בזק בינלאומי מפסיקת לתת את החבילות אינטרנט הקיימות ללקוחותיה?
כי אולי משם אני אדע כי מעניין אותי לדעת, אם זה נכון, אז במקום מיזוג יס עם המחלקה של הלקוחות הפרטיים של בזק בינלאומי וסגירת המחלקה העסקית של בזק בינלאומי אז מתי יס תהפוך לספקית אינטרנט כדי לשווק את האינטרנט של הסיבים האופטים לצפיה יותר טובה באינטרנט של שידורי חברת יס?
נערך לאחרונה על ידי מאיר.חן ב 06/04/2022 12:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לשלם על כתובת IP קבועה06/04/2022 12:11מאיר.חן כתב: בקשר ל אלא אם יבחר לשלם, אז לשלם על מה?
כי לא ראיתי שיש לבזק מסלול אינטרנט שפותח פורטים....
אם זה נכון אז לפי דעתך איך בזק בטוחה שאם בהמשך בזק בינלאומי לא תמשיך לתת שירות אינטרנט, אז שרוב הלקוחות של בזק בינלאומי יעברו אליה?...
כאשר המסלול אינטרנט הכי נמוך שלה עם תמיכת נתב הוא יותר יקר מהמחיר של בזק בינלאומי, ושיוקר המחיה במדינת ישראל הוא מאוד גבוה?
אני לא בטוח.06/04/2022 12:27מאיר.חן כתב: אם זה נכון אז לפי דעתך איך בזק בטוחה שאם בהמשך בזק בינלאומי לא תמשיך לתת שירות אינטרנט, אז שרוב הלקוחות של בזק בינלאומי יעברו אליה?
כאשר המסלול אינטרנט הכי נמוך שלה עם תמיכת נתב הוא יותר יקר מהמחיר של בזק בינלאומי, ושיוקר המחיה במדינת ישראל הוא מאוד גבוה?...
בכל מקרה, התחרות קיימת ואפשר להתחבר לספק אינטרנט אחר על תשתית הסיבים של בזק (סלקום, פרטנר) ואני מציע לכל אחד לשלם כמה שפחות שיתאפשר לו