בזק השיקה חבילות חדשות, כולל 1000/250

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
shay_g
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 122
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #41 

14/04/2022 16:50  
integral כתב:
איך אתה יודע את הגירסה?
...
שלחתי למוכר הודעה שאני צריך F601 V6 עם חיבור APC, בפועל המוכר שלח אליי 2 יחידות בגרסה הנכונה אבל חיבור UPC, משום מה זה עובד בתשתית של סיב בזק אצלי בבית בלי בעיות

shay_g
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #42 

14/04/2022 16:26  
Eargasma כתב:
אתה טועה. בזק מוכרים SFP מאוקטב של נוקיה ב180 ש"ח. אפשר לקנות בפרטי מאיביי ביותר יקר ולהתקשר שיאקטבו ע"פ מספר סריאלי.
את הממיר מדיה שנתת אתה יכול לקנות מאיפה שאתה רוצה כולל מהם, יש דגמים נוספים של דילינק ועוד חברה סינית לרכישה בארץ, כולם יעבדו. אין קשר לבזק.
הדגם שקישרו פה לאליאקספרס של ZTE עולה במקור 20$ בערך, סתם המוכר הקפיץ מחיר כנראה כי אין לו מלאי. זה מכשיר שונה שמאחד את הSFP והממיר מדיה תחת מכשיר אחד, וגם אותו צריך להתקשר לבזק ולאקטב ע"מ שיעבוד.

עריכה, עדיין יש את המתאם של ZTE ב15$ אם אתה מחפש "לחסוך כסף":
https://www.aliexpress.com/item/4000747626082.html
מתקשרים לתמיכה והם יאקטבו אותו.
אני אישית מעדיף לקנות מהם SFP ב180 ש"ח ולהשתמש בממיר מדיה של דילינק. לא יודע למה, לא סומך על הZTE הזה.
...

מאיזה בחינה אתה לא סומך על הZTE¿ בגלל שהם קשורים איכשהו אל HUAWEI¿,

לי בעיקרון אין בעיה איתו (בעיקרון קניתי 2 שיהיה ספייר אם באמת יהיה בעיות), אם יעבוד טוב בחודשיים שלושה הראשונים נעיף את הספייר במחיר שקניתי אותו, מתאם המדיה (mc220L) ינתן לכל דורש בחצי ממה שעולה עכשיו עם אחריות לעוד שנה וקצת של בנדה.

Eargasma
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 474
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #43 

14/04/2022 21:46  
shay_g כתב:
מאיזה בחינה אתה לא סומך על הZTE¿ בגלל שהם קשורים איכשהו אל HUAWEI¿,

לי בעיקרון אין בעיה איתו (בעיקרון קניתי 2 שיהיה ספייר אם באמת יהיה בעיות), אם יעבוד טוב בחודשיים שלושה הראשונים נעיף את הספייר במחיר שקניתי אותו, מתאם המדיה (mc220L) ינתן לכל דורש בחצי ממה שעולה עכשיו עם אחריות לעוד שנה וקצת של בנדה.
...
אין סיבה מיוחדת. זה מכשיר שבזק הוסיפה תמיכה אליו לא מזמן אחרי שהבחור מהקבוצת סיבים בפייסבוק שכנע אותם, לא יודע כמה זמן זה יחזיק. אתה מקבל איתו ג'יגה עגול?

shay_g
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #44 

14/04/2022 21:55  
Eargasma כתב:
אין סיבה מיוחדת. זה מכשיר שבזק הוסיפה תמיכה אליו לא מזמן אחרי שהבחור מהקבוצת סיבים בפייסבוק שכנע אותם, לא יודע כמה זמן זה יחזיק. אתה מקבל איתו ג'יגה עגול?
...
אני מקבל איתו 930 שזה בדיוק מה שקיבלתי גם עם הBE (6 ימים ראשונים אחרי ההתקנה של בזק) וגם שעברתי אל הMC220L של TPLINK

https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 6#p3228566

Eargasma
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 474
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #45 

@shay_g אז תכלס אין סיבה לא ללכת על הפתרון הזה למי שיש את ה"ידע הטכני" לקנות את הגרסה הנכונה ולהצליח להסביר לנציגים הגאונים מה אתה רוצה מהם בשביל שיאקטבו אותו, 15 דולר אחלה מחיר. גם העלו עכשיו את המחירים על כל הממירי מדיה, עלה 25% פחות עד לפני חודש וקצת עם קופון של הקבוצה בפייסבוק

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”