טוב, יש התקדמות עם המערכת מוגבלת תקציב שלי..

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
idoa פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

ביקרתי היום בסטריאו סטאר עם אבא שלי, עשיתי "בדיקה על רגל אחת" מה שנקרא..
מה שכן יצאתי משכונע מאוד על על הפרדיים מיני מוניטור, רמקול שיתן תוצאות מאוד נחמדות לחדר שלי (10 מ"ר) ולתקציב הבעייתי שלי 4.5-5 להגברה ורמקולים (דו בלבד ללא מקור).ֿ

השידוך שהמליץ הבחור הנחמד מהחנות הוא 397 של ימאהה, אמרו לי לא לגעת בימאהה, אני צריך לבדוק את העניין יותר לעומק.
בכל מקרה רציתי את עזרתכם..
שבוע הבא אני רוצה לחזור לחנות עם דיסקים משלי ולבצע בדיקה לפני קנייה קצת יותר רצינית.. לשמוע יותר בסבלנות וכמובן לבדוק עוד אפשריות..

רציתי לשמוע את הוורפידל איוו2 10 ראיתי שהמון המליצו פה עליהם.. רציתי לדעת מה דעתכם בעניין וכמובן רציתי לשמוע עוד דעות על רמקולים ששווה לבדוק בספקטרום תקציב זה.

עוד דבר שרציתי לבקש זה המלצה על הגברה.. אני קצת סקפטי על הימאהה לא יודע למה..
מרוב שהבדיקה היום הייתה על רגל אחת אני לא יודע אפילו איזה הגברה הוא השתמש..

מה שכן את הרמקולים מאוד אהבתי, ורציתי לדעת בהזדמנות זו, באתר של פרדיים הרמקולים עומדים על סטנדים, רציתי לדעת אם אני מקבל סטנדים שאני קונה את הרמקולים מהחנות או שמה מדובר לעיניך בלבד (או לכספך בלבד).

לגבי מקור, אני כפי הנרה אקח קומפקט בא בימים של מרנצ' מהדוד...
בתור התחלה אני מסתפק לחלוטין בעניין, אבל לפני שאני משקיע כסף אני רוצה לדעת לאיזה כיוונים עוד להסתכל.

iziko
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1192
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

סטריאו סטאר כבר קניתי 2 מערכות ואני עכשיו לפני רכישה של מערכת פארדיים לקולנוע בייתי עם שקועים אחרויים וקידמיים חיצוניים בקיצר בלאגנים אבל הם אף פעם לא אכזבו אותי עם ההמלצות שלהם! גם שנשרף לי רסיבר יד שניה שקניתי מהם אחרי שנה הבאתי להם אותו ואחרי שבוע חזר אלי מתוקן בלי לשלם שקל! וחוצמזה לך על מה שיותר נוח לאוזנים שלך לא אנחנו נשמע במערכת שלך אתה זה שתשמע והיא נועדה בשבילך ככה שאל תשלול רסיבר רק בגלל שאמרו לך יכול להיות שהוא באמת לא מתאים לסטריאו אבל מי אמר שאתה לא תואהב את מה שתשמע / שמעת?!

שיהיה קניה מהנה ומוצלחת ועדכן אותנו כמובן גם עם תמונות לאחר הבחירה!

:-)

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199

שליחה #3 

הימאהה RX-397 הוא רסיבר נחמד.
אם כבר עדיך לקחת את ה497 . ואם כבר אז את סדרת ה AX שהיא אינטגרייטד.

כמו כן ברמות המחיר הללו יש לך גם קיימברידג' אודיו , NAD , דנון ומרנץ(אם אני זוכר נכון).

בעקרון לדעתי כמגבר כניסה לתחום הימאהה הוא אחלה , מנסיון שאני התחלתי עם אחד כזה (שעד היום טפו טפו עובד נהדר).

לגבי רמקולים , כרגיל , אין מה לעשות הכל ענין של שילוב אחד עם השני.

אני אישית הייתי הולך על המישן M32i שעולה 1600 ש"ח ומצרף לו את המגבר הזה:
http://fuse.shopy.co.il/products/74623
ביחד זה יצא לך בחנות אחת כ 5000 שקל אם לא פחות.
למה ?
כיוון שהמגבר הזה יוכל בעתיד לתמוך לך ברמקול רציני בהרבה כאשר יהיה לך מקום.
כמו כן רמקולים הם דבר שעדיף להתאים כל פעם מחדש לחדר, כלומר אם תעבור עוד 5 שנים למקום עם חדר של 20 מ"ר למשל רוב הסיכויים תצטרך להחליף רמקולים. שלא נדבר שתתבגר והטעם והרצון ישתנה.
ואז תוכל לקנות רמקול בתקציב גבוהה ועדיין תהיה איתך הגברה ראויה.
כמו כן אני עדיין טוען שהרמקול הוא פחות חשוב מהמגבר.
אם הייתי יכול הייתי מזמין אותך לשמוע כמה טוב נשמע M70 של מישן שזה רמקול שעולה 1000 שקל או 120 פאונד, על מגבר של 8500 שקל. ואז להשמיע אותו על מגבר זול ולראות כמה ההבדל. גדול.

מתן
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 734

שליחה #4 

רמקול פחות חשוב ממגבר?! מוזר....
אבל זה לא העניין....
לשם מה מיועדת במערכת?? מוסיקה בלבד??
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??

liorms
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1290
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #5 

אני הייתי משקיע את רוב הכסף ברמקולים - הם נותנים את הגוון העיקרי למערכת (לדעתי).
I have the simplest taste - I'm always satisfied with the best.

http://www.last.fm/user/liorms

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”